Şimdi Ara

Pubiza ile Kısalt, Paylaş & Kazan! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
433
Cevap
3
Favori
71.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 21/12/2016

    Bekleyen tüm üye ödemeleri 24 saat içerisinde yapılacaktır. İlginize teşekkür eder, bol kazançlar dileriz.

    22/12/2016

    Webrazzi 2016 Ödüllerinde bizi destekleyin ve çekilişimiz ile sizde sürpriz hediyeler kazanın. Ayrıca tüm tanıdıklarınız Link.TL sitemize üye olarak Webrazzi ile bizi destekleyip "Oy Kullandım" butonuna tıklayarak çekilişimize katılım sürpriz hediye kazanma fırsatını yakalayabilir. Katıldığımız kategorilerde birinci olmamız durumunda 5 gün süre ile sitemizde Türkiye CPM oranını 2 kat yükselteceğimizi bildirmek isteriz. Bol kazançlar...
  • 26/12/2016

    Yılbaşı Sürprizimiz! Ödemeler tekrar yapılmış olup, Türkiye CPM oranları 2 Ocak 2016 tarihine kadar 2 kat yükseltilerek 30 TL olmuştur. Tüm üyelerimize ilgilerinden dolayı teşekkür eder, mutlu ve huzurlu bir yeni yıl dileriz. 2017 yılında sizlere sunduğumuz hizmet kalitesini ve kazançları yükseltebilmek adına elimizden gelen tüm gayreti göstereceğimizden emin olabilirsiniz. Bol kazançlar dileriz!
  • 2 gündür linktl tıklanan linkleri saymıyor hiç faceden ve destekden yazılan mesajlaradamı bakmıyorsunuz. İki tane destekk konusu açtım ikiside yanıtsız 30 tl yapsanız ne olur 20 tıklama var sıfır kazanc var herkessde aynı şeyi söylüyor bot tıklamada değil web sitemden geliyor kazanclar bir iki gün daha bekleyip kaldırıcam link.tl yi böle giderse
  • 09/01/2017

    Papara ödemeleri yapılmıştır. Bot trafik gönderen üyeler hariç tüm üyelere ödemeleri sorunsuz bir şekilde gönderilmiştir. Ayrıca hesap bilgileri hatalı olan üyelerimiz lütfen hesap bilgilerini düzenlesinler. Bol kazançlar...
  • 13/01/2017

    Adult reklam seçeneği hizmete sunulmuştur. Adult reklam seçeneğini aktif hale getirerek 10 saniyelik bu reklam seçeneği sayesinde ekstra %15 gelir elde edebilirsiniz. Hizmeti dilediğiniz zaman panelinizde yer alan butona tıklayarak pasif hale getirebilirsiniz. Bu durumda normal ücretleri kazanmaya devam edebilirsiniz. Adult Ekstra Kazanç hizmeti tüm ülkelerden elde edeceğiniz kazanca ekstra %15 oranında ek kazanç sağlamaktadır. İlginize teşekkür eder, bol kazançlar dileriz.
  • 25/01/2017

    Hizmetlerimizi hızlandırmak ve geleceğe dönük adımlar atabilmek adına gereken sistem optimizasyon çalışmalarını sürdürmekteyiz. Bu sebeple sistem üzerinde çok nadir kesintiler yaşanabilir. Kesintilerden en az derecede etkilenilmesi için gece ziyaretçi miktarının en düşük olduğu 01:00 - 03:00 saatleri arasında çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. İlginize ve anlayışınıza teşekkür eder, bol kazançlar dileriz.
  • 28/01/2017

    Sayımlardaki düşüşle ilgili problemle ilgileniyoruz. Sorunun kaynağını tespit edip kısa sürede çözecek ve bu durumu kazançları yükselterek telafi edeceğiz. İlginiz için teşekkür eder, bol kazançlar dileriz.

    29/01/2017

    Yayıncı oranları ve ekstra kazançlara ait oranlar güncellenmiştir. Son 2-3 gündür sistem üzerinde yaşanan sayım sorunu düzeltilmiş olup sayımlar sorunsuz bir şekilde hesaplarınıza yansıtılmaktadır. Tüm üyelerimize şimdiye kadar gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eder, bol kazançlar dileriz.
  • 03/02/2017

    Ödemeler önümüzdeki hafta içi yapılacak olup Türkiye CPM ücretleri güncellenmiştir. Yabancı üyelerimiz için Dolar kuru 3,75 TL olarak günceldir. İlginize teşekkür eder, bol kazançlar dileriz.
  • 08/02/2017

    Tüm üye ödemeleri yapılmıştır. İlginize teşekkür eder, bol kazançlar dileriz.
  • 10/02/2017

    Linklerinde problem yaşayan tüm üyelerimiz lütfen yeni link kısaltsınlar. Çok eski linklerin bir kısmında sorunlar yaşanmış olabilir. Çok küçük bir üye grubu bu sorunu yaşadığı için belirtmek istedik. Linkleri yenilemeniz durumunda eksiksiz kazanç elde etmeye devam edebilirsiniz. Teşekkür ederiz, iyi günler.
  • 14/02/2017

    14 Şubat 2017 ile Link.TL'nin 6. yaşını kutluyoruz! Bugün Türkiye'ye özel 2 kat kazanç aktif hale gelmiştir. Tüm üyelerimize bugüne kadar ki destekleri için teşekkür ederiz.
  • 14/02/2017

    Link Kısaltma, Web Entegrasyon, API ve panelinizde yer alan Link Yönetimi bölümünde göreceğiniz hataları bize destek bildirimi oluşturarak bildirirseniz sorunlar ile en kısa sürede ilgilenmek isteriz. Hızlandırma işlemi sebebiyle çeşitli optimizasyonlar yapılmış olup sistem performansı yükseltilmiştir. İlginize teşekkür eder, bol kazançlar dileriz.

    15/02/2017

    Linkleri hesabında görünmeyen üyeler destek talebi oluşturarak durumu bildirirlerse seviniriz. Yaptığımız bazı değişiklikler sonucu bu sorun ortaya çıkmış olabilir. Teknik ekibimiz en kısa sürede ilgilenerek sorunu düzeltecektir. Teşekkür ederiz.
  • 18/02/2017

    Ödemeler yapılmıştır. BOT kullanımı yapıp daha sonra ödemesini alamayanlar lütfen destek talebi oluşturarak daha fazla uğraşmasınlar. Sistemimiz gerçek ziyaretçiler ile BOT trafikleri tamamen ayırabilmekte olup kullanılan programlar sebebiyle ödemeler kesinlikle yapılmamaktadır. Bu yüzden şikayette bulunmak yerine yeni bir hesap açıp hile vb. girişimlerde bulunmadan kazanç sağlamalılar. Kullanılan bu tarz programlar sebebiyle diğer üyelerinde daha fazla kazanma fırsatlarını elinden almaktadırlar. Bu tarz kişiler yüzünden fiyatları daha da arttırabilmek yerine gün geliyor düşürmek zorunda kalıyoruz gereken dengeyi sağlayabilmek adına. Bu yüzden bu tarz kişilere fırsat vermeyiniz. Ayrıca tüm üyelerimize mutlulukla bildirmek isteriz ki çok ama çok yakında Adtictac.com ile sizlere web sitelerinizden yüksek kazançlı PopUp, Interstitial, Direct Link reklamları sunarak kazanç elde etme fırsatı sunacağız. İlginize teşekkür eder, bol kazançlar dileriz.




  • 18/02/2017

    Sunucularımıza aldığımız saldırı sebebi ile bir süre sistemimiz kapalı kalmıştır. Bayi sistemlerini de düzeltmek için çalışıyoruz. İlginize teşekkür eder, yaşanan problem için özür dileriz. İyi günler.
  • 20/02/2017

    Tüm üyelerimiz sitelerine Araçlar menüsü altında yer alan Site Açılış kodumuzu yerleştirerek sitelerinden çok daha fazla kazanç elde edebilirler. İlginize teşekkür eder, bol kazançlar dileriz.

    20/02/2017

    Gereksiz destek talebi oluşturan ve sorununu düzgün bir Türkçe ile dile getirmeyen üyelerin destek talebi oluşturabilmeleri engellenecektir. Bu tarz durumlar oluşturan üyeler tekrar destek talebi oluşturamayacak ve herhangi bir yardım alamayacaklardır. Bu yüzden sorunlarınızı düzgün ve açık bir dil ile bizlere bildiriniz aksi halde destek talebi oluşturma yetkiniz tamamen engellenecektir. İyi günler.
  • 25/02/2017

    Sistemimiz üzerinde BOT kullanımı gerçekleştiren üyeler tespit edilmiş olup gerekli engelleme işlemleri başlatılmıştır. BOT kullanımı yapmaya devam eden ve sisteme bu şekilde zarar veren kişilerin gerçeklikleri PaPara hesapları üzerinden tespit edilerek hem yasal yollardan gereken işlemler başlatılacak ve bize uğrattıkları zararlar tazmin edilecek hemde çeşitli forumlarda kişilerin gerçek kimlikleri yayınlanarak ticaret yapmaları engellenecek ve Google üzerinde de görünmeleri sağlanacaktır. Bu sebeple BOT kullanımı yapmış olan ve hesabına bugüne kadar binlerce TL ödeme yapılmış kişilerin biz yasal yollara başvurmadan önce destek bölümünden iletişime geçerek ödemeleri aynı şekilde iade etmelerini bekliyoruz. Normal kullanım gerçekeştiren veya hesabı engellenmemiş üyelerimizin endişe etmelerine gerek yoktur. Tüm üyelerimize duyurulur!
  • 25/02/2017

    Sayımlarla ilgili 24 saatlik bir test yapılacaktır. Bu süreç içerisinde birçok üyemizin destek talepleri ve hesapları incelenerek bir sorun olup olmadığı tespit edilecektir. 26 Şubat Pazar günü sayımlar gerekli olması durumunda normale dönecektir. İyi günler.
  • 27/02/2017

    Ödemeler iş yoğunluğumuzdan kaynaklı olarak biraz gecikecektir. Yetiştirebilirsek bu hafta ödemeleri yapacağız aksi halde en geç önümüzdeki hafta içi ödemeler yapılacaktır. Bol kazançlar diler, teşekkür ederiz.

    27/02/2017

    BOT Kullananlar Okusun! BOT kullanımı gerçekleştiren üyelerimiz bundan sonraki süreçte ödemelerden hemen önce engellenecektir ve bakiyeleri kesinlikle ödenmeyecektir. Bu sebeple ödeme gününe kadar uğraşmaları ve en sonunda büyük bir hüsran yaşamaları için önceden farkettiğimiz sahte ziyaretçi sağlayan kişiler başkalarının hakkına girdikleri için bizde onlara bu şekilde bir hüsran yaşatmayı hedefliyoruz. BOT kullanımının azalması durumunda CPM oranlarının şu anki duruma göre daha yüksek olabileceğini de bildirmek isteriz. Fakat BOT kullananlara yaptığımız geçersiz ödemeler yüzünden tüm üyelerimizin hakkına girilmektedir. İyi günler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugberk16 -- 3 Mart 2017; 11:25:48 >




  • 28/02/2017

    Link.TL'ye ait Android mobil uygulama güncellenmiştir. Aktif olarak kullanabilirsiniz. Tüm sorunlar düzeltilmiş olup, IP bazlı kullanıcı hatırlama eklenmiştir. Bu sayede IP adresiniz değişene kadar hesabınız açık kalacaktır.
  • 03/03/2017

    Tüm yayıncı ödemeleri bugün bazı düzenlemelerden sonra yapılacaktır. İlginize teşekkür eder, bol kazançlar dileriz.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.