Şimdi Ara

Lise son mezuniyet balosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bu dalgaya katılmak istemiyorum ama hem sınıf gel gel diyor 4 yıl boyunca liseden sınıfımdan hep uzak tek başıma yaşadım resmen eminim benim katılmamı çok istediklerinden değil kişi başı para ödeyeceğimiz için mekan tutabilsinler diye çağırıyorlar

    ne deyip yırtabilirim? bir de herkes kendine dans edecek kız bulmuş ben kalmışım sadece



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Notorious -- 17 Mart 2016; 15:51:09 >



  • Sinifta benimde pek arkadasim yoktu,4 seneyi baska siniflardan yaptigim sevgililerimle gecirdim hatta sonuncusuyla 5 yildir cikiyoruz neyse zamaninda bende senin gibi dusunuyordum. Napicam orda bilmem ne die ama simdi üniden mezun olcam bi kac ay snra ve iyi ki lise mezuniyetine gitmisim diyorum cunku hayatta 1 kere olan seyler bunlar. Mezuniyet,dügün vb o yuzden ben git derim pisman olmazsin ama asil gitmezsen pisman olabilirsin sonrasinda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fernandao

    Sinifta benimde pek arkadasim yoktu,4 seneyi baska siniflardan yaptigim sevgililerimle gecirdim hatta sonuncusuyla 5 yildir cikiyoruz neyse zamaninda bende senin gibi dusunuyordum. Napicam orda bilmem ne die ama simdi üniden mezun olcam bi kac ay snra ve iyi ki lise mezuniyetine gitmisim diyorum cunku hayatta 1 kere olan seyler bunlar. Mezuniyet,dügün vb o yuzden ben git derim pisman olmazsin ama asil gitmezsen pisman olabilirsin sonrasinda.

    hocam güzel hoş ama öyle ortamlardan aşırı nefret ediyorum ve sınıfta samimi olduğum 1 kişi bile yok yalnız kalmak geri dönüşü olmayan yaralar açar bende hele ki öyle bir durumda...
  • The Notorious kullanıcısına yanıt
    Giderim orda herkes eglenirken ben bi basima masada yalniz kalirim bu beni daha uzer,cokuntu yaratir dersen gitme ama iki laf edebilcegin sakalasabilecegin kalkip dans edebilcegin kiz,erkek arkadasin varsa git ama onlarda yok dersen gitme kendi kendine dram filmi cekmenin anlami yok cunku.

    Ve seni cok iyi anlayan biri olarak onunde universite var bu durumu degistrmek senin elinde. Biliyorum insanlar cikarci,ikiyuzlu ama yalniz da hayat gecmez bu sekilde o yuzden bi sekilde adapte ol insanlara.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de lisede kendi mezuniyetine katılmamış biri olarak diyebilirim ki, pişman değilim. Ah niye gitmedim vah niye gitmedim demenin bir anlamı yok zaten artık. Ama ömürde bir kere yaşanacak bir şeyi kaçırmak da, kör talihime mi versem, karakterime mi; insanda burukluk yaratıyor. Belki başka bir zamanda başka bir okulda başka bir hayatım olsaydı...Yakın zamanda mezuniyetle ilgili bir sunum hazırlamam lazım üstelik.
  • The Notorious kullanıcısına yanıt
    Yalnız kalacağını düşünüyorsan sakın ama sakın gitme.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ragnarok.

    Yalnız kalacağını düşünüyorsan sakın ama sakın gitme.

    kesinlikle yalnız kalacağım hocam.
  • Madem hiç birinden haz etmiyorsun ve bidaha görmiycen. Gerçeği söyle demiycem tabiki giresunda kuzenimin düğünü var kb de
  • gitme. bahane uydurmana da gerek yok , gitmej istemedigini söyle yeter. zorlarlarsa böyle şeyleri saçma bulduğunu söyle .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi git istiyorsan. istemiyorsan da gitme. gelmek istemiyorum demen kâfi. yaa yok gel şöyle olur böyle olmaz sensiz olur mu bizi kıracak mısın falan filana eğer sen istemiyorsan hiç kulak asma, kararlı olup gelmek istemiyorum de. neden derlerse de nedenini söyle. keyif almıyorum de. keyifli olcak işte şöyle böyle yapcaz kaçmazda şöyle de böyle de derlerse de kafa at veya tekmeyle gir ne diyim. hayır deyiver, sen yanlış bişey yapmıyosun seçimini belirtiyorsun, esas o ısrar ederse saygısızlık etmiş oluyor. suçlu yahut mahçup hissedecek bişey yok. gitsen de deneyim oluyor, bizimki de berbattı, hatta o rezilliğe dayanamayıp gece 2'ye doğru abime rica etmiştim beni almasını. sizinki belki iyi olur belki kötü, sen istediğini yap.
  • Masadaki abur cuburları tırtıklarım diyorsan git.gerisi boş.çok iyi muhabbet ve arkadaş ortamın olması lazım eğlenmek için.Genelde zaten elemanlar hatunlarla kenarda köşede öpüşüyo.diğerleride gırgır şamata işte

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • git hocam ileride keske gitseydim diye pisman olursun, 1 kere olacak bir sey

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.