Şimdi Ara

LİPPİ-TOLUNAY KAFKAS-ŞENOL GÜNEŞ-ABDULLAH AVCI-MUSTAFA DENİZLİ-FATİH TERİM ??? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Fatih Terim gelse keşke. Ama Adnan Polat varken zor, Terim'in gölgesinde kalacağından korkup getirmez hayatta. Haksız da değil.
  • @ NetAnket.Net

    Sen beni yanlış anladın. Yahut ben tam anlatamadım...

    Ben Terim gelsin, gazı versin, oyuncuları uçursun demiyorum; Terim bir isme, ağırlığa sahip olduğu için gelsin diyorum. Yoksa elbette Avcı'yı, Tolunay'ı takımın başında görmek isterim. Ancak taraftar, medya, baskı, kısacası 'büyük takım' altında ezilirler. Geçmişte örnekleri çok. Terim ise yukarıda dediğin gibi ülke futbolunu, futbolcusunu, dönen oyunları, medyasını bilen, feleğin çemberinden geçmiş bir kişi. Başarılı olur/olmaz orası ayrı, ama takımı, kulübü ayağa kaldıracaktır.

    Ha şu var; kulübün başında adam gibi bir başkan olsaydı, kulübü, kulübün haklarını, değerlerini, taraftarını koruyup ezdirmeseydi, yine takım çökmese, bugün içinde bulunduğu boktan durumda olmasaydı, o zaman Terim demezdim.
  • Gel Abi Gel Batan Geminin Teknik Direktörleri bunlar.................

     LİPPİ-TOLUNAY KAFKAS-ŞENOL GÜNEŞ-ABDULLAH AVCI-MUSTAFA DENİZLİ-FATİH TERİM ???
  • İmparator gelmeli , Polat başkan son kozların artık getir imparatoru camia rahat bir nefes alsın gerekli transferlerden sonra yaslan koltuğuna gelsin kupalar.
  • Macabre,bende ilk mesajda demiştim ki;günü kurtarmak adına en iyi tercih Terim olabilir ama artık günü kurtarma düşünceleri de Galatasaray'a zarar verir dedim,yada demek istedim ilk mesajda.Ben Fatih Terim'e haksızlık yapmamak için özellikle Milli Takımdaki hüsranlardan sonra enine boyuna düşündüm,ya ded,m adama haksızlıkmı yapıyoruz,ama yapmıyoruz haksızlık.Fatih Terim eski Terim değil.Dünyası değişmiş,ilgileri heyecanları değişmiş.Galatasaray'ı üst üste şampiyon yaptığı sistemin bile artık arkasında değil.Zaten artık farklı bir sistem ile takımları oynatmayı düşündüğü için ve ısrar ettiği için UEFA kupası dönemi hariç hep başarısız oldu,hemde öyle bir başarısızlık ki sonuçları çok kötü olan başarısızlık.

    Ben hem başkalarının analizlerini iyi düşünerek hemde kendim çok düşünerek bu başarısızlığın sebeplerini analiz edebildiğime inanıyorum,çünkü yukarda da yazdığım gibi Fatih Terim eski Fatih değil.
  • Fatih Terim ile 1 sezon anlaşma yapılıp yardımcılığına Abdullah Avcı getirilmeli. Tugay Kerimoğlu da altyapıda Jan Derks ile birlikte çalışmalı. Takım toparlandıktan sonra da Fatih Terim sportif direktör, Abdullah Avcı teknik adam, Tugay Kerimoğlu da yardımcısı olur. Tabi bunlar hayalden ibaret çünkü Abdullah Avcı'nın yarımcılığı kabul edeceğini sanmıyorum.
  • ben olsam ingiliz futbol mantalıtesınde bi hoca ve ingiltere lıgınden başarılı en az 5-6 futbolcu transferiyle.. sağlam bir kadro kurardım.
  • İngilizler bile ingiliz futbol mantalitesi ile başarılı olamadılar.. Yukarıdaki simlerden birtek Lpiiye güvenirim.. Terim de bizi paklar ama 2nci Terimden farklı olacağını sanmıyorum.. Benim adım fatih terim deyim 2*2 yi 5 yada 3 yapma inadıdan asla vazgeçmeyecek kadar megolamandır..
  • tolunay hocanın gelmesini isterim, bana göre şuan dünya futbolundaki gerçekleri sahaya yansıtıyor büyük maçlarda fazla riske girmiyor önce gol yememeye bakıyor kayreside de antepte de bunu gördük
  • Tolunay Kafkas neden gelsin ya ? elindeki takım seneye avrupaya gidebilecek kalitede ve gerçekten çok iyi bir kadroya sahip bu durumdayken neden kendini riske atıpta gelsin.
  • Fatih Terim gelirse birdaha galatasarayın maçını izlemem, çok ciddiyim gerekirse iyiye götürsün takımı umurumda değil.
  • abdullah avcı veya kafkası alırım onun yanında takımın hepsini kovup yeni scoutlarla yönetimi sayan egosu çok olmayan futbolcular alırım.
  • Terim'e karşı bu önyargının sebebini anlamış değilim.Unutmayalım ki Terim'in 2.gelişinde maçlarımız Olimpiyat Stadında oynamıştık.Olimpiyat'ta bedava kombine verseler hatta üste para verseler gidilecek bir yer değil.Şu anki beter halimizle bile Arena'da yenilmiyorsak,stadın ve taraftarın takıma etkisini siz düşü düşünün.Terim'in 2.gelişinde hataları yokmuydu?Elbette vardı fakat benim şahsi düşüncem en büyük suç bizi Olimpiyat'a mahkum edenlerdi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.