en son biz aldık heralde fiyatı anında 258'e çektiler |
|
yanlış bilgi veriyorsunuz. technopattan aldın herhalde bu yanlış bilgileri. redditte logitech görevlisi sadece ışıkta fark var demiş ama sen technopattaki ergenlere inanmak istersen inanabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 6 Kasım 2020; 12:22:22 > |
Lightsync modeli yeni üretim olan model. Prodigy'e kıyasla acceleration daha iyi hale getirilmiş, kablosu geliştirilmiş, rgb eklenmiş, kronik çift tıklama sorunu yüzünden daha yeni omron switchler kullanılmış, sensörü aynı olmasına rağmen revizyon olarak daha iyisi kullanılmış. Bu bilgileri technopat sitesinden almadım. Technopat sitesine uğramadığım için ergen mi kaynıyor nedir bilmiyorum ama sen daha iyi biliyorsun sanırım. 138 liraya bu mouse bedava. Belki 250 liraya bunun eski prodigy modelini almış olanlar konuyu sabote edip kıskançlık edebilir, dikkat edin. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 6 Kasım 2020; 13:5:45 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 6 Kasım 2020; 13:29:10 > |
Klavyem, mousepad im her şey siyah olmasına rağmen beyaz rengini aldım ben, bence çok hoş duruyor. Ayrıca G102 Lightsync ve Prodigy arasındaki farkları merak edenler bu videoya göz atsın, detaylıca anlatmış hintli arkadaşımız. |
|
Ay ay ay. Normalde cevap yazmazdım ama ekleme olsun diye söyleyim; prodigy modeline göre bunda daha iyi IPS değeri var. Ayrıca spin out problemide sensör revizyonu ile çözülmüş. [simage]https://i.hizliresim.com/DWk8Ys.jpg[/simage] [simage]https://i.hizliresim.com/82eIXn.jpg[/simage] Hayatındaki tüm bilgi kaynağını reddit olarak gören küçük kardeşlerimize laf anlatmak zor. Çok yetkili logitech çalışanı abimiz sensördeki revizyon farkından, kablosunun iyileştirildiğinden neden bahsetmemiş acaba.. Mouse (ve her konuda :D) sadece reddite bakıp bilgi almaya çalışmayın. Çok daha güzel kaynaklar var. Sadece bu işi yapan youtube kanalları bile var mouse konusunda. Öteki türlü redditte birbirinize yağlı sulu boya ile boyadığınız, her tarafını modifiye etmek için delik deşik yaptığınız mouseları atıp atıp durursunuz beğeni kasmak için. Güzel kafalar tabi bunlar < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Festigkeitt -- 6 Kasım 2020; 13:21:51 > |
Belki benim kağıt param bir şekilde döne dolaşa senin cebine girmiştir...
Bülent ORTAÇGİL |
Klasik ucuz logitech kliği :) boş hissi var. Logide güzel klik için çok para vermek lazım. Bu arada o kadar övülecek bir model değil, fiyatına göre güzel, zamanında alıp iade etmiştim. Edit: Az altına ne satacaksın, ₺ sağolsun kârla bile satarsın. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 6 Kasım 2020; 13:55:38 > |
Kendimi bir nokta olarak gördüğümde, bir bakmışım ki anlamlı bir cümlenin sonundayım… Windows 10 Ana Konu 20H2 Ekim | ASUS Modem Ayarları, Güncel FW | Splash Pro Full HD Dizi, Film Samsung Android Rehberi, Good Lock | TRnin En Büyük Amazon Rehberi | Corsair Global RMA Rehberi TP-Link Archer TX3000E Wi-Fi 6 PCI-E | WD My Passport Ultra HDD | Türksat 4A Uydu Rehberi |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Siyah olanı yine 163 TL'ye düştü Amazon'da. Ben 1 adet aldım. Haber veren arkadaşa teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 6 Kasım 2020; 20:16:19 > |
Belki benim kağıt param bir şekilde döne dolaşa senin cebine girmiştir...
Bülent ORTAÇGİL |
ben siyah aldım beyazı beğenmedim teşekkürler. Bu mouse 142 tl ye düşmüştü kaçırmıştım iyi oldu |
_____________________________ |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musty578 -- 7 Kasım 2020; 6:39:0 > |