Şimdi Ara

Liverpool FC Taraftar Ocakları | YNWA (1302. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
32.885
Cevap
75
Favori
1.048.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13001301130213031304
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: l053r



    hakkını yediğiniz hocamızın eline kaldınız
    6ncı oldu o yüzden sözleşmesi fes edildi.Avrupada zar zor şampiyonlar liginden avrupa ligine gitti orada da Beşiktaş'a elendi.

    Mesela Klopp'ta Dortmund'a unutulamaz bir dönem yaşatmıştır.Oda Dortmund'u en son kümeye felan yol alırken bıraktı layıkı bu idi sonsuza kadar bir adam yönetecek diye bir kaide yok başarı elde edilemiyorsa yol verilir kim olursa olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 25 Nisan 2019; 0:10:34 >




  • Bizim için çok dramatik bir son olmuş olabilir. Şu an şampiyonluk için tek ümidimiz Brendan Hoca. Leicester City ile Avrupa için onunda artık son şansı. Watford FA Cup'u alamazsa onlarda Avrupa'ya gidebilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-2CE6EA6FE

    Bizim için çok dramatik bir son olmuş olabilir. Şu an şampiyonluk için tek ümidimiz Brendan Hoca. Leicester City ile Avrupa için onunda artık son şansı. Watford FA Cup'u alamazsa onlarda Avrupa'ya gidebilir.
    Kim bilir belkide en son kümede kalma savaşı veren brighton yakar.Küme düşen takım şampiyonluğa oynayan takımdan daha tehlikelidir heleki deplasmanda isen.Citynin o ilk şampiyonluğunda mesela gene küme düşme savaşı veren qprye karşı ecel terleri dökmüştü.Bu dönem bence dramatik şekilde bitecek aynen bu şekilde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M3lank0lik

    Palace'a neden yenildi Leicester'a neden yenildi Newcastle'a neden yendi Premier lig süprizlerle dolu bir ligdir ummadığın taş baş yarar.Misal City bile uzun yıllardır ilk şampiyonluğunu son dakikada qpr'ye karşı galibiyet golünü atarak almıştır şu meşhur agüeraaaaa denen zaman.

    Alıntıları Göster
    hacı liverpoollu musun anlamadım ? saçma sapan konulara giriyorsun sen pep hocanın burdan kaptıracağını düşünüyormusun kalan rakiplerde ing boş takımları gol bile yemezler




  • Saçma puanlar kaybedip manunun eline bakmak saçmalıktı zaten evertonu yenecektin yazık oldu sezona.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brighton savunma takımı ancak gol yollarında sıkıntıları çok fazla. Murray dışında çok fazla gol bulamadılar zaten. City galibiyeti veya beraberlik olur.
  • Şampiyonluk umutlarımız bu gece sona erdi . Bu sene iki maç üst üste kaybettiğimiz puan kayıpları bizi şampiyonluktan etti bunlar evimizdeki Leicester maçı ve deplasmandaki West Ham maçlarıydı . Bu iki maçtada öne geçmemize rağmen maçları verdik . Bu maçları kazanmamız gerekiyordu karşımızdaki takımlar da iyi takımlar değillerdi o maçlarda da iyi top oynamadılar biz çok kötü oynadık . Diğer tüm puan kayıpları yaşanabilirdi normaldi Everton deplasmanı Manu deplasmanı bunlar olabilir sonuçta bunlarda insan ve burası Premier Lig full çekemezdik . Bu sene artık olacak diye düşündüm yine olmadı çok üzgünüm .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gladyo38

    liverpool için gg. o kadar saçma puan kayıplarından sonra citye verdiler. cl içinde barça tokadı bekleniyor sezon kupasız biter liver için geçmiş olsun klop
    Sizdeki bu Liverpool nefreti nerden geliyor acaba Türkiye'den Beşiktaş'ı mı destekliyorsunuz ?
  • City, bizim maçta zorlanmadı ama bu demek değildir kalan son 3 maçta zorlanmayacak. O 3 takımın kadrosu bizden daha iyi emin olun. Lingard, Smalling, Young ile filan oynuyoruz daha ötesi yok. Düşünün Sane'nin karşısında Young var.

    Ha şöyle bir faktör var. Sen koca sezon bir maçta yenil, o maçta deplasmandaki City maçı olsun. Rakibin 4 maçta yenilmesine rağmen gelsin şampiyon olsun. Baya trajikomik olur.
  • Liverpool bu sene 0 kupa alıcak valla ben hiç üzülmedim, lig kupası, fa cup maçlarını kendilerini birşey sanarak verdiler bilerek! Herhalde lig bu sene kesin bizim dediler. Champios lig de de barça saf dışı bırakacak elde var ' 0 ' hiç yoktan lig yada fa cup dan elenmeyin, sonra böyleyiz kloop şöyle böyle masallar elde var 0
  • Şampiyonluk City'e kesin olarak gitti diyemeyiz ama kupayı şu an tutan tarafın onlar olduğu kesin. City bu saatten sonra puan kaybı yapmaz gibi. Burnley ile oynayacaklar onlar kümede kalmayı garantilediler. Leicester belki sürpriz yapar diye düşünülebilir fakat evlerinde oldukları için fazla zorlanmayacaklar. Son maç Brighton ile küme düşmemeye oynasalar da bu hafta Newcastle'ı yendikleri takdirde onlarda kendilerini kurtaracak taraf olacaklardır. Eğer Burnley kümede kaldık kafa rahat derse bize geçmiş olsun. Ama Burnley ligde ki yerini daha iyi bir yere getirmeye çalışırsa kafa toplarıyla city'e bela olabilirler. Fakat bunlar düşük olasılık. Şampiyonluk City tarafında çok daha ağır basıyor. Şampiyon oldukları takdirde de tebrik ederiz. City'nin Liverpool'un önünde olmasının bir numaralı sebebi ise Salah'ın leş gibi performanslarıdır. Everton ve Manu maçlarında girdiği pozisyonları değerlendirseydi hiç bunları konuşuyor olmayacaktık. Futbol böyle bir oyun hataları en iyi değerlendiren şampiyon olur. 97 puana ulaşıp şampiyon olamama ihtimalimiz gerçekten çok üzücü.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gladyo38

    Liverpool bu sene 0 kupa alıcak valla ben hiç üzülmedim, lig kupası, fa cup maçlarını kendilerini birşey sanarak verdiler bilerek! Herhalde lig bu sene kesin bizim dediler. Champios lig de de barça saf dışı bırakacak elde var ' 0 ' hiç yoktan lig yada fa cup dan elenmeyin, sonra böyleyiz kloop şöyle böyle masallar elde var 0
    Liverpool kupasız kapatabilir. Nefret gözünü öyle kör etmiş ki tarafsız gözle bile bakamıyorsun. Bizler tabii ki de Klopp hocamızı savuncaz. Bak United'ın haline Klopp gelmeden önce aynı durumda olan bizdik. Takım tam anlamıyla çöplerden oluşuyordu. Gelmesiyle birlikte takımın çehresini değiştirdi. 4 sene önceki takıma bak birde şimdiki takıma bak. Bizler senin gibi gözlerimizi kapatmıyoruz. Her şeyin farkındayız. Klopp inanılmaz bir iş başardı. Takım Şl'de geçen senenin finalisti bu senede finale gitmek için iki maçı kaldı. Bu gözler borini lambertlı kadroları gördü. Yani ne desek boş anlamak istemezsin zaten. Şampiyon olmayı herkes ister. Kupaların bir takımının başarısında inanılmaz etkili olduğundan herkes haberdar. Tek şansızlığımız City'e baş kaldıracak başka bir takımın daha olmamasıydı. Bu takım bu sene sadece bir yenilgi aldı. Buna rağmen takıma çamur atmak gereksiz. Bizler City'nin ne kadar iyi bir takım olduğunun farkındayız zaten. Senin dediğine gelecek olursak futbol bu her şey mümkün. 2008/2009 Barcelonasıyla oynamıyoruz. Barca'nın gücü de ortada eski güzel futbolu oynamadıkları kesin. Messi'ye yardımcı olacak bir oyuncu da yok ortalıkta. Dembele dışında tehlikeli isim göremiyorum. Suarez ve Coutinho'nun Şl performansı ortada yani seni bu kadar iddialı kılan ne onu anlamıyorum. Geçen sene Roma'ya elenen takımdan fazla bir oyuncu değişmedi. Liverpool Messi'nin etkisini biraz bile azalttığı takdirde turu kendisine çekecektir. İlk maçta alınacak avantajlı skor turu Anfield'da geçmeye yetecektir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eric Ponti

    Şampiyonluk City'e kesin olarak gitti diyemeyiz ama kupayı şu an tutan tarafın onlar olduğu kesin. City bu saatten sonra puan kaybı yapmaz gibi. Burnley ile oynayacaklar onlar kümede kalmayı garantilediler. Leicester belki sürpriz yapar diye düşünülebilir fakat evlerinde oldukları için fazla zorlanmayacaklar. Son maç Brighton ile küme düşmemeye oynasalar da bu hafta Newcastle'ı yendikleri takdirde onlarda kendilerini kurtaracak taraf olacaklardır. Eğer Burnley kümede kaldık kafa rahat derse bize geçmiş olsun. Ama Burnley ligde ki yerini daha iyi bir yere getirmeye çalışırsa kafa toplarıyla city'e bela olabilirler. Fakat bunlar düşük olasılık. Şampiyonluk City tarafında çok daha ağır basıyor. Şampiyon oldukları takdirde de tebrik ederiz. City'nin Liverpool'un önünde olmasının bir numaralı sebebi ise Salah'ın leş gibi performanslarıdır. Everton ve Manu maçlarında girdiği pozisyonları değerlendirseydi hiç bunları konuşuyor olmayacaktık. Futbol böyle bir oyun hataları en iyi değerlendiren şampiyon olur. 97 puana ulaşıp şampiyon olamama ihtimalimiz gerçekten çok üzücü.
    Ucu mucu kalmadı bugün United'ı yenerek maalesef kupayı kaldırdılar . Bundan sonra tek hedefimiz kaldı o da en büyük kupa olan Şampiyonlar Ligi kupasıdır . Geçen sene finalde kaleci faciası Salah sakatlığı yüzünden acı bir şekilde finalde kaybetmiştik umarım bu sezon orada mutlu sona ulaşırız .




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MambaVino

    Ucu mucu kalmadı bugün United'ı yenerek maalesef kupayı kaldırdılar . Bundan sonra tek hedefimiz kaldı o da en büyük kupa olan Şampiyonlar Ligi kupasıdır . Geçen sene finalde kaleci faciası Salah sakatlığı yüzünden acı bir şekilde finalde kaybetmiştik umarım bu sezon orada mutlu sona ulaşırız .

    Alıntıları Göster
    İhtimaller her zaman var fakat United'ın yenileceği çok barizdi. Burnley maçı sıkıntı olabilir onun dışında Citye ters gelecek takım yok. Burnley'in sol kanatı Mcneil çok klas ortalar kesiyor. City gibi takımlara bu tip takımlar ters gelebilir. Ama dediğiniz gibi City kupayı kaldırdı. Bir umut işte her şey mümkün her şey olası bu ligde. Son düdüğe kadar bitti demek istemiyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eric Ponti

    Liverpool kupasız kapatabilir. Nefret gözünü öyle kör etmiş ki tarafsız gözle bile bakamıyorsun. Bizler tabii ki de Klopp hocamızı savuncaz. Bak United'ın haline Klopp gelmeden önce aynı durumda olan bizdik. Takım tam anlamıyla çöplerden oluşuyordu. Gelmesiyle birlikte takımın çehresini değiştirdi. 4 sene önceki takıma bak birde şimdiki takıma bak. Bizler senin gibi gözlerimizi kapatmıyoruz. Her şeyin farkındayız. Klopp inanılmaz bir iş başardı. Takım Şl'de geçen senenin finalisti bu senede finale gitmek için iki maçı kaldı. Bu gözler borini lambertlı kadroları gördü. Yani ne desek boş anlamak istemezsin zaten. Şampiyon olmayı herkes ister. Kupaların bir takımının başarısında inanılmaz etkili olduğundan herkes haberdar. Tek şansızlığımız City'e baş kaldıracak başka bir takımın daha olmamasıydı. Bu takım bu sene sadece bir yenilgi aldı. Buna rağmen takıma çamur atmak gereksiz. Bizler City'nin ne kadar iyi bir takım olduğunun farkındayız zaten. Senin dediğine gelecek olursak futbol bu her şey mümkün. 2008/2009 Barcelonasıyla oynamıyoruz. Barca'nın gücü de ortada eski güzel futbolu oynamadıkları kesin. Messi'ye yardımcı olacak bir oyuncu da yok ortalıkta. Dembele dışında tehlikeli isim göremiyorum. Suarez ve Coutinho'nun Şl performansı ortada yani seni bu kadar iddialı kılan ne onu anlamıyorum. Geçen sene Roma'ya elenen takımdan fazla bir oyuncu değişmedi. Liverpool Messi'nin etkisini biraz bile azalttığı takdirde turu kendisine çekecektir. İlk maçta alınacak avantajlı skor turu Anfield'da geçmeye yetecektir.

    Alıntıları Göster
    Hocam ben liverpool' dan nefret ettiğim felan yok, Sonuçta kupa kupadır ama kloop başaramıyor getiriyor bir yerlere ama sonrası yok. Bu takım 7-8 puan öndeydi kaybettiği maçlardada izledim west ham vs leş gibi oynamıştı. Everton misal city 0-2 aldı. Liver gol bile atamadı onlara. ( ayrıca barcelena bu yıl kimseye yenilmedi daha ) Teneke kupası diye masimediler herhalde elendiler saçma sapan maçlarda, sezon sonunda da elleri boş dönebilirler ondan diyorum, city fa cup finalde misal 2 kupa alabilir. Tothem gibi takıma bireysel hatalar yapıp elenmelerine kızdım ama neyse.

    Barçada Çok tehlikeli isim var, salah ne yapıcak göreceğiz o maçlarda yada mane. Camp nou' da liverpool ilk maç nefes alamaz. Messi ingiliz takımlarını baya seviyor, Tur italyan takımı olsa sıkıntı derdim ama ingiliz takımlarına barcelona elenmesi benim için %10 city gelse onuda eler barça 2 maç. sistemde.

    Barçanın kadro zaten liverpoolun çok üstünde, yani her bakımdan defans'ta sağlam bu ara siz övünüyorsunuz van dight diye ama. Liver çok pozisyon veriyor bu maçta neler yapıcaklar görecez otobüs çekerler mi acaba.

    Şahsen ben ilk maç en az 2 fark. diğer maçta iki takımında atcanı düşünüyorum yani 0 bitebilceni. Barçanın ligle de işi bitti şimdi liverpool kafası karışıcak




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eric Ponti

    İhtimaller her zaman var fakat United'ın yenileceği çok barizdi. Burnley maçı sıkıntı olabilir onun dışında Citye ters gelecek takım yok. Burnley'in sol kanatı Mcneil çok klas ortalar kesiyor. City gibi takımlara bu tip takımlar ters gelebilir. Ama dediğiniz gibi City kupayı kaldırdı. Bir umut işte her şey mümkün her şey olası bu ligde. Son düdüğe kadar bitti demek istemiyorum.

    Alıntıları Göster
    Burnley en kolay maç olur. Hedefi yok onların küme de kaldılar son 2 maç zaten 5 atmış city onlara.
    Top göremezler zaten o maçta. Diğer maç evinde zaten kolay. son maç ligin en boş takımı zaten rakibi küme düşürürler belki o maçta




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gladyo38

    Hocam ben liverpool' dan nefret ettiğim felan yok, Sonuçta kupa kupadır ama kloop başaramıyor getiriyor bir yerlere ama sonrası yok. Bu takım 7-8 puan öndeydi kaybettiği maçlardada izledim west ham vs leş gibi oynamıştı. Everton misal city 0-2 aldı. Liver gol bile atamadı onlara. ( ayrıca barcelena bu yıl kimseye yenilmedi daha ) Teneke kupası diye masimediler herhalde elendiler saçma sapan maçlarda, sezon sonunda da elleri boş dönebilirler ondan diyorum, city fa cup finalde misal 2 kupa alabilir. Tothem gibi takıma bireysel hatalar yapıp elenmelerine kızdım ama neyse.

    Barçada Çok tehlikeli isim var, salah ne yapıcak göreceğiz o maçlarda yada mane. Camp nou' da liverpool ilk maç nefes alamaz. Messi ingiliz takımlarını baya seviyor, Tur italyan takımı olsa sıkıntı derdim ama ingiliz takımlarına barcelona elenmesi benim için %10 city gelse onuda eler barça 2 maç. sistemde.

    Barçanın kadro zaten liverpoolun çok üstünde, yani her bakımdan defans'ta sağlam bu ara siz övünüyorsunuz van dight diye ama. Liver çok pozisyon veriyor bu maçta neler yapıcaklar görecez otobüs çekerler mi acaba.

    Şahsen ben ilk maç en az 2 fark. diğer maçta iki takımında atcanı düşünüyorum yani 0 bitebilceni. Barçanın ligle de işi bitti şimdi liverpool kafası karışıcak

    Alıntıları Göster
    Hocam Tur konusundaki yorumlarınız dışında hepsine katılıyorum. Liverpool öyle kolay lokma olmayacaktır. Şahsen 1 Mayıs'ta maç oynanana kadar bir şey söylemek gereksiz olacak ama bu tur Barca'nın cebinde değil ondan emin olabilirsiniz. Barca ile Liverpool arasında kadro farkını sadece Messi yaratır onun dışında her bölgede iki takımda kafa kafaya gider.




  • bu ne bahtsız takımdır beşiktaşın ekürisi resmen
    şampiyonar liginde kasa basıcam bu sefer alacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık lige hiç bakılmamalı tek sürprizi United yapabilirdi diğer hiç biri şampiyonluk yolundaki City'e çelme takacak takımlar değil. Ancak kupa1'de barça, tottenham, ajax gibi kek rakipler var. Liverpool ve Klopp kafayı kullanmalı artık. Saldıracaklara söyleyeyim evet Ajax gençleri müthiş futbol oynuyor, evet Tottenham City'i eledi, evet evet Barça'da Messi var tamam şimdi gerçeğe dönelim Liverpool bu saydığım takımlara en az 2-3 fark atıp tokatlaması gerekiyor orası şampiyonlar ligi ve Barcelona hariç diğer kadroların gram tecrübesi yok. Barcelona ise La Masia kültürünü bozup PSG gibi sürekli transfer yaptığından beri Çeyrek finali geçemiyordu uzun zaman sonra yarı final oynayacak. Liverpool'un nou camp'ta berabere kalıp Anfield Road'da gol yemeden 3 farkla katalanları memleketine uğurlaması gerekiyor. Bir final var ise Liverpool o finali normalde kazanır ancak maalesef bir final var ise Klopp o finali kaybeder. Heyecanlı ve komik bir sene oluyor açıkcası.




  • City one gectigi an zaten sampiyon olmustu o yuzden bir sikinti yok. Spurs ve United maclarini da aldiysalar sampiyon olsunlar bir zahmet ki De Bruyne gibi bir adamda dogru duzgun yoktu. Ligde bizim icin birakilacak bir durum yok, son hafta haric rakipler zaten yenmemiz icin ekstra bir efor gerektirmemeli. Son haftaya da bakilir artik City puan kaybetmemisse zaten son macin pek de bir onemi olmaz.
    Klopp kupa kazandirmadi diyr basarisiz goren varsa futbolu gectim tum sporlari komple biraksin. 450 milyon pound net harcayan ve kel gelmeden once de sampiyon olan takim karsinda ucte biri kadar net harcama yapip son haftaya kadar ligi goturmesi basarisizlik. 3 tane kupa finali var ve yine Cl de kelin durumdan daha da iyi. Klopp 》》》 kel her durumda. Pochettino haric f/p kisminda bu kadar verimli olan biri yok ust seviyede.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DryWeather -- 25 Nisan 2019; 10:20:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 13001301130213031304
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.