Şimdi Ara

Live With Walkman Android 2.3.4 Ahize Sesi Arttırılabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar SonyEricsson wt19i kullanıyorum cihazda tek şikayetçi olduğum taraf ahize sesinin düşük olması. Trafikte yürürken herhangi bir kalabalıkta olsun telefonu kulağıma sokacakmış gibi bastırmama ve sesi sonda olmasına rağmen karşıdakinin sesini duyamıyorum.

Bu sorunu çözmenin herhangi bir yolu var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    psn: exsina --- PS4 Digital takas referanslar: emrekurtxx - Shadow of Mordor, Drago - Knack, errgin - AC Unity, brioche2 - INFAMOUS SECOND SON, Bjk@@N - Resident Evil, rusty19 - Dying Light , winterice - Zombi, NiTRocy - Mortal Kombat X, mhasal - Mad MaxAlmak istediğim oyunlar: PERSONA 5, JOURNEY, INSIDE, TITANFALL 2, NIER: AUTOMATA, HELLBLADE, YAKUZA, WIPEOUT, PREY, LITTLE NIGHTMARES, Firewatch,
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::ExtremE::

Arkadaşlar SonyEricsson wt19i kullanıyorum cihazda tek şikayetçi olduğum taraf ahize sesinin düşük olması. Trafikte yürürken herhangi bir kalabalıkta olsun telefonu kulağıma sokacakmış gibi bastırmama ve sesi sonda olmasına rağmen karşıdakinin sesini duyamıyorum.

Bu sorunu çözmenin herhangi bir yolu var mı?

To repair "low in-call volume" bug just delete audio_policy.msm7x30.so file from /system/lib/hw/
    yukardakı dosyayı silince düzeldi

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.