Şimdi Ara

Lise Diplama Harcı = 125 TL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Üniversiteye kayıt için lise diplomamı almak istiyorum ne var ki bizim lise 120 TL para istiyor. Ben 1 hafta okula geç başlayayım da 200 TL kazanayım derdindeyim adamlar çıkmış benim 1 haftalık kazancımı istiyor. İşin ilginci Alo 147'yi aradım adamın sözleriyle şok oldum. Mevzuatta harç alma hakkı tanınmış ne kadar alması gerektiğini sorduğumda bana okul belirler sözleriyle sinirlerimi tavan yaptı.

Çevrem git okul müdürüyle konuş, maddi durumun kötü olduğunu vs. söyle diyor. Yahu bu hayatta maddi durumu kötü olanlar her alanda zavallı kendisini acındırmak zorunda mı?

Öyle sinirliyim ki diplomayı da alma okuma diyorum!

• deme. araştır hangi mevzuatmış kendisi. ona göre hareket et. olmaz öyle şey.

Orijinalden alıntı: mrkral

Selamlar,

Üniversiteye kayıt için lise diplomamı almak istiyorum ne var ki bizim lise 120 TL para istiyor. Ben 1 hafta okula geç başlayayım da 200 TL kazanayım derdindeyim adamlar çıkmış benim 1 haftalık kazancımı istiyor. İşin ilginci Alo 147'yi aradım adamın sözleriyle şok oldum. Mevzuatta harç alma hakkı tanınmış ne kadar alması gerektiğini sorduğumda bana okul belirler sözleriyle sinirlerimi tavan yaptı.

Çevrem git okul müdürüyle konuş, maddi durumun kötü olduğunu vs. söyle diyor. Yahu bu hayatta maddi durumu kötü olanlar her alanda zavallı kendisini acındırmak zorunda mı?

şeriatçıların ülke yönetimi işte böyledir.
    okursun parayla, okumazsan ayda 220 tl ödersin.

• il milli eğitim müdürlüğüne git yetkili biriyle konuşmaya çalış ,olmadı dilekçe yaz belki şerefsizler o parayı seve seve alır ama tepkisiz kalma .

Bir dersten sorumluluk sınavım vardı. Bizim kayıtlar saklı merak etme sen.

Bende aynı durumdayım haftaya halledicem işimi YÖK'ün yayınladığı yazıyı okuyup okuyup yeni anlamlar çıkarıyorum. İçim rahatladı benzer durumda birini görünce

Bende diplomamı alıcam Pazartesi para isticekler haliyle. Bana para alıcağınıza dair herhangi bir yazılı belge gösterin para veriyim dicem. Diplomanın arkadasında yazan damga parasımıdır nedir ondan başka para çıkmaz benden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hard Coder -- 9 Eylül 2012; 1:10:50 >
    Daha Fazla Göster
  • git müdüre okul diplomasına 125 tl verdiğime dair bir dekont veya kağıt imzalayabilirmisin . git bunu söyle adam bir bok diyemez. diploma parası diye birşey yok ben gittim aldım diplomamı para felanda vermedim
  • 2007 yılında benden de 40-50 lira para istemişlerdi. Parasında değilim ama ne gerek var diye düşündüm.Milli Eğitim Müdürlüğü'nü aradım. Para falan vverilmediğini söylediler, okulumun adını sordular.

Aradan bir kaç saat sonra okuldan müdür yardımcısı aradı, gel diplomanı al dedi. Gittim okula müdür yardımcısı fırlatır gibi diplomamı uzattı, sonra müdürün odasına gittik.

Şerefsiz müdür sanki ben teröristmişim muamelesi yaptı (Lise 1'de okul 1. si, lise 3'te okul 2. si olduğum halde) Sen hangi örgüttensin, kim seni yönlendirdi falan... Bundan sonra hiç bir yerde bu okuldan mezun olduğunu söyleme falan dedi. Ben de tamam dedim çıktım

Aradan bir kaç sene sonra müdürü Media Markt'te gördüm selam vermedim :D

• Bizim okul 10 lira aldı diploma arkasında da 6 liralık ücret tahsil edildi yazıyor.Okul Köy Hizmetleri A.L.
  • Şakamı yapıyorsunuz ben bedavaya aldım hakları yok dava aç böyle şey olmaz kandırıyolar okulun düz liseyse alırlar yok temizlik fln diye araştır avukata sor çekinme tabuları yık hükümete baş kaldır artık mezun oldun eninde sonunda vericekler diplomayı
  • Senin sorumluluk sınavın varsa diploma veremezler.Yetişmesine imkan olduğunu sanmıyorum.Geçici mezuniyet belgesi verirler onada para almazlar yukardaki bir arkadaşın dediği gibi Fail kokuları var.

SONY XPERIA™ Z5 Premium | Chrome
  • İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile konuş,sana prosedürden bahseder.125tl almaya hakkı varmıymış öğreniş olursun.
    Arrow # Band Of Brothers # Boardwalk Empire # Breaking Bad # Da Vinci's Demons # Daredevil # Game Of Thrones # Gotham # It's Always Sunny in Philadelphia # Leyla İle Mecnun # Mr.Robot # OZ # Person Of Interest # The Blacklist # The Strain # True Detective # Sherlock Holmes # Spartacus # Vikings

• benim diplomanın arkasında 6,25 tl mi 5.25 tlmi ne yazıyordu bide iş yeri açma belgesi vardı meslek lisesi olduğum için. hepsine 20 tl ödemiştil okuldayken mezun olduktan sonrada hiç para vermeden aldık diploma ve işyeri açma belgesini, il milli eğitim veya ilçe milli eğitime durumu belirt bence

Orijinalden alıntı: divane2

Senin sorumluluk sınavın varsa diploma veremezler.Yetişmesine imkan olduğunu sanmıyorum.Geçici mezuniyet belgesi verirler onada para almazlar yukardaki bir arkadaşın dediği gibi Fail kokuları var.

YÖK yazı yayınladı hocam bu durum için 3-7 arasında bu durum yüzünden kaydını yaptıramayan eğer sınavını verip mezun olursa diplomasını yada mezuniyet belgesini alıp kaydını yaptırıyor. Benimde üniversite öğrenci işlerim bu hafta çağırdı kayda.

Diploma basımıda uzun birşey değil Eylül dönemi diplomalarının yarın basılıcağını söyledi müdür yardımcısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hard Coder -- 9 Eylül 2012; 22:14:33 >

Orijinalden alıntı: Hard Coder

quote:

Senin sorumluluk sınavın varsa diploma veremezler.Yetişmesine imkan olduğunu sanmıyorum.Geçici mezuniyet belgesi verirler onada para almazlar yukardaki bir arkadaşın dediği gibi Fail kokuları var.

YÖK yazı yayınladı hocam bu durum için 3-7 arasında bu durum yüzünden kaydını yaptıramayan eğer sınavını verip mezun olursa diplomasını yada mezuniyet belgesini alıp kaydını yaptırıyor. Benimde üniversite öğrenci işlerim bu hafta çağırdı kayda.

Diploma basımıda uzun birşey değil Eylül dönemi diplomalarının yarın basılıcağını söyledi müdür yardımcısı.

Ben kayıt yaptıramıyorsunuz vs. dedimmi sadece son yapılan sorumluluk sınavında ders verildi ise diplomayı yetiştirmek çok zor onun yerine mezuniyet belgesi verilir.Onunla gidip kayıt olunur ünüversiteye.Geçici mezuniyet belgesi içinde para almıyorlar tabi.Ha bazılarının okulu jet hızıyla çıkarıyorsa diploma o ayrı

SONY XPERIA™ Z5 Premium | Chrome

• quote:

Ben kayıt yaptıramıyorsunuz vs. dedimmi sadece son yapılan sorumluluk sınavında ders verildi ise diplomayı yetiştirmek çok zor onun yerine mezuniyet belgesi verilir.Onunla gidip kayıt olunur ünüversiteye.Geçici mezuniyet belgesi içinde para almıyorlar tabi.Ha bazılarının okulu jet hızıyla çıkarıyorsa diploma o ayrı

Tamam sakin fail felan kokuyor diyince arkadaşa katılıyorsun sandım

Selamlar,

120 yine iyi. 150 - 200 TL para alıyorlar diploma için.

• ben okula gittim diplomayı aldım. diploma harcı alıyoruz ibrahim dedi, ne kadar hocam dedim, 6 lira evladım dedi. verdim 6 lirayı aldım. o para çok abartı bence. cebe indiriyorlardır.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.