Şimdi Ara

Pubiza ile Kısalt, Paylaş & Kazan! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
433
Cevap
3
Favori
71.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 03/03/2017

    Ödemeler Hakkında! Bazı üyelerimizin ödemeleri tamamlanmıştır. PaPara ile olan entegrasyon hataları sebebi ile üyelerimizin bir kısmının ödemesi yapılamamış ve bazı üyelerimize 2 defa ödeme gönderilmiştir. Aynı ödemeyi 2 defa alan üyelerimizin fazladan yapılan ödeme tutarını PL4157856496 PaPara Cüzdan Numarasına iade etmelerini bekliyoruz. Bu süreçte bize destek olup sorun yaşamamız adına iadede bulunan üyelerimize şimdiden teşekkür ederiz. Tüm üyelerimizin ödemelerini entegrasyon sorunlarını çözüp en kısa sürede yapacağız. İlginize teşekkür eder, bol kazançlar dileriz.

    04/03/2017

    Tüm üyelerin ödemeleri en kısa sürede tamamlanacaktır.
  • Ödemeler gecikmeye başladı artık. Buna bir çözüm bulunmalı.
  • 07/03/2017

    Tüm üye ödemeleri bugün tamamlanacaktır. Sitelerinizde web entegrasyon kodlarımızı kullanır ve sistemimize daha çok trafik sağlarsanız eğer seviniriz. Bu sayede sizlere daha yüksek kazançlar sunabilmek adına bir takım fırsatlar oluşturmamız mümkün olacaktır. İlginize teşekkür eder, bol kazançlar dileriz.
  • 09/03/2017

    Bugüne ait ödemeler yapılmıştır. BOT kullanımı ile ilgili olarak üyelerimizden çok fazla şikayet aldığımız için farklı bir yol izleyerek reklam sayfalarında şüpheli görülen kullanıcılarda belirli aralıklarla reCaptcha yayınlatacağız. Bu sayede BOT kullanımının önüne daha sağlıklı bir şekilde geçeceğimize inanıyoruz. İlginize teşekkür eder, bol kazançlar dileriz. Not: Şu an bot olarak algılanmış ve ödeme alamamış olan üyelere ödemeleri gönderilecektir.
  • dostum fiyat hala ayni mi? 1000 tekil 16 tl mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeepMind kullanıcısına yanıt
    $5.33 hocam
  • 10/03/2017

    Ödeme yöntemi olarak İninal Kart isteyen kullanıcılar info@ininal.com mail adresine API hizmetlerini aktif hale getirmelerini ve Link.TL üzerinden ödeme almak istediklerini belirten mail gönderebilirler. Yetkililer bu konuyu dikkate alır ve gerekli API hizmetini sunarlarsa ve ödeme işlemleri için bize kolaylık sağlarlarsa ödemeleri ininal kart ile yapabiliriz. Fakat şu an ki mevcut durumda ödemeleri ininal kart ile yapmak bize ekstra iş yükü oluşturacağı için böyle bir çalışma kesinlikle olmayacaktır. Bilginize.
  • 13/03/2017

    Ödemeler artık daha hızlı yapılacaktır. Bundan sonraki süreçte haftada iki ödeme yapacağız. Pazartesi ve Cuma günleri ödemeleriniz ödeme alt limitimiz olan 15 TL tutarını geçmeniz durumunda hesaplarınıza otomatik olarak aktarılacaktır. Bugüne ait ödemeler akşam saatlerinde tamamlanacaktır. İlginize teşekkür eder, bol kazançlar dileriz.
  • 14/03/2017

    Yeni Reklam Modeli! Tüm üyelerimize mutlulukla belirtmek isteriz ki yepyeni bir reklam modeli ile web sitelerinizden daha fazla kazanç elde edebilmenizi sağlayan bir hizmet sunacağız. Bu hizmetimiz ile link kısaltma işlemi yapmadan ve ziyaretçilerinizi bize yönlendirmeden yine bizim alt yapımızı kullanarak belirttiğimiz tutarda kazanç elde edebileceksiniz. Hem ziyaretçileriniz rahatsız olmayacak hemde sizler tüm ziyaretçilerinize reklam gösterimi yaparak daha yüksek kazançlara ulaşabileceksiniz. Bu yeni özellikler sadece saatler sonra hizmetinizde olacaktır. Web sitelerinize ekleyeceğiniz basit bir kod ile tüm ziyaretçilerinize ulaşabileceksiniz. İlginize teşekkür eder, bol kazançlar dileriz.
  • 15/03/2017

    Flash Reklam Aktif! Sizde web sitenize Flash Reklam kodunu yerleştirebilir ve tüm ziyaretçileriniz üzerinden kazanç elde edebilirsiniz. Araçlar > Flash Reklam menüsünden size özel koda ulaşabilir ve daha fazla detay öğrenebilirsiniz. Flash Reklam kazançları normal yayıncı kazançlarının yarısı şeklide olup IP havuzu kısa linklerle aynı havuzdadır. Bu sebeple kullanırken bu tarz durumları göz önünde bulundurup trafiğinize göre etkisini test edip değerlendiriniz. Tüm üyelerimize bol kazançlar dileriz.
  • 15/03/2017

    Anlık Ziyaretçiler Hakkında! Anlık ziyaretçiler bölümü bulunduğunuz süre içerisinde linklerinizde yer alan online ziyaretçi miktarını temsil eder. Bu ziyaretçiler reklamı geç butonuna tıklamadıkları taktirde herhangi bir şekilde kazanca dönüşmez. Sadece çoğul sayım olarak hesabınıza işler. Anlık ziyaretçi miktarınızın çok olması Reklamı Geçen ziyaretçi miktarınızın da çok olacağı anlamına gelmemektedir. Sistemimiz reklamı geç butonuna tıklayan ziyaretçiler için kazanç vermektedir. Reklamı Geçmeyen ziyaretçileriniz anlık ziyaretçi alanında yer alır fakat kesinlikle kazanç sağlamaz. Unutmayın ki anlık ziyaretçi alanı sadece bilgilendirme amaçlıdır ve herhangi bir şekilde kazanç oluşumuna etkisi yoktur. Lütfen artık anlık ziyaretçi bölümünün ne işe yaradığını karıştırmayınız! İyi günler.




  • 16/03/2017

    1.Link.TL SMS Hakkında! Link.TL üzerinden SMS almak istemiyorsanız eğer lütfen hesaplarınızda yer alan numaralarınızı siliniz ve sadece boşluk tuşu ile ilgili alanda boşluk bırakarak kaydediniz. Bu sayede telefon numaranıza SMS gelmeyecektir. Dilerseniz telefon alanına 00000000000 yazabilir ve sms gelmesini engelleyebilirsiniz. Son gönderdiğimiz mailde NETGSM firması B021 sms gönderim kodunu girmemiş. Bu sebeple üyelerimize gönderdiğimiz maillerin B021 kodu ile gönderildiğini belirtmek isteriz.

    2.reCaptcha özelliğini geçici süre kaldırıyoruz. Tüm üyelerimizi BOT sistemi dışına çıkarıyor ve eskiden olduğu gibi kazanç sağlamalarının önünü açıyoruz tekrar! Birkaç saat içerisinde gereken değişiklik yapılacaktır.

    3.HTTPS ile Flash Reklam! Sitelerinde HTTPS kullanan üyelerimiz için Flash Reklam kullanımını aktif hale getirdik. Bundan sonraki süreçte HTTPS ile Flash Reklam kullanan üyelerimizin web sitelerinde de reklamlarımız yayınlanacaktır.




  • 20/03/2017

    Destek Talepleri Hakkında! Tüm üyelerimize bu duyuruyu yapmak zorunda kaldık artık. Lütfen destek talebi oluştururken hangi hizmetimiz ile ilgili, hangi sayfada vs. şeklinde lütfen detaylı destek talepleri oluşturunuz. Gün içerisinde yüzlerce destek talebi gelmektedir ve bu şekilde eksik veya doğru düzgün anlatılmayan destek talepleri ekstra iş yükü oluşturmakta ve üyeye gerçek anlamda yardımcı olabilmemizi zorlaştırmaktadır. Bu sebeple bundan sonraki süreçte düzgün bir şekilde oluşturulmamış ve ne yazdığı anlaşılmayan üyelere ait destek taleplerini cevap yazmaksızın direk kapatacağız. Bu sebeple hızlı bir şekilde destek talebi oluşturmak yerine lütfen sorununuzu daha dikkatli ve düzgün bir şekilde oluşturunuz. Benzer davranışı alışkanlık haline getiren üyelerin destek hizmetlerinden faydalanmasını tamamen engelleyeceğiz ve kesinlikle destek mesajı gönderemeyeceklerdir. Bol kazançlar dileriz.




  • 22/03/2017

    Tüm üyelerin ödemeleri yapılmıştır. Sağladığınız ziyaretçileri arttırmanız durumunda Türkiye için CPM oranlarını yükseltebiliriz. Ayrıca web sitelerinizde Flash Reklam, Site Açılış Reklamı ve web entegrasyon kodlarımızı kullanarak kazançlarınızı yükseltebilirsiniz.

    Whatsapp Yardımlaşma Açıldı! Herkese Merhaba, WhatsApp üzerinden üyelerimizin birbirlerine merak ettikleri soruları ve kazançlarını nasıl arttıracakları gibi çeşitli soruları sorabilecekleri ve birbirlerinden destek alabilecekleri WhatsApp Yardımlaşma Grubumuz açılmıştır. Sizde hemenhttps://link.tl/whatsapp.php bağlantısına telefonunuzdan giriş yaparak grubumuza katılabilirsiniz. Grupta link paylaşıp tıklatma gibi talepler yasak olup, bu tarz mesajlar gönderenler gruptan çıkarılacaktır. Bol kazançlar.




  • 29/03/2017

    Yeni Özellik Geldi! iFrame Reklam özelliği ile linkini kısalttığınız adresleri bundan sonra iframe içerisinde göstermemizi sağlayabilir ve Flash Reklam yayını yapabilirsiniz. Bu sayede ziyaretçilerinizden ekstra gelir elde etme imkanı yakalayabilirsiniz. Panelinizde bulunan Reklam Tercihleri alanından iFrame Reklam özelliğini aktif hale getirin ve ekstra gelir elde etmeye başlayın. iFrame Reklam aktif olduktan sonra istatistiklerini Araçlar menüsü altında Flash Reklam sayfası üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Tüm üyelerimize bol kazançlar dileriz.
  • 29/03/2017

    Fiyatlar Güncellenmiştir! Link kısaltma, Flash Reklam ve iFrame Reklam için fiyatlar güncellenmiştir. Yeni fiyatlar ile daha fazla kazanç elde edebilirsiniz. iFrame Reklam özelliğini panelinizdeki reklam tercihlerinden aktif ederek ziyaretçilerinize kısa linklerimizi geçtikten sonraki sayfa üzerinde Flash Reklam yayını yapabilirsiniz. Lütfen test etmek içinhttp://link.tl/a adresine giriş yapınız ve link sayfalarını sırayla geçiniz. En son çıkan sayfada Pencereyi Kapat butonuna tıklamadan 30 saniye kadar bekleyiniz. Bu alanda çıkan Flash Reklam ziyaretçileriniz tarafından kapatıldığı taktirde kazanç elde edeceksiniz. Kazanç istatistiklerinizi ise Araçlar menüsü altında Flash Reklam sayfası üzerinden görüntüleyebileceksiniz. Yeniliklerimiz devam edecektir...




  • 31/03/2017

    Üyelerimize Müjde! Sistem üzerinde geçmiş zamanda yaşanan saldırı sorunlarında oluşan kazanç eksikliğini telafi etmek ve yakın zamanda YGS sınavına girmiş olan ve önemli bir kitlemizi oluşturan gençlerimizi sevindirmek için 10 Nisan ve 20 Nisan tarihlerinde 24 saat süreyle Türkiye CPM oranını 2 katına çıkaracağız. Beklediğimiz ilginin oluşması durumunda bunu geleneksel hale getireceğiz. Bu sebeple katılımın artması için forumlarda bu müjdeyi paylaşarak bizlere katkı sağlarsanız bizde sizler için daha fazlasını yapabileceğiz. İlginize teşekkür eder, bol kazançlar dileriz.
  • 03/04/2017

    Ödemeler Hakkında! 1 Mayıs 2017 tarihi itibari ile ödeme alt limiti diğer sistemlerinden yine düşük olmak kaydı ile 20 TL ile sınırlandırılacaktır. Bu limitin altında olan kazançlar birikmeye devam edecek olup 20 TL limitini geçtikleri taktirde ödeme almayı hak edeceklerdir. Ayrıca lütfen tüm üyelerimiz yakın zamanda Papara.com üzerinde yapılan/yapılacak olan hesap ayarlarındaki bazı düzenlemelerden dolayı Papara.com Cüzdan Numaralarını sistemimiz üzerinde tekrar kontrol edip güncel cüzdan numarası olup olmadığını Papara tarafından da kontrol ederek sorun yaşanmamasını sağlamış olursunuz. Tüm üyelerimize teşekkür eder, bol kazançlar dileriz.
  • 13/04/2017

    Önemli Uyarı! Lütfen geçmişte Araçlar menüsü altındaki Toplu Kısaltma bölümü üzerinden kısaltmış olduğunuz linkleri güncelleyiniz. Yazılımsal bir hata sebebi ile farklı kullanıcılara kazanç geçmesi gibi bir durum oluşmuş olabilir. Bu sebeple lütfen Toplu Kısaltma alanından kısaltmış olduğunuz linklerinizi tekrar kısaltınız. Toplu Kısaltma alanındaki sorun giderilmiştir. İlginize teşekkür eder, bol kazançlar dileriz.
  • 15/04/2017

    Ödemeler Yapılmıştır! Tüm üyelerimize ait ödemeler yapılmıştır. Lütfen tüm üyelerimiz Papara tarafında yapılan cüzdan değişikliklerinden etkilenmemek için Papara ile Link.TL üzerindeki cüzdan bilgilerinin eşleştiğinden emin olsunlar. Unutmayınız ki yanlış cüzdanlara yapılan ödemeler için Link.TL olarak sorumluluk almıyoruz. Flash Reklam ve iFrame Reklam özelliklerimiz ile sistemimiz üzerinden daha çok kazanç elde edebilirsiniz. Tüm üyelerimize yıllardır bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder ve çok yakında Adtictac.com isimli projemiz ile de sizlere daha yüksek kazanç hizmetleri sunacağımızı mutlulukla belirtmek isteriz. İlginize teşekkür eder, bol kazançlar dileriz.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.