Şimdi Ara

Lock Screen ile oynuyor musunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adc oynayayim dedim. Vayne kullandim ilk defa bu kite olayini denedim. Guzel bisey ama biraz aliskanlik gerektiriyor. Lock screen( y tuşu- kilitli kamera) ile kite yapmak daha kolay gibi veya bana mi oyle geldi. Siz de durumlar nasil tavsiye eder misiniz. Diger koridorlara kullanmam zaten. Biraz oyun gorusunu kisitliyor gibi ama farm ve kite yapmak icin kullanilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öğrenmek için belki ama her zaman serbest kamera daha iyidir.
  • Teamfightlarda kendi etrafına vuracağın için kullanılabilir. Ben ikide bir space e basıyorum genelde.

• Tavsiye etmem tabii ki oyuna yeni başlayanlar belki alisana kadar kullanır sonrasında kullanılmaz

• Öyle oynanmaz

• senelerce kullandın ama sıkıntısı büyük normal daha iyi.
  • space elinin altında gereksiz

• Ben kilitli oynuyorum fakat boşluğunu bulduğum an bozup öbür lane lere bakıyorum. Bence kilitliyken lane e daha konsantre olabiliyorsun ya da belkide öyle alıştığımdan bana rahat geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: PureMusic

Ben kilitli oynuyorum fakat boşluğunu bulduğum an bozup öbür lane lere bakıyorum. Bence kilitliyken lane e daha konsantre olabiliyorsun ya da belkide öyle alıştığımdan bana rahat geliyor

Aynen hocam bunu kastettim bende. Cok konsantre oynadim mesela bugun. Fakat drake orda iki jungle kapisiyormus. Hic farketmedim. Kamera kitli degilke n 2-3 saniye de bir seri sekilde butun lanelere bakarim. Ama kilitli olunca bide savasi yandaki mapten gorunce. Kiliti acmak bile zor oluyor o telasla.

• calibrane kullanıcısına yanıt
    Tabi adc için daha zor sonuçta sen orada minyon kaçırmamaya oynuyorsun supta heralde dalgınmış insan iki sinyal atar yani :D ama zaten sen gitseydin karşı tarafın adc ve supuda gidecekti. Asıl olarak shen veya gangplank tarzı ani müdahalede bulunabilen herolarda büyük sıkıntı oluyor haritayı takip edememek. Ben hep öyle oynadığımdan uyarıla uyarıla alışkanlık yaptım sürekli bakıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PureMusic -- 29 Aralık 2014; 0:21:25 >
  • space i kullan daha pratik olur
  • bende lockta oynuyorum ama bi yöntemim var cok rahatım oynarken neredeyse problem yaşamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esperus

bende lockta oynuyorum ama bi yöntemim var cok rahatım oynarken neredeyse problem yaşamıyorum

Yontem neyse bize de soylsen belki burdakilere vr bana bi faydan dokunur. Zaten yardimlasmak icin konu aciyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

quote:

Orijinalden alıntı: Esperus

bende lockta oynuyorum ama bi yöntemim var cok rahatım oynarken neredeyse problem yaşamıyorum

Yontem neyse bize de soylsen belki burdakilere vr bana bi faydan dokunur. Zaten yardimlasmak icin konu aciyoruz.

yöntemimim kendime nasıl rahat geliyorsa oyunu öyle oynamamdır
  • istediğim zaman açıp kapatarak oynuyorum gayet kullanışlı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamera kilitlemeyi space tuşuna aldım. Cok rahat hem kilitli hem kilitsiz oynuyorum duruma göre

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kitli kamera sıkıntı çok ben 2 seneden fazladır kitli oynuyordum mmorpg oyunlardan kalma bi alışkanlıktı kalista aldım. kitli çoook zor oluyor du kalistada. başı dönüyor insanın. bende kitliyi bıraktım serbest moda alşımaya çalıştım oyun bilgim baya iyidir (hani bayaa) kitliyi bırakınca oyunculuk gözle görülür şekilde artıyor. yani bende öyle oldu. irelia kalista kata lee bunları kitli oynama eziyet gibi. (özellikle irelia ve kalista)

alışman dileğiyle
  • %60 space e basılı tutuyorum

• katarina ve irelia gibi şampiyonları nasıl oynuyorsun, başın dönmüyor mu?
  • Kilit ne olm ne kadar noob varmis forumda

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.