Şimdi Ara

Liverpool FC Taraftar Ocakları | YNWA (264. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir - 11 Masaüstü
5 sn
32.888
Cevap
75
Favori
1.048.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
43. Sırada  bugün en iyi #18
Sayfa: önceki 262263264265266
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kötü düşünmek istemiyorum ama yarın City berabere kalırsa ...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackVnM

    quote:

    Orijinalden alıntı: eyoruk

    quote:

    Orijinalden alıntı: Azor Ahai

    Abi belki bir oyuncuya yüklenmek doğru değil ama şu maçtaki yenilgiden sonra Coutinho'dan nefret eder bir hale geldim.

    Bn de Moses dan nefret eder hale geldim..Kaçırdığı gol için değil önceki pozisyonu için.Orada topa karışmasa arkadan kim geliyordu bilmiyorum ama daha tehlikeli olacaktı..

    1 gol daha olsaydı ,atsaydık hem kazanıyor hem kupon tutuyordu

    kasap et derdinde, koyun can derdinde :)
    aynı durum bendede oldu, maça baktım 0-3, ahaaa geldi para diye yeni misli kupon hazırlığına başlamış iken 88.dakika civari bakıyım 5 olmuştur diye açarken bir anda içime 3-3 olamaz herhalde hehehe paralar geldi paralar derken 3-3...
    Allah cezanızı versin, 10 dakikada 3 gol yenir mi? 30 dakika içinde yesen neyse 10 dakika içinde yenmez, cidden yazık günah... suarez ve gerrard sıra ile takımı yere yatırıp binse az...

    Giden 2 lira olsun önemli değil 100 lira olsun önemli değil..İddia bu zaten
    Ama şampiyonluk gitmesi çok koydu..Ee hazır 3-3 falan olmuşken de 1 gol daha dedim yani




  • Çok üstün performans sergilediğini düşündüğümüz Liverpool aslında defans olarak rezilin rezili durumunda. Şuana kadar 49 gol yemiş ve en çok gol yiyen 10. takım. Biz bile 41 gol yemişiz.Bizi geçtim "ölü" manu bile 41 gol yemiş.Her şeyin ofans olmadığını bir kez daha anlattı bize futbol.
    Liverpool'lu kardeşim maçtan sonra yıkıldı resmen. Bence futbolcularda sıkıntı yoktu. Onları disipline demeyen , hangi maçta nasıl oynanacağını bilmeyen rodgers yaktı sizi. Başınızda mou olsa kutlamalara başlardınız 1 hafta önce.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rodgers , yönetim, takım sahibi John Henry. Görün lan şu takımın halini. Açın şu gözlerinizi görün be.

    Aspas geldi kaç maç oynadı? Adamın koca sezonda 1 golü var.

    Luis Alberto geldi kaç maç oynadı? Sadece 1 asisti var.

    Coutinho'nun City'e attığı golden başka koca sezon yaptığı tek olumlu birşeyi söyleyin bana? Adam Liverpool'un yedek takımında bile oynayamaz. Çöpün Allah'ı resmen.

    Glen Johnson'a ne demeli? Adam bi maçta morali bozulduğu zaman, küstüğü zaman salıyor iyice. Saldım çayıra, mevlam kayıra. Ulan adamlar kevgire çevirdi seni kevgire.

    Sakho'ya ne demeli? Yahu kalite defans. Kaya gibi adam. Ama PL'ye gitmiyor arkadaş. Uymuyor şu takımın kimyasına. Adam ağır, yavaş. Agger son 3 maçtır yedekte ulan. Yahu bunu kim açıklayabilir mantıklı bi şekilde?

    Takımın yedeklerine bakar mısın? Moses, Kolo Toure.. Boş kaleye atamıyorsun lale. Üflesen gol olacak. Sonra forma forma diye zırlıyorsun.

    Sterling'e ne demeli? Şu ergen triplerinden, davranışlarından bi kurtulamadın lan. 2 gol kaçır, Suarez yada Sturiddge sana pas atmasın karı gibi küsüyorsun hemen. Ulan 80 dakika ne adam gibi koşu yaptın, ne adam gibi pas atabildin, ne rakip topa müdahalede bulanabildin. Zaten rezil oynadın çıktın, üstüne Coutinho'yu izledik tam oldu.

    Kimse kusura bakmasın arkadaş. Milletin çöp dediği, kazık dediği, 5 para etmez dediği Henderson, Joe Allen, Flanagan bile koca sezon çatır çatır oynadı. Skora etki etti, maç çevirdi, gol attı, asist yaptı. Adamlar bu sezonun en iyi 3lüsü. Şu adamların yaptığının çeyreğini göremiyoruz diğer isimlerden.

    Ulan utanın biraz utanın. Şartlar ne olursa olsun sizin için stadı dolduran taraftardan utanın. Gerrard'dan utanın. Ne ruhsuz adamlarmışsınız lan. Yazıklar olsun be. Dahada birşey demiyorum. Yemin ediyorum sinirlerim alt üst oldu.




  • Geçmiş olsun beyler city burdan sonra vermez .
  • Güzel günümün, güzel gecemin içine ettiniz. Helal olsun size.

    Bu takımdan, bu kadrodan sürprizi bekledik, olağandışı birşeyi bekledik. Olmadı. Ne diyelim, sağlık olsun.

    Bütün kırmızılara "iyi" geceler...
  • Ulan yeni haberim oluyor nasıl bişeydir bu arkadaş ya.Suarez naptın abi ya yıktın bizi
  • Atanalırspor ile bir yere kadar
  • Hiç belli olmaz,hiç.

    Burası yalnızca Liverpool için PL değil.Herkes için PL.Bir City mağlubiyeti imkansız değil.
  • Çok geçmiş olsun beyler benim gözümde şampiyonluğu hakeden hala sizsiniz ama City bu saatten sonra hata yapmaz ne yazık ki. Bu takım beklentilerin üstüne çıktı ki bence kötü ve alternatifsiz bir kadronuz var iki lider oyuncunuz takımı taşıyor sadece istatistik anlamında değil varlıklarıyla taşıyorlar ama o da bir yere kadar. CL'ye de gidiceksiniz birkaç transferle gelecek sene yine buralarda olabilirsiniz. Suarez'i biz alcaz muhtemelen onun yerini doldurmanız zor olur tabi.

    Geçmiş olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla üzüldüm petrolcüler kazandı endüstriyel kazandı ama şampiyonluk yolunda bir sürü çakma KOP abisi çıkmıştı ben hep liverpoolluyum ayağı.. İyi oldu diyorum :D
  • Sözler boş göz yaşları herşeyi anlatıyor..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 dk da 3 gol yemek.. mal herifler devre arası toure nin yerine sağlam defans alsan orta sahaya katkı yapsan çok rahat şampiyon olunurdu ama Gerrard dahil kimse ihtimal vermiyordu inanmıyordu şampiyonluğa sene başında Suarez in bizimle kalması ilk 4 e girmemiz için çok önemli demişti nereden nereye...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Mudvayne- -- 6 Mayıs 2014; 0:52:37 >
  • Suarez sampiyonluga inanmisti :(



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen

    Valla üzüldüm petrolcüler kazandı endüstriyel kazandı ama şampiyonluk yolunda bir sürü çakma KOP abisi çıkmıştı ben hep liverpoolluyum ayağı.. İyi oldu diyorum :D

    Chelsea maçı öncesi buralar tıklım tıklımdı, şimdi nüfusta azalma oldu haliyle.

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır Gerrard imzalı bir formam olsun isterdim kısmet bu sene başına denk gelmişti.Daha çok sevineceğimi düşünüp tüm takıma imzalatmış kuzen mal coutinho bile imzalamış gerçi kim kimin imzası tam belli değil (Gerrard Suarez sturridge moses glen johnson mignolet skrtel ı buldum) man. city e attığı golden sonra şampiyon olursak uyuz olduğum coutinho dahil herkesinkini napıp ne edip bulacaktım ama gerek yokmuş ruhsuz herifler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Mudvayne- -- 6 Mayıs 2014; 1:19:59 >
  • 
Sayfa: önceki 262263264265266
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.