Şimdi Ara

Lise ve üniversite stajları için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mülakatlarda sorulan sorular,mülakatlarda dikkat edilmesi gerekenler,mülakatta nasıl davranılmalı,lise mülakatları nasıl gibi tüm soruların cevap için :
    http://www.gunlukbilgim.com/mulakatta-sorulan-sorular/
    #staj #mülakat #mülakatsoruları #mülakattasorulansorular



  • Ne mülakatı be tanıdıktı gittiğim gibi imza attı istersen gelme dedi zaten 40 günde ne öğreneceksem meslek hocam da staj yerinde test çöz diyor zaten şunu söyleyebilirim bu yaz stajı çok zor değil 40 gün yapılır ama haftada 3 gün gidenlere yazık vallahi adamlar sınava da çalışamıyor bence hata lise seçiminde yapılıyor eğer Odtü, Boğaziçi hedefiniz varsa mesleğe falan gelmeyin kardeşim zaten bunu isteyenlerin geleceğini de sanmam genelde fen, anadolu öğrencileri kazanır orayı ama illaki ben elektroniği, makinayı, uçak bakımı vs herhangi bir bölümü seviyorum helnek istiyorum o zaman gel ama teknik bölüme gel adam akılı sayısal dersleri de görürsün her ne kadar biyoloji olmasa da en azından mat, fizik ve kimya görüyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • naylon staj yapacaksanız, mülakata gerek yok. naylon staja izin veren tanıdığınızın, sizi işe almasını da ummayın.(alsa da aynı hoşgörüyü göstermez.) kurumsal firmalarda mülakat en önemli kısımdır. buralarda staj yapmak, test çözmenizi zorlaştırır ama, cv'de iyi bir görüntü sağlar. iş hayatına atılırken de mülakata gireceksiniz.

    yukarıda yazılanların aksine, işi öğrenmek isteyenler için, staj çok önemlidir. sadece bilgi ve yeteneklerinizi güncellemekle kalmaz, size iş yaşamını ve piyasayı da yakından gözlemlemenizi sağlar. kontenjanlar ne kadar artarsa artsın, hepiniz üniversitede okuyamayacaksınız.
  • Mülakat da bence buradaki asıl belirleyici olan. Tamam abi torpil falan dönüyor ama her yerde mi? Hayır değil. Kendinizi doğru ifade ederseniz, özgüvenli olursanız neden olumlu olmasın ki? Mülakat soruları da çok önemli. Biraz dersimize çalışarak gidelim arkadaşlar! Burada bazı mülakat soruları var, göz atabilirsiniz: mülakat soruları

    Şu video da çok işime yaramıştı benim:https://www.youtube.com/watch?v=9is6sKsuWc0&feature=youtu.be




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.