Şimdi Ara

Lisede Yurtta Kalmak mı Evde Kalmak mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba lise 1 e gidiyorum ve ilk dönem notlarım pekde iç açıcı değildi aynı zaman da evde kalıyorum. Yurtta kalsam daha mı iyi evde kalsammı. Şimdi düşünüyorum evde kalsam 2 tane küçük kardeşim var bi de 4. sınıfa giden kardeşim. Ayrıca anneme de yardım ediyorum zaman çabuk geçiyor bide evde her yer elektronik alet dolu. Yurtta kalsam arkadaşlarım derse çok istekli ve yapamadığım sorulara etütte yardım isterim. ve yurtta akıllı telefon yasak başımızda nöbetçi öğretmen ondanda yardım isterim.

    Fikirlerinizi paylaşın lütfen



  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkay Yücel -- 21 Şubat 2019; 19:5:54 >
  • Lisede yurtta kalınmaz bu yaşlarıni yurtta geçirmen zorluk çekmen giriş çıkış saatlerinin sürekli belli olması seni çok yorar bunu univeristede yapıp hayatı öğrenebilirsin ama lisede kendini yorma zaten liseye yeni geçmişsin tüm gün çalışmana gerek yok günde 3 4 saat ideal geri kalan zamanında ailenle vakit geçir ama diyorsan benim hayatım falan önemsiz yurda gidip hayatsiz gibi ders calisacaksin sevgisiz ve yurt ortamını kutuphene gibi bekleme biraz geç oldu ama ne yaptığını merak ettim açıkçası

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne yurdu ve hangi okul? Özellikle Galatasaray lisesinde okuyorsan yatılı kalırsan hayat hakkında birçok şey öğrenirsin ve yılların çok verimli geçer. İel de böyle. Anadoluda bir fen lisesiyse ve evin de o şehirdeyse gerek yok bence.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.