Şimdi Ara

Liseliler ne hale gelmis uzuldum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
5.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Adamlar hayatını yaşıyor sen kıskanıyorsuncular gelmeden diyecektim ki damlamışlar bile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara da yasayan biri olarak siz hic denk gelmediniz mi hocam
    Batikent ring otobuslerinde, cankaya lise cikislarinda, kecioren etlik lise cikis saati otobuslerde, bu muhabbetler hep donuyor denk gelirsiniz
    Kaldiki tr baskentinde durum boyle ise diger sehirleri dusunemiyorum
    Gercekten gunumuz "anne babalari" cocuk yetistirmeyi bilmiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatikanli Mumin -- 14 Mayıs 2019; 22:2:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatikanli Mumin kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam
  • Konudan biraz bağımsız olacak ama otobüse liselerin çıkış saatinde binersem delirmemek için zor tutuyorum kendimi. Bağıra bağıra konuşmalar sıkış pıkış otobüsün içinde ordan oraya gitmeler. Büyüklerine saygı diye bir şey zaten yok. Ki bazı ilkokullu veletler bundan daha beter onlar da dolmuşlar da estiriyor. Kafalarını camlardan çıkarmaları mı dersin , inen arkadaşlarına küfür ede ede tükürmeleri uyaranlara laf atmaları. Kim gazlıyor arkadaş bu çocukları ? Kalırlar böyle birinin elinde havalar ısındı artık kolay kolay otobüs dolmuş kullanmam da kullananlara sabır diliyorum.
  • Ryo41 kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam ekim ayinda konusunu acmistim buraya sanirim ordan hatirladiniz cerezleri baklavalari filan cekip eklemistim konuya

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • liselilere palamutu saplamak lazım
  • Geçen Alsancaktayım Kordon Çimleri bilmeyen yoktur arada 10 metre gibi bi mesafe var bağrış çağrış dönen muhabbet şu yarım birayla kafayı buldun sonra küfür.
    Ulen dedim yuh be bende 16 yaşlarında başladım içmeye böyle muhabbetler döndürüp çevreye rahatsızlık vermedim ki vermiyoruz halen.
    Yeni nesil mi diyim aşırı saygısızlar adap falan sıfır bide bazıları bunlara çok özgüvenli yazmış alakası yok höd desen korkcak tipte bunlar onu becerdim bunu kaldırdım diyenede çok kulak asma hayatında kestane görmeyen adamlar porno aktörü kesilmiş başımıza.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknolojiyle birlikte devir ve en onemlisi ahlakta bozulmaya basladi !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • the maze filmindekine benzer bir tesiste yeni nesili, alçak gönüllülük, büyüklere saygı ve ahlak konularında rehabilite etmek gerek diye düşünüyorum. tokatlaya tokatlaya dövülme hissi uyandırıyorlar bende.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şimdiki liseliler geçmişin üniversitelileri gibi. Keza ortaokullular da geçmişin liselileri gibi. Gitgide çıta düşüyor.
  • 15 sene önce ben lisedeyken de vardı onlar yeni bir şey değil.Ergendir,hormonlar tavandır atıp tutar herkesle sevişmek ister.Zengin bebesi değilse %99 yalan hikayelerdir.Adamın 1 paket sigaraya parası yetmiyor beraber ortak paket alıyoruz,çay içecek para yok akşama kadar parkta oturuyoruz ama ne hikmetse laf başı geldiğinde ondan hızlısı yok
    Birbirlerine üstünlük sağlamak istiyorlar fark edersen ben şunu yaptım diyen bir liseliye karşısındaki liseli asla helal lan v.s demez,ben de şunu şunu yapmıştım der her konuda.Çocuk aklı işte



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İzole Bant -- 15 Mayıs 2019; 2:2:59 >
  • Ünide daha beter.Fuckbuddy olayı işlemiş kültürümüze.Millet de bunu marifetmiş gibi anlatıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet iyi yapmışlar kızların zaten ne olduğu belli emin ol kadınlar erkeklerin arkasından daha beter konuşuyorlar çak bırak aslanım bunların çenesiyle uğraşılmaz
  • hocam darkorbit hangi server

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çek serverlerine neden rağbetin çok olduğunu hala anlamış değilim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mertcan y kullanıcısına yanıt
    Merak ediyorum da kolunda falan Atatürk dövmesi var mı? Çünkü yorumlarından sadece İnstagram'da profiline Atatürk <3 yazan "çakma Atatürkçüler" gibi duruyorsun da.
  • Sosyal medya gençlerin ahlakını belledi. Giriyorum feysbuk instagram adım başı küfür cinsel içerik ego tatmini kendini en değerli diğerlerini çöp insan görme. Lisede çocukların aklı başında olmadığı içinde iyice borombok çarpık ilişkiler muhabbetler oluyor işte.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.