Şimdi Ara

Lisede bilişim okumak?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar yasak mı bilmiyorum,fakat yasak ise lütfen kaldırılsın şimdiden kusura bakmasın moderatör abilerim,lisede bilişim bölümü okunmalı mı? artı ve eksileri gibi konularda sade bir şekilde gözlem ve tavsiyelerimi yazdım eğer böyle bir tercihte bulunacak arkadaşlar var ise kesinlikle okumasını tavsiye ederim.
    http://gunlukbilgim.com/lisede-bilisim-okumak/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rivenoreily -- 31 Mayıs 2018; 19:3:21 >



  • gereksiz bir yazı olmuş. yeterli puanı tutturamazsanız, anadolu lisesi hayaldir. bu puana sahip olanlar da meslek lisesine gelmiyor. yeterli puanın olmadığı için anadolu meslek lisesine gelmek zorunda isen, tüm bunlara kulağını tıka ve sevebileceğin, yatkın olduğun alana geç. temel liselerde başka bir seçenek ama, hepsi aynı kalitede değil. sırf meslek lisesine gitmemek için temel liseye geçersen, pişman olabilirsin. gideceğin yer, paranın hakkını verecek bir temel lise malı.

    video eğitim yaralı olsa da, sadece buna yönelmek, ezbercilik olabilir. video eğitimler sertifika vermiyor. yardımcı araç olarak kullan ama, meslek lisesi diplomasının getirdiği avantajları da gözardı etme. yüz yüze eğitimi de gözardı etme.
  • dergul D kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlaşılmak istemem ama,anadolu liselerinin istediği puanın çok üstünde seviyede puana sahiptim buna rağmen gidip bilişim okumak adına meslek lisesi tercihi yapmıştım,benim gibi olanlar da illaki vardır emin olun onlar adına yazılan bir yazı.
  • çok daha fazlası, bu tür yazılar yüzünden, umutsuzca anadolu liselerine geçmenin yollarını arıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.