Şimdi Ara

LİSEDE FOTOĞRAF ÜCRETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar liseyim fotoğraf çekimi için 30 tl ücret istiyorlar içinde fotokopide de dahil ben vermedim.Öğretmen bunun çekilmesinin zorunlu olduğunu söyledi 30 tl vermemiz lazımmış yoksa idare gereken cezayı vericekmiş. Yani devlet okulunda para alınması mı zorunlu? bu meb sınav için bile olsa okullara belirli bir ücret vermiyor mu fotokopi için ?
    ben neden yüzüne bile bakmicağım kart için fotoğraf çektirip 30 tl vermek zorundayım ? Gerçekten böyle bir zorunluluk var mı yoksa korkutmak için mi yapıyorlar ?



  • Verme öyle bir zorunluluk Yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MamiSTARK -- 2 Ekim 2019; 20:0:33 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim 11.sınıftaki aidat anımı hatırladım: okul birincisiydim,(orta seviyeli Anadolu lisesinde) müdür yardımcısı devamsızlığı var sınıfta kalacak, gelsin düzeltelim demiş, abimle gittik, aidat verin dedi, abimde bende lise okudum, bizde aidat diye birşey yoktu deyince müdür yardımcısı buna sen karışamazsın, bu devletin işi, devletin işine karışamazsın deyince abimde devlet zaten aidat vermeyin diyor dedi adam bozuldu, çıkın dışarı, çıkın dedi sakince. O gün karne gününden 3 gün önceydi, yani e-okul kapanmış palavrasından sonra, 2.nin notunu yükseltmiş adam, o zamanlar çok sinirlenmiştim, şimdi umrumda değil.
    Her yerden birşeyler koparmaya çalışıyorlar. Bir seneni hiç okula para vermeden geçirebilirsin, istersen ilçe milli eğitim müdürlüğünü ara, konuş. Okuluna ise ben ilçe milli eğitim müdürlüğü ile konuştum bana böyle böyle dedi de. Bir geri vites, topuk gelecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Durum ne parayı aldılarmı
  • Vermedim her fotokopi çektiklerinde 50 kuruş 1 tl alıyorlar vermeyenlerden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok saçma çoook

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.