Şimdi Ara

Listerine Advanced White 750ml 15 TL Getir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
882
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yarı yarıya saatler kampanyasıyla 15 TL'ye düşüyor. Normalde ara ara yine yapıyorlardı bu kampanyayı ama fiyatı 2x yapıp, bugün yükseltmeyi unutmuşlarListerine Advanced White 750ml 15 TL Getir 

    Listerine Advanced White 750ml 15 TL Getir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ussuz -- 28 Nisan 2021; 13:31:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ankara yok

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • düzelttiler 55 olmuş

  • Artmış

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • caktirirsan bele olur ele

  • öncelikle bu tarz ürünler tamamen marketing amaçlı üretilmektedir. teknik anlamda diş ve ağız sağlığına faydası yoktur. ancak ağız hijyenine kozmetik bir yaklaşım olarak kullanılabilirler. bu amaçla kullanım dahi bir dişçiye danışmadan yapılmamalıdır. zira ağız hijyeni, ağız florasının yapısına bağlı olduğu için ve bu floranın yapısı, kişiden kişiye değiştiği için bu ürünlerin bazı ülkelerde dişçiniz eğer muayene sonrası tavsiye etmezse satın alınamadığını bilmenizi isterim. özellikle asit yapısı yoğun olan listerine markasının bazı ürünlerinin uzun vadede diş minesine ve ağız florasındaki faydalı bakteri komününe ciddi zararlar verdiğini gösteren araştırmalar dahi vardır.


    ayrıca fiyatlandırma hatası olduğu apaçık belli olan bir içeriği paylaşmak sizce ne kadar doğru? sayenizde bu kampanyanın kodunu oluştururken hata yaptığını fark etmeyen yazılımcıdan veya satış onayını veren depocudan falan kestiler belki aldığınız gargaranın olması gereken fiyatıyla, hatalı fiyat arasındaki farkı. hiç kimseden kesmedilerse de zarar ettiler sayenizde.


    siz buna şimdi fırsat mı diyorsunuz? bu tarz uygulama açıklarından/fiyat hatalarından faydalanmakla, marketteki kasiyer para üstünü yanlışlıkla fazla verdiğinde kasıtlı olarak sanki fark etmemiş gibi yapıp parayı cebe atmak arasında hiçbir fark yok.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.