Liseli Erkeği ; - Dışarda, özellikle kalabalıksalar ellerinde tesbih, omuzları dik yürürler. Ve bunları yaparak kendilerini adam sanarlar. - Çok, atarlıdırlar. - İzlediği kuzey güney tarzı dizilerden, çok etkilenirler ve onlar gibi olmak isterler. - Ailesine karşı gelmeyi büyüklük zannederler. - Herşeyin iyisini onlar bilirler. - Girdikleri ortamda herşeyi mahvederler. Geçen, bizim dürümcü şahin ustada yemek yiyordum ortan bir liseli ergen birader sıranı bekle lan dedi .. kalktım bunu bi güzel dövdüm. Bundan sonra benden korkun liseliler size af yok, sizler dayağın en iyisi hak ediyorsunuz .. Hadi Hepinize Hayırlı İşler ...
quote:Orijinalden alıntı: LoveLove! Liseli Erkeği ; - Dışarda, özellikle kalabalıksalar ellerinde tesbih, omuzları dik yürürler. Ve bunları yaparak kendilerini adam sanarlar. - Çok, atarlıdırlar. - İzlediği kuzey güney tarzı dizilerden, çok etkilenirler ve onlar gibi olmak isterler. - Ailesine karşı gelmeyi büyüklük zannederler. - Herşeyin iyisini onlar bilirler. - Girdikleri ortamda herşeyi mahvederler. Geçen, bizim dürümcü şahin ustada yemek yiyordum ortan bir liseli ergen birader sıranı bekle lan dedi .. kalktım bunu bi güzel dövdüm. Bundan sonra benden korkun liseliler size af yok, sizler dayağın en iyisi hak ediyorsunuz .. Hadi Hepinize Hayırlı İşler ... "kalktım bunu bi güzel dövdüm" "Bundan sonra benden korkun liseliler size af yok, sizler dayağın en iyisi hak ediyorsunuz .." - Çok, atarlıdırlar.