Şimdi Ara

Liverpool FC Taraftar Ocakları | YNWA (1280. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32.887
Cevap
75
Favori
1.048.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12781279128012811282
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YeQiu

    Salah liverpoolu şampiyonluktan ediyor
    neden reis ben izlemedim maçı yine balonluk mu yaptı
  • Jurgen Klopp: "İnsanların bu söylediğimden hoşlanmayacağını biliyorum ama Everton maçında rüzgarın şiddeti ve yönü topun hızını, oyunu ciddi şekilde olumsuz etkiledi. Bu zor koşullarda 3-4 pozisyon yarattık ama faydalanamadık."

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam meteorolojiden şikayet ediyor.
  • City ile ciddi bir şekilde kalite farkı var kadro açısından. Klopp için bu kadroyla buralara gelebilmek başarıdır. Klopp'un eleştirilmesi gereken noktası transfere bu kadar para harcayıp kadroyu geliştirememek, özellikle orta sahayı çöplerle doldurmak. Liverpool'um yedekleri Lallana, Origi vs. iken City'nin yedekleri Mahrez, Sane vs.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: offside

    30th December:

    1. Liverpool - 54pts
    3. Man City - 44pts

    3rd March:

    1. Man City - 71pts
    2. Liverpool - 70pts

    That is a legit bottlejob.
    Uzun vadeli birşey lig şampiyonluğu rotasyonun ne kadar iyi ise başarılı olursun Liverpool şuanki kadrosu ile tam bir turnuva takımı zaten ligde başarılı olmamasının sebebide bu lig şampiyonluğu için rotasyonun iyi olacak o yüzden Citynin şampiyon olma oranı ihtimali daha yüksek.Citynin yaptığı yapabileceği hatalara bağlı olası Liverpool şampiyonluğu yani bangır bangır şampiyon olma ihtimali yoktu zaten.Citynin pek çok yedek oyuncusu as kalitesinde(örneğin Sterling>Mahrez>Bernardo Silva) ve pek çok oyuncusu birden çok pozisyonda rahat oynayabilecek yapıda sırıtmıyor Liverpool'da ise olası bir sakatlıkta aslar ile yedekler arasında dağlar kadar fark var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 3 Mart 2019; 23:34:54 >




  • Bu arada bu sezon olası kupa mupa gelmezse yeni sezonda Klopp ayrılabilir büyük olasılıkla.Genellikle Liverpoolda bu yükseliş döneminde sonuca ulaşmazsa başarı gidişat çöküşe dönüyor örneği var 2002, 2009 ve 2014



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 4 Mart 2019; 0:4:29 >
  • Hala United City'ye kaybetmezse Liverpool şampiyon olur diyen adam var. City isterse 20 puan kaybetsin Liverpool bir fazla kaybeder yine verir şampiyonluğu. Hala anlamadınız mı? Loserpool bu takım. İngiltere'nin Trabzonsporu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: intercityfirm1895

    Hala United City'ye kaybetmezse Liverpool şampiyon olur diyen adam var. City isterse 20 puan kaybetsin Liverpool bir fazla kaybeder yine verir şampiyonluğu. Hala anlamadınız mı? Loserpool bu takım. İngiltere'nin Trabzonsporu.
    Bu takımın 18 şampiyonluğu var.Ligde şampiyonlukta 2nci takım 5 Şampiyonlar ligi şampiyonluğu var premier ligde çoğu takım buna ulaşamaz hatta ilerde bile imkansız trabzon ne yav güldürme adamı.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arda ML

    Jurgen Klopp: "İnsanların bu söylediğimden hoşlanmayacağını biliyorum ama Everton maçında rüzgarın şiddeti ve yönü topun hızını, oyunu ciddi şekilde olumsuz etkiledi. Bu zor koşullarda 3-4 pozisyon yarattık ama faydalanamadık."
    puhahaha utanmaz herif, ligde hakemler ve bal ile alınan puanlara neden açıklama yapmadı?

    liverpool un kafadan 10 puanı balına kazanılmış durumda kendi evlerinde evertonu yenmelerinden tutun sturiddge in balına cektigii sutun chelsea aglarina girmesine kadar


    ama yok lovren suclu bulunur, orta saha yetersiz denir loser lık devam eder.her mevkiye transfer yapılır bu kez de oyuncular genc tecrubesiz diye aglanılır.

    hollywood da siyahi escinsel yahudi konulu filmlere imtiyaz ne kadar mide bulandırıyorsa futbolda liverpool u kayırma aynı derecede mide bulandırıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Son lig şampiyonluğu 30 sene öncede kalmış iki takım işte. Bir zamanların kendince büyük takımları şimdilerin sağlam kaybedenleri.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: intercityfirm1895

    Son lig şampiyonluğu 30 sene öncede kalmış iki takım işte. Bir zamanların kendince büyük takımları şimdilerin sağlam kaybedenleri.
    Ama işte bunlar kupaların varlığını silemiyor demi arkadaş müzede 18 kupa var mı var diyelim 1 şampiyonluk geldi 19 olacak öncekileri hiçe sayamazsın.5 şampiyonlar ligi var ki çoğu takımın buda yok misal Milan'ın hala adının tarihi bir anlamı varsa hepside o 7 şampiyonlar ligi kupası sayesindedir.Emek dışı para ligleri bozdu önce Chelsea Sonra Manchester City ardında Psg futbolu ve rekabeti öldürende bu.ManU'un da 20 şampiyonluğu var mesela ama şuda var United bir daha şampiyon olmayacak.Fergusonla o defter kapandı.En son City'nin piyasaya çıkması ile şampiyonluk aldılar ve bitti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 4 Mart 2019; 1:26:23 >
  • Bu ligde hiçbir şey belli olmaz ama işleri baya zora soktuğumuz aşikar.
    VVD ve Alisson sayesinde yarıştayız. Bu adamların ekstra performansları sayesinde birçok puan kaybının önüne geçildi.
    Robertson ve TAA'da gayet iyi sezon geçiriyorlar. Geri dörtlü VVD ile birlikte kendine geldi bu sezon.
    Fabinho 6 numara pozisyonu için gayet uygun. Lige daha da alışması lazım.
    Henderson,Milner ve Lallana bu leşler takımı aşağıya çeken isimler ne yazık ki. Milner bek rotasyonu için iyi sayılabilir. Mücadeleci fakat kapalı takımlara karşı hiçbir silahı olmayan adam. Henderson kaptanlık bandında eziliyor zaten. Uzun pas atma dışında bir silahı yok. Lallana'nın zaten ŞL finalinde oyuna girdikten sonra ne leş bir oyuncu olduğu anlaşıldı. İleri üçlüde Salah saç baş yoldurtuyor. Kesinlikle gönderilmesi taraftarıyım bunun mısırlı kitlesi insanı hayattan soğutur.Bu sezon atmosferin gergin olduğu hiçbir maçta oyuna etkisi yoktu. Mane ise inişli çıkışlı oynuyor. Bazen çok iyi bazen hiç yok. Firmino'nun orta saha rolüne evrilmesi gerekiyor. Bitiricilik konusunda aradığımız golcü değil. Orta sahada takımı rahatlatır. Firmino'nunda suçu yok pozisyona fazla giremiyor fakat orta sahada atak oyuncularını pozisyona çok rahat sokacak yeteneğe de sahip.
    Oxlade'e bu sezon şans verirse. Oxlade ve Naby'i birlikte oynatırsa hücumsal anlamda çok güçleniriz. Ama Hendo, Gini orta sahasıyla hiçbir takımı açamazsın. Şut tehditi olan adam lazım takıma. Coutinho bizi arıyor. Bizde coutinhoyu ne yazık ki.

    Her şeyden önce bu takımın ileri üçlüsünü yedekleyecek 2 oyuncu lazım. Sturridge ve Origi ile yollar ayrılır. Orta saha'da 10 numara rolünde oynabilecek bir oyuncu transferi ve Grujic'in gelecek senede kadroda şans bulmasını beklemek lazım. Savunma anlamında bir sorun yaşayacağımızı sanmıyorum. Sol bek yedeği için transfer yapılabilir. Bu sezon PL'yi alamadığımız takdirde işler çok kötü bir yola girecektir. Bu sene kırılma anında alacaksın yoksa seneye falan yok yani rehavet sürekli artıyor. Buda olumsuz bir etki yaratıyor.




  • Klopp winner bir hoca değil , kritik maçları hep kaybeden bir adam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • salah gecen sene nasil takimi tasidiysa bu sene takimi asagi cekiyor. takima net bir bitirici lazim. salah ilerideki son adam olmaya calistigi surece performansi ve degeri dusecek. hazir para ediyorken elden cikarmak lazim. firmino ise ne kadar yetebekli olursa olsun is bitirici degil. bu takima ayagi duzgun hizli bir kanat ve bitirici bir forvet lazim. wernerin gelmesini cok isterim. kloppla altin cagini yasar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • salah hiç sag ayagını kullanmıyor dün sag ayagıyla vursa biri goldü paso sol ayakla vurup bitiricilik yapamıyor valla bir adam sağ ayağını hiç mi kullanamaz şaka gibi messiye bak sağ ayak ile 20 metreden gol atıyor adam :D
  • dönem başında fabinho/keita niye oynamıyor diyorduk şimdi de shaqiri/keita niye oynamıyor diyoruz. Shaq herhalde almanca küfür etti hocaya,başka açıklaması yok. Henderson oynarken keita zaten küfürü geçtim çok daha acayip bir şeyler yaptı herhalde.
  • Jurgen Klopp, Real Madrid ile görüşmeyi reddetmiş. Klopp, kendini bu yaz Liverpool hakkındaki planları için adamış. Ama Madrid şartlar ne olursa olsun ilgisini gösterecekmiş. Klopp, gerçekten de çok karakterli bir hoca. Gittiği her takımı bulunduğu durumdan daha yükseğe çekebilecek, yeteneğe sahip olan nadir menajerlerden.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DinoCrocetti

    Klopp winner bir hoca değil , kritik maçları hep kaybeden bir adam
    Klopp'un elinde hiç bir zaman muhteşem bir takım olmadı hep kendi yarattığı yükselişi ve ivmelenmeyi elde ne varsa ve alınabilen ne varsa.Guardiola mesela şu kadro ile bir halt yapamaz açık ve net konuşursak.City'de rotasyon olabilecek a kadroya denk çok oyuncu var ama Liverpool'da öyle birşey yok Dortmund'da da olmadı ama dortmund'un alt yapısı iyi idi ve yine sahip olduğu kendi kademe kademe yarattı.Dortmund'da sıfırdan bataklıktan çıkıp şampiyonlar ligi finali oynayacak ligde şampiyon olacak kouma erişti.Bunalr tamamen para ile olmadı emekle oldu kolay iş değil.Liverpool'da eksik çok.City pek çok oyuncusunu para basa basa temin etti.Sırf savunmaya 300 Milyon € harcadılar.Liverpool'da bu zor sahibide amerikan şuan verimlilik esaslı çalışıyorlar ManU gibi City gibi petrol zengini har vurup harman savuran birşey değil.Sonuçta normal.Şuna karar vermek lazım eğer takımlar değişse antrenörlerin yönettiği City nerede olurdu Liverpool nerede acaba.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gladyo38

    salah hiç sag ayagını kullanmıyor dün sag ayagıyla vursa biri goldü paso sol ayakla vurup bitiricilik yapamıyor valla bir adam sağ ayağını hiç mi kullanamaz şaka gibi messiye bak sağ ayak ile 20 metreden gol atıyor adam :D
    Sağ ayağı çok kötü.Bale gibi.
  • wattford city maçına bakıyorum herifler kadroyu komple değiştirip çıkmış, büyük oyun dönüyor, arab cl gitti gidecek en azından lig gitmesin diye uğraşıyor herhalde.
  • 
Sayfa: önceki 12781279128012811282
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.