Şimdi Ara

Logitech 4K BRIO hediye yayın lisansı ile geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Logitech 4K BRIO hediye yayın lisansı ile geliyor


    Akıllı telefonlar modern anlamda hayatımızı abluka altına aldığından bu yana web kameralara eskisi kadar ilgi yoktu. Ne var ki son dönemde canlı yayınların herkese erişilebilir bir hale gelmesi web kameraların da önemini yeniden arttırdı. Üreticiler web kameraları için en iyi teknolojiyi geliştirmeye çalışıyor.


     


    Seçenek artıyor


     


    Logitech’in canlı yayın yapmayı sevenlerine yönelik geliştirdiği BRIO 4K adındaki web kamerası, önemli bir yayın lisans paketi ile güncellendi. Logitech BRIO 4K Stream Edition Camera olarak güncellenen yeni paket canlı yayın yazılım XSplit’in 12 aylık üyeliğini barındırıyor.


     


    Logitech’in en gelişmiş web kamera olarak tanımladığı BRIO 4K canlı yayın dışında video konferanslar için de ideal. Model 30 kare/saniye hızında 4K video kaydı yapabiliyor. Ayrıca 30 veya 60 kare/saniye hızında Full HD ve 30/60/90 kare/saniye hızında HD video kaydı da mevcut. Otomatik odaklama yapabilen kamera 90 dereceye kadar geniş açı seçenekleri sunuyor.


     


    Ayrıca Bkz.Verizon ve Ericsson mobilde 1Gpbs barajını aştı

    Kamera 5x dijital yakınlaştırma yapabiliyor. Ayrıca RightLight 3 ve HDR desteği ile birlikte farklı ışık koşullarında kullanıcının yüzünü en ideal parlaklığa kavuşturuyor. Kızıl ötesi modül ise biyometrik şifreleme için kullanılabiliyor.


     


    Ses tarafında ise kamera iki adet çok yönlü mikrofon ile donatılmış. Böylece gürültü engelleme yapılabiliyor. Port kısmında USB 2.0, USB 3.0 ve USB 3.0 Tip-C seçenekleri mevcut.


     


    Logitech BRIO 4K tek başına 190 Pound fiyat etiketine sahip. Logitech BRIO 4K Stream Edition Camera paketi ise 220 Pound olarak belirlenmiş. Yeni paketin satışı başladı. 


     



  • Gece görüş özelliği de olsa süper olurmuş hem güvenlik amacıyla da kullanılabilirdi

  • 2mb upload ile ne stream yapılır şimdi bununla! Hemen alıyorum.

  • fiberim var 6 7 mbps update hızım var . fakat AKN sağolsun 50 GB kotayla ne yayın yapıyorum ya .. taş patlasın 3 3.5 mbps ile ayın 15 ini zor görüyorum .

  • Pixel pixel anadolu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 910c var onun bile hakkını veremedik hiç.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.