Şimdi Ara

Liseyi sevgili yapmadan bitirenler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
7.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet mezun arkadaşlar


    eğitim hayatınızın en iyi yıllarını sevgili yapmadan bitirmek gibi bir pişmanlığınız var mı acaba ?


    'bu sene de yapamazsam ben de o kervana katılacağım'  


    Bu arada “en iyi” derken sayko ve çoğu öğrencinin eğlendiği yıllardan bahsediyorum.


    Zaten mezuna kaldığınıza göre sizin de inekleyerek geçirdiğiniz söylenemez değil mi  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Aşık değilseniz o yaşlarda boş iştir. Hadi onu geçtim Sırf sevgili ayağına bir kızla konuşmak bunun ihtiyacını duymak her yaşta boş adam işidir. Sizi durduk yere üzer, ilgi ister, derslere kendinizi veremessiniz. En mutlu anınızda durduk yere en kötü anısını size anlatabilir ve artık mutsuz olabilirsiniz. Whatsapplar onlar bunlar şunlar var. Herhangi birinden mutlaka bir an olsun sizi rahat bırakmazlar.


    Evlenme niyetiyle gerçekten sevdiğiniz birisiyse zaten bu yazdıklarım sizi etkilemez ama sırf sevgili ayağına takılma, dolaşma uğruna sevgili yapmak bence saçmalık. Kendimce nedenlerini yazdım.


    Şöyle bir durumda var tabi. Aynı sınıfta lisedeyken kıza aşık olup sırf onu etkilemek için deli gibi desr çalışan sonrasında mühendis olan ve sonrasında o kızla evlenen tanıdığım var   Dediğim gibi böyle seviyorsanız yapın sevgili ama takılmacıklı falan filan gereksiz boş iş.

    lisede neden sevgilim olmadı

    meslek lisesinden hallice bir okuldaydım, 9 ve 10'da iki kız ile konuşmuştum ikisiyle de alay ettim bilmiyorum ciddi gelmiyordu beni beğenmesi falan, hissiz birisiyimdir, felsefik bir tiptim. o kadar çok felsefe ile tanıştım ki felsefe derslerine girme dedi hoca, full 100 girdi sınavlara da girmedim.her keza psikoloji,ekonomi vs. de öyleydi. spor olarak yüzme ile ugrasiyordum, lisede bitti. hocaların şu sıralamayı yapamazsın gibi durumlarla da bitti, 9-10'da üçgenin alaninı bilmiyordum. ciddiyim, çok kötüydüm ortaokulda internet kafe, futbol ucgeninde gecti , arkadaslarim da kız peşinde koşan tipler değildi.

    gerçekten kendime ait denemelerim var, araştirmayı cok seviyorum ama lisede kasıntı olmak hiçbir şeye yaramadı. kızlar hipergamik varlıklar, somut bir şey olmadıkça hem kendi cinsini hem karşını etkileyemezsin. iyi lisede iyi şartlarda okuyanları gözlemledim, hep okuluma küfrettim.

    hayatımdaki ilk pişmanlığımdan biri budur.
  • Salla hocam çok boş iş ben hiç yapmadım yapmaya da yeltenmedim mis gibi bitirdim lisemi artık ünide uğraşırım.d

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tüh s2ş şansını kaybettin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben sevgili çok aramadım ama bir iki konuştuğum oldu da hiç niri uzun sürmedi yine de bi şekilde sevgili yaparak bitirdim hala da aynı sevgilimle devam ediyorum

    bi şey değişmedi hayatımda sevgilim varken de eğlendim sevgilim yokken de eğlendim lisede eğlendiren dostluklar zaten ve o gençlik enerjisi size bi ton eğlenceli anı anlatabilirim sevgilim olduğu zamandan da olmadığı zamandan da tek pişmanlığım kendimi %100 eğlenceye vermek yerine keşke %99 eğlence ve %1 derse verseymişim diyorum şu an 1k ya da ilk 100 falan hedeflerdim.


    yani sevgilin olmuş ya da olmamış bunu çok takmamak lazım arkadaşlar bi eğlence sevgili başka bi eğlence

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam başka baharlara artık sjjdjdndk

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayatım boyunca hiç sevgilim olmadı, geri kalan eğitim hayatıma da makinacı ya da elektronikçi olarak devam etmek istediğim için muhtemelen bu durum devam edecek

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağol hocam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SvenNoderT -- 17 Kasım 2020; 20:29:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • su ana kadar cevap yazan herkes hic sevgilisi olmadigini soylemis. dh veya genel olarak internet ortami icin sasirtici degil. asil benim sasirdigim gecenlerde okudugum derece yapan bi elemanin tavsiye konusuydu. sinav senesi flortlerinizle konusmayin salin hatunlari falan yazmisti jkdshfkjdshfksdhfk

  • saçma sapan insanlarla saçma sapan şeyler yaşamaktansa yalnız olmak daha iyidir bence.tabii liseden hayatının aşkını bulanlar da var onlar çok şanslılar :) birde hayatının aşkını bulduğunu sana saflar var tabii :(

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allahtan 11de yapmıştım özledim kızı ya yaramı deştin hocam.

  • Eskisi gibi olmaz ki kanka. Beynimi ... çok uyumluyduk kızla ya çocuklarımın anası olabilirdi.

  • Adam gibi adamlardır. Hepsinin gözlerinden öpüyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.