Şimdi Ara

loco rocco

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yavv bu oyuna bayıldım.ne sevimli şarkı sölüyorlar öle.çok fazla güldüm oynarken.ama şarjım bitti yarım kaldı.

• merak ettim simdi bugun bulup yüklerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: bekorok

merak ettim simdi bugun bulup yüklerim

çok değişik bir oyun.seslendirme ve müzik beni koparttı vallahi.
  • Youtube da videolarını izleyin çok tatlı bir oyun.
  • valla kim ne derse desin.hiçbir oyunu bu kadar uzun oynadığımı hatırlamıyorum.oynarkende çok keyifleniyorum.herkezin zevki farklı ama ben bu oyuna bayıldım ya.
  • Harbiden neşeli bi oyun ben yeni ps3 e yükledim.Çok güzel şarkı söylüyorlar.
  • oyunda sarkılar olsun mutış birşey bıde o yoo demelerı benı olduruyor gulmektenn..
  • Evt çok güzel bi oyun ama bazı bölümlerini geçemiyorum.
  • BU ROCCO İSMİ BANA BİRAZ TANIDIK GELDİ.SANKİ ÜNLÜ Bİ FİLM YILDIZIYDI
  • bu loco rocco oyunu tek mi.başka oyunları mevcut mu acaba.
  • tek arkadaşım
  • arkadaşlar oyunun ingilizce versiyonunu görmedim nette ? fransızcamı var yoksa yanılıyormuyum ?
  • valla oyunun asıl dili ing. ama içinden çıkarmışlardır ing. dil paketini sadece fransızca yapmışlardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Winvrour

valla oyunun asıl dili ing. ama içinden çıkarmışlardır ing. dil paketini sadece fransızca yapmışlardır

bakıyım bi bulamadım :( biri bana link atabilirmi :S
  • süper eğlenceli oyun o oynattığımız sakız sanırım bi ara baykuş çiğnedi beni devamlı renkleri değişiyor en güzel şarkıyı 1. turuncu söylüyor
  • indiriyorum bende =))
  • Gerçekten çok sevimli vede eğlenceli bir oyun
  • çok eğlenceli bir oyun bende oynuyorum , süper , ama kısa sürcek gibi 500 mb civarı inşallah yakında oyunu bitirmem böle oyun zor bulunur
  • ciddi anlamda hoş bir oyun ..patapon dan sonra ..iyi geldi .. =))
  • 4.dünyada bi bölümün sonuna geldim ama gidecek yer yok parçalara ayırdım bekliyorum şarkı sölesinler bölümü geçiyim diye ama olmuyor.orada bi tane uzun bacaklı siyah bişey üzerinde basıp çiçeği aldım ama başka bişey çıkmadı bilen var mı burayı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.