Şimdi Ara

Lise 1 hakkında soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
0
Favori
25.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben lise 1'e başlayacağım herkes zor olucak diyiyor özellikle fizik 'ten 10 -20 bile zor alırsınız diyiyorlar .Bu seneye kadar ufak tefek haftada toplam 1,5 saat ders çalışarak iyi bir anadolu lisesi kazandım .

Size yönelteceğim başlıca sorular ;

-Lise 1 çok mu zor ?

- Hangi derslere daha fazla çalışacağım ?

-Lise 2 'de hangi bölümü seçmeliyim ?

-ve özelliklede matematiğinm nasıl olacağını söylerseniz iyi olur .

Ayrıca lise 1'e daha yeni başladım diye dalga geçmeyin .

• yalan kardeş ben lise 2 oldum fizik biyoloji 5 kimya 3 matematik 1 idi sen düşün mat zor fonksiyonlar falan çok çalışman lazım benim gibi matematiği sevmiyorsan sende 1 alırsın onun dışında benim gibi okumayı seven bir yapın varsa biyoloji hikaye gibi kafada kalıyor fizik formülleri ezberle birazda o formülleri kullanma yeteneğin olmalı yeri geldiğinde hangi formülü koyacağını bilmelisin kimya biraz zor gibi ama bu da çalışılarak hallediliyor ben matematiği sevmediğimden hiç çalışmadım sonuç takdir alacağım karnede düz geçtim
    Zaten Aşklar Hep Yalan Dolan, Sonu Hep Acı Hüsran,
    Bize Her Sevdadan Geriye Kalan,
    Sadece Galatasaray.
    Umut K.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeogalogeoL

yalan kardeş ben lise 2 oldum fizik biyoloji 5 kimya 3 matematik 1 idi sen düşün mat zor fonksiyonlar falan çok çalışman lazım benim gibi matematiği sevmiyorsan sende 1 alırsın onun dışında benim gibi okumayı seven bir yapın varsa biyoloji hikaye gibi kafada kalıyor fizik formülleri ezberle birazda o formülleri kullanma yeteneğin olmalı yeri geldiğinde hangi formülü koyacağını bilmelisin kimya biraz zor gibi ama bu da çalışılarak hallediliyor ben matematiği sevmediğimden hiç çalışmadım sonuç takdir alacağım karnede düz geçtim

Teşekkür ederim peki alan olarak hangi alanı seçtin ( eşitağarlık vs.. )

Orijinalden alıntı: mademan12

quote:

Orijinalden alıntı: BeogalogeoL

yalan kardeş ben lise 2 oldum fizik biyoloji 5 kimya 3 matematik 1 idi sen düşün mat zor fonksiyonlar falan çok çalışman lazım benim gibi matematiği sevmiyorsan sende 1 alırsın onun dışında benim gibi okumayı seven bir yapın varsa biyoloji hikaye gibi kafada kalıyor fizik formülleri ezberle birazda o formülleri kullanma yeteneğin olmalı yeri geldiğinde hangi formülü koyacağını bilmelisin kimya biraz zor gibi ama bu da çalışılarak hallediliyor ben matematiği sevmediğimden hiç çalışmadım sonuç takdir alacağım karnede düz geçtim

Teşekkür ederim peki alan olarak hangi alanı seçtin ( eşitağarlık vs.. )

yabancı dil seçtim ben

millete göre seçme bölümünü kendi kafa yapına göre seçeceksin ona sene içinde karar verirsin şimdi erken
    Zaten Aşklar Hep Yalan Dolan, Sonu Hep Acı Hüsran,
    Bize Her Sevdadan Geriye Kalan,
    Sadece Galatasaray.
    Umut K.

• Ne lisesi sen onu soyle once saglik ticaret

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öyle ilköğretimdeki gibi 1.5 saat çalışmayla belge bekleme tabi okulunada bağlı bizim hocalar baya zor soruyodu. sürekli çalışmama rağmen çokta iyi not alamadım fizik ilk sınav inanılmaz zordu bizdede ama ilk dönem 2 ikinci dönem 4 geldi ilk zamnlar çok çok çalış sonra ne olduğunu anlamadan dönem biticek az hasarla kapatırsın bölüm olarakda hangiisne yeteneğin varsa onu seç bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilsem 1. Sınıf Soruları
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ciddi söylüyorum çalışmayı lise 1 de öğrendim. İlk okul ve orta okulda hiç çalışmadım

Zorlayacak 5 tane ders var bana göre fizik,kimya,biyoloji,mat,geo

Geo ve Fizikte formülleri ezberledim.
    Biyoloji de özet çıkararak.

Ama kimya ve matematikte ne yaptıysam olmadı. Geçen sene sorumlu geçtim 2 zayıfla inş bir ara vercez

Not : Anadolu Lisesindeyim.

Orijinalden alıntı: eLycry

Ne lisesi sen onu soyle once saglik ticaret

Anadolu lisesi kazandım iyi derecede .
  • bak lise 1 fizigi kolaydir formullerle halledersin isi ben hicbisey anlamayip bi tek formulu ezberleyip girdigim sinavlardan 4 alirdim lise1 de ama soru tiplerini ogren yani hangi formul nerde kullanilir iyi ogren.
    mat cok zevklidir lise 1 de. fonksiyonlar haric. fonksiyonlara cok iyi calis ama. ilerde cok lazim olcak.
    kimyada pek bisey yoktur.
    biyolojiyi oturup harfi harfine ezberlicen.
    geometri yine formulleri vardir. soru coz ama.
    cografya da cok zevkli yani ogrenilen bilgiler sıkıcı degil ama ezber.
    tarih de ezber zaten full.
    oteki dersleri de halledersin zaten.
    son bi tavsiye: kesinlikle her dersin sorusunu coz. soru cozmek cok onemlidir ve gunu gunune tekrar yap.

Orijinalden alıntı: Bakmaterry

Ciddi söylüyorum çalışmayı lise 1 de öğrendim. İlk okul ve orta okulda hiç çalışmadım

Ama kimya ve matematikte ne yaptıysam olmadı. Geçen sene sorumlu geçtim 2 zayıfla inş bir ara vercez

Kısacası sen bana bu sene ayvayı yedin diyiyorsun .

• quote:

Arkadaşlar ben lise 1'e başlayacağım herkes zor olucak diyiyor özellikle fizik 'ten 10 -20 bile zor alırsınız diyiyorlar .Bu seneye kadar ufak tefek haftada toplam 1,5 saat ders çalışarak iyi bir anadolu lisesi kazandım .

Size yönelteceğim başlıca sorular ;

-Lise 1 çok mu zor ?

-ve özelliklede matematiğinm nasıl olacağını söylerseniz iyi olur .

Ayrıca lise 1'e daha yeni başladım diye dalga geçmeyin .

Eğer bölüm tercihini kendine göre değil de başkalarına göre yaparsan;okulu bir şekilde bitirirsin ama YGS-LYS'de bocalarsın.O yüzden neye yatkınsan onu seç.
    (Bu mesajı unutma )

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bakmaterry

Ciddi söylüyorum çalışmayı lise 1 de öğrendim. İlk okul ve orta okulda hiç çalışmadım

Kısacası sen bana bu sene ayvayı yedin diyiyorsun .

Çalışırsan kolay

• nereyi kazandın ben de bursadayım?

-Lise 1 çok mu zor ?

-Liselerin en kolayı ama yatmayana

sayısallar + coğrafya

Sayısal, fenlerden çok bıkarsan sonradan eşit ağırlığa geçersin. türkçe/sosyal kolay.

-ve özelliklede matematiğinm nasıl olacağını söylerseniz iyi olur

mantık-kümeler-fonksiyonlar-sayılardı sanırım konular. (ben lise sonum) ilk matematik sınavında herkes m*çar çünkü çalışmamışlardır. matematik çok zor yeaaa diye dövünüp dururlar. bizde sınıfın yarısı 1-2 almıştı. sınavı yetiştiremeyenler olmuştu. ben ise 5 almıştım. çünkü hoca derste çözdüklerine benzer sorular sormuştu.

sonuç; 9.sınıf fizik kolay ama çalışman gerek, çünkü konular birbirleriyle bağlantılı. ben ilk yıl çalışmadığım fiziğe ne 10.sınıfta ne 11.sınıfta yapabildim şimdi kaderimle yüzleşiyorum. 9.sınıf coğrafyayı da öğrenmeye bak çünkü ygs coğrafyasının temeli. kimya da aynı şekilde temel konuları bu yıl göreceksin. kısaca her dersten (sayısallar + coğrafya) bir tane soru bankası alıp günü gününe çözmen senin 12.sınıftaki yükünü bir hayli hafifletecek özellikle ygs için. üstelik günü gününe çözmek öyle fazla vaktini de almaz. her şeyin başı sabır

Önemli Not: Sakın, sakın, sakın, formül ezberleyerek sınavlara girme. Formül ezberlemek günü kurtarmaktır. Fizik ve geometri formül ezberleyerek değil soru çözülerek anlaşılır, oturtulur, sonra zor soru gelince çok zormuş bu ders yeaa demessin. Fizik ve geometride formül ezberlersin sonra sınavda hoca formülü koyamayacağın sorular sorar öyle kalırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jo_be -- 11 Eylül 2012; 22:17:15 >

• Okul var okul var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jo_be

nereyi kazandın ben de bursadayım?

-Lise 1 çok mu zor ?

sayısallar + coğrafya

Sayısal, fenlerden çok bıkarsan sonradan eşit ağırlığa geçersin. türkçe/sosyal kolay.

mantık-kümeler-fonksiyonlar-sayılardı sanırım konular. (ben lise sonum) ilk matematik sınavında herkes m*çar çünkü çalışmamışlardır. matematik çok zor yeaaa diye dövünüp dururlar. bizde sınıfın yarısı 1-2 almıştı. sınavı yetiştiremeyenler olmuştu. ben ise 5 almıştım. çünkü hoca derste çözdüklerine benzer sorular sormuştu.

sonuç; 9.sınıf fizik kolay ama çalışman gerek, çünkü konular birbirleriyle bağlantılı. ben ilk yıl çalışmadığım fiziğe ne 10.sınıfta ne 11.sınıfta yapabildim şimdi kaderimle yüzleşiyorum. 9.sınıf coğrafyayı da öğrenmeye bak çünkü ygs coğrafyasının temeli. kimya da aynı şekilde temel konuları bu yıl göreceksin. kısaca her dersten (sayısallar + coğrafya) bir tane soru bankası alıp günü gününe çözmen senin 12.sınıftaki yükünü bir hayli hafifletecek özellikle ygs için. üstelik günü gününe çözmek öyle fazla vaktini de almaz. her şeyin başı sabır

Önemli Not: Sakın, sakın, sakın, formül ezberleyerek sınavlara girme. Formül ezberlemek günü kurtarmaktır. Fizik ve geometri formül ezberleyerek değil soru çözülerek anlaşılır, oturtulur, sonra zor soru gelince çok zormuş bu ders yeaa demessin. Fizik ve geometride formül ezberlersin sonra sınavda hoca formülü koyamayacağın sorular sorar öyle kalırsın.

Bu arada hangi lisedesin sen ? Ben Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi .Hedef milli piyangoyduda neyse .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jo_be

nereyi kazandın ben de bursadayım?

-Lise 1 çok mu zor ?

sayısallar + coğrafya

Bu arada hangi lisedesin sen ? Ben Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi .Hedef milli piyangoyduda neyse .

Milli Piyango. Ama 9.sınıfta Beşiktaştaydım.

• Lise 1 en kolay yildir aslinda. Fakat ilkokula gore tabii ki zor oldugu icin "nereye geldim brn" durumundan kurtulursan yaparsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: CompanyMaster7

Hocam 3 resim ile durumu özetleyecem
     Lise 1 hakkında soru

Lise 1 hakkında soru

Lise 1 hakkında soru

Günü gününe çalıştıktan sonra her şey çok kolay inan bana.

Bana ilham oldun sağol .

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.