Şimdi Ara

Lise Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar size bir konuda danışmak istedim.Öncelikle 10.sınıfa geçtim.Ben Bursada yaşıyorum puanım yetmediği için İnegölde Anadolu Lisesinde okuyorum.Hergün sabah 6.45de kalk hazırlan servise bin 1 saat yol git gel git gel sıkıldım eve saat 4.30-5 gibi geliyorum sizce düz liseye geçmelimiyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-116879A2E -- 7 Eylül 2012; 0:13:54 >

Orijinalden alıntı: j3Loody

Arkadaşlar size bir konuda danışmak istedim.Öncelikle 10.sınıfa geçtim.Ben Bursada yaşıyorum puanım yetmediği için İnegölde Anadolu Lisesinde okuyorum.Hergün sabah 6.45de kalk hazırlan servise bin 1 saat yol git gel git gel sıkıldım eve saat 4.30-5 gibi geliyorum sizce düz liseye geçmelimiyim ?

Kesinlikle duz liseye gecme, universiteye hazirlanacagin zaman zorlanirsin.
    Anadolu veya fem lisesi ideal. Bursa anadoluyu tavsiye edecegim ama gidip gelmek zormus bisey diyemem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-116879A2E -- 13 Eylül 2012; 14:58:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.