Şimdi Ara

Pubiza ile Kısalt, Paylaş & Kazan! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
432
Cevap
3
Favori
71.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 16/04/2017

    Sistem Bilgilendirmesi! Yarın öğlene kadar sayımlar biraz gecikmeli olarak hesaplarımızı yansıyacaktır. Bazı düzenlemeler yapılmaktadır. Bu sebeple tüm üyelerimizden özür dileriz. Sayımlar kesinlikle normal şekilde ve kayıpsız bir biçimde hesaplarınıza yalnızca gecikmeli olarak yansıyacaktır. İlginize teşekkür eder, bol kazançlar dileriz.
  • 20/04/2017

    Yayıncı Ücretleri! Türkiye CPM oranları söz verdiğimiz gibi yükseltilmiştir. Tüm üyelerimiz 24 saat süreyle bu imkandan faydalanabilirler. Ücretler 21 Nisan 2017 günü saat 15:00'a kadar bu şekilde kalacaktır. Sonrasında tekrar normal yayıncı ücreti ile güncellenecektir. Tüm üyelerimize ilgilerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür eder, bol kazançlar dileriz.
  • 24/04/2017

    Twitter üzerinde üyelerimizin sürekli olarak kısa linklerimizi paylaşması sonucu spam listesine alınmıştır. Bu sebeple linklerimizi twitter üzerinde paylaşamıyorsunuz. Bu sorunuhttp://goo.gl sitesine giriş yaparak Link.TL üzerinden kısaltmış olduğunuz linkleri Goo.gl sitesinde tekrar kısaltarak size verilecek olan örnekhttps://goo.gl/EKUWhT bu linki twitter.com üzerinde rahatlıkla paylaşabilirsiniz. İyi günler dileriz.




  • 27/04/2017

    Hile Kullananlara Sürpriz! Sistemimiz üzerinde bir süredir hile kullanımı gerçekleştiren üyelere özel bundan sonra 10'da 1 kazanç veriyoruz. Ayrıca hile kullanan üyelerin bakiyeleri normalde hak ettikleri düzeye düşürülecek olup Papara Cüzdanları da denetime tabi tutulacak olup yeni üyelik açmaları durumunda var olan tüm hesapları için aynı şey geçerli olacaktır. Bundan sonraki süreçte hesap engelleme yok. Haksız kazanç elde eden üyelerin emek vermeden kazanç sağlaması sonucu zarar gören diğer üyelerimizin haklarını bu şekilde garantiye almış olacağız. Hile kullananlar kişiler lütfen yüzsüzlük yapıp bir de destek talebi oluşturup haklı olduklarını iddia etmesinler. Çünkü gayet net bir şekilde hesaplarındaki tüm hareketleri görebiliyoruz. Sistem üzerinde emek veren ve hak ederek kazanç elde eden tüm üyelerimize teşekkür eder, bol kazançlar dileriz.




  • 28/04/2017

    Yayıncı Ücretleri Yükseltilmiştir! Sistemimizde hile kullanan üyelerin önüne geçilerek sistem üzerinden haklı kazanç elde eden üyelerimizin gelirlerini korumak amacıyla yayıncı ücretlerini yükseltmiş bulunmaktayız. Süreç bu şekilde devam ederse, kısmi artışlarımız devam edecektir. Tüm üyelerimize teşekkür eder, bol kazançlar dileriz.
  • 29/04/2017

    Yayıncılarımıza Sürpriz! Türkiye CPM oranları 2 kat şeklinde yükseltilmiştir. Sizde hemen trafiğinizi yükseltin ve daha çok kazanın. Ödemeler Mayıs'ın ilk haftasında yapılacaktır. Tüm üyelerimize teşekkür eder, bol kazançlar dileriz.
  • 02/05/2017

    Destek Talepleri Hakkında! Bundan sonraki süreçte terbiyesizce, anlamsızca ve düzgün bir dille yazılmayan tüm destek talepleri cevaplanmadan kapatılacaktır. Ayrıca destek talebini gönderen üye üslubunu bozmuş ise bundan sonraki süreçte hesabındaki bakiye ödenmeksizin hesabı kapatılacaktır ve Papara Cüzdanı engellenerek sistemde yeni üyelik açması da yasaklanacaktır. Tüm üyelerimiz bu kuraldan sorumludur. Teşekkür eder, bol kazançlar dileriz.
  • 04/05/2017

    Reklam Sayfamız Yenilendi! Link kısaltma servisimize ait reklam sayfamız yenilenmiştir. Ziyaretçilerinizi artık daha modern ve daha hızlı bir reklam sayfası ile karşılıyoruz. Panelinizdeki herhangi kısa bir linke tıklayarak reklam sayfamızın yeni haline göz atabilirsiniz. Çok yakında yeni bir takım özelliklerde yolda! Ayrıca tüm üye ödemelerini bugün yapıyoruz! Tüm üyelerimize teşekkür eder, bol kazançlar dileriz.
  • 04/05/2017

    Ekstra Kazanç Fırsatı! Eğer sizde ekstra kazanç elde etmek istiyorsanız Link.TL ve Adtictac.com hakkında sizlere belirtilen forumlarda referans linklerinizi ve ödeme kanıtlarınızı (sadece Link.TL) forumda paylaşarak açacağınız her konu için Papara hesaplarınıza 1 TL tutarında ödeme göndereceğiz. Bu uygulama yalnızca R10.net, Wmaraci.com, Digitalpoint.com, Thebot.net isimli 4 adet webmaster forumu için geçerlidir. Üyelerimizin yalnızca bu forumlarda açacağı konular için ödeme yapılacak olup her üye ve forum konusu için yalnızca 1 adet ödeme yapılacaktır. Yani toplamda her üye bu fırsat ile toplamda 8 TL kazanç elde edebilir. R10.net ve Wmaraci.com konularında Türkçe içerik ile Digitalpoint.com ve Thebot.net forumlarında ise İngilizce tanıtım içeriği ile birlikte forum içeriğine referans linkinizi, Link.TL'den almış olduğunuz ödemelerin ekran görüntüsünü ve Link.TL logosunu paylaşmalısınız. Adtictac.com içinse yalnızca referans linkinizle birlikte tanıtım içeriği yazabilir ve Adtictac.com logosunu içerikte paylaşabilirsiniz, ödeme kanıtına gerek yoktur. Ödemelerin yapılmasında forum konularının içeriklerinin düzgün bir dil ile kaliteli bir şekilde hazırlanmış olmasına dikkat edilecektir. Forum konularına paylaşan üyelerimiz destek talebi bölümünden "Forum Paylaşımı Yapılmıştır" başlıklı yeni destek talebi oluşturarak bize paylaşım yaptıkları forum linklerini göndererek bu fırsattan yararlanabilirler. Ödemeler hesaplarınıza bakiye olarak eklenecektir! Tüm üyelerimize bol kazançlar dileriz.




  • 05/05/2017

    BOT Kullanan Üyelere Af! Bütün bot ve makro kullanan üyelerin hesapları normal haline getirilmiştir. Sadece **** kullanımı gerçekleştiren ziyaretler için 1/5 oranında kazanç verilecektir. Tüm üyelerimize duyurulur!
  • Bot kullanımı serbest diye bazı forumlarda muhabbetler dönüyor doğru mu?
  • 10/05/2017

    Ödemeler yapılamaya başlamıştır! Tüm üyelerimize ait ödemeler bu ay 2.kez yapılacak olup, bir sonraki ödeme dönemlerinde de ödemeler zamanı zamanına yapılacaktır. Tüm üyelerimizden bizlere destek olmalarını ve trafiklerini yükseltmelerini bekliyoruz. İlginize teşekkür eder, bol kazançlar dileriz.
  • 15/05/2017

    Ödemeler 2 Kat Olacak! Tüm forumlarda konularımıza bu duyuruyu eklerseniz seviniriz. 20 Mayıs 2017 tarihi itibari ile bir süreliğine kazançlar 2 kat olarak yükseltilecektir. Bu fırsattan faydalanmak için sizde hemen tüm linklerinizi Link.TL'ye taşıyın. Hem sorunsuz hem yüksek kazançlı gelir elde etmenin tadını çıkarın! Ödemeler her ayın 7-9, 17-19 ve 27-29 günleri arasında ayda 3 defa yapılmaktadır. Bol kazançlar dileriz.
  • 16/05/2017

    Ödeme Listesi Oluşturuldu! An itibari ile ödeme alt limitini geçen üyelerin ödemeleri 2 iş günü içerisinde yapılacaktır. Tüm üyelerimize teşekkür eder, bol kazançlar dileriz.
  • 19/05/2017

    CPM Yükseltme Hakkında! Türkiye CPM oranını 20 Mayıs itibari ile 2 kat olarak yükseltiyoruz. Tüm üyelerimizden trafiklerini arttırmalarını ve forumlarda bu artışı duyurarak bize destek olmalarını bekliyoruz. Talebin çok olması durumunda bizde bu artışı daha sık yapmaya çalışacağız. Tüm üyelerime teşekkür eder, bol kazançlar dileriz.
  • 20/05/2017

    CPM 2 Kat Yükseltildi! Türkiye CPM oranları 2 kat şeklinde yükseltilmiştir. Sizde hemen trafiğinizi yükseltin ve daha çok kazanın. Tüm üyelerimize teşekkür eder, bol kazançlar dileriz.
  • 23/05/2017

    27-29 Mayıs Ödemesi Hakkında! Tüm üyelerimize duyurulur. Mayıs ayının son ödemeleri ödeme tarihinde gerçekleşecek olan bazı ekstra iş yoğunlukları sebebi ile erken şekilde ödenmiştir. Bu sebeple 27-29 Mayıs tarihleri arasında ödeme yapılmayacak olup bir sonraki ödeme tarihinde normal ödeme tarihlerinde ödemeler yapılmaya devam edecektir. Unutmadan belirtmek isteriz ki Alexa® verilerine göre Link.TL Türkiye sıralamasında gün itibari ile 96. sırada yer almakta olup Türkiye'nin en büyük kazançlı link kısaltma servisi konumunu güçlendirmiştir. Siz değerli üyelerimiz ile birlikte nice senelere! Çok yakında bir takım yeniliklerde sizlerle olacaktır. Sistemimizi geliştirmeye ve yenilemeye devam ediyoruz. Yurt dışına açılışımızı tamamladıktan sonra yeni bir arayüz ile siz değerli üyelerimize hizmet vermeye devam edeceğiz. Bol kazançlar dileriz.




  • 25/05/2017

    Bilgilendirme! Tüm üyelerimize duyurulur. Yaklaşık 1 saatlik bir erişim problemi yaşanmış olup tamamen datacenter kaynaklı gerçekleşmiştir. Tüm üyelerimize ilgilerinden dolayı teşekkür eder, bol kazançlar dileriz.
  • 28/05/2017

    Kazanç Oranları Yükseltildi! Belirsiz bir zamana kadar yayıncı kazanç oranları 1.5 kat oranında yükseltilmiştir. Tüm üyelerimizden trafiklerini arttırmalarını bekliyoruz. İlginize teşekkür eder, bol kazançlar dileriz.
  • 30/05/2017

    BOT ve Makro Kullananlar Hakkında! BOT ve Makro kullanımı gerçekleştiren üyelerin tespit edilmesinde uyguladığımız algoritma güncellenmiştir. BOT ve Makro kullanımı gerçekleştirerek tespit edilen üyelerin kazançlarının normal üyelerinkine göre daha düşük olacağını belirtmek isteriz. Papara Cüzdan bilgileri de kayıt altında tutularak yeni hesap açmaları durumunda o hesapları da yine BOT ve Makro algılama sistemi tarafından otomatik olarak işaretlenecektir. Bu tarz üyeler normal trafik göndererek normal kazanç elde etmek istediklerini belirttikleri taktirde 5 gün süreyle günlük min. 100 tekil ziyaretçi sağlamaları durumunda destek talebi oluşturarak BOT ve Makro Algılama Sistemindeki listeden çıkarılacak ve normal bir şekilde kazanç sağlayabileceklerdir. Aksi halde düşük kazanç sağlamaya devam edeceklerdir. BOT ve Makro kullanımını gerçekleştiren üyeler bilmelidirler ki sistemin işleyişini sürdürebilmemiz açısından onlara uygulanan fiyatlar gün geçtikçe düşürülecektir ve normal şekilde kazanç sağlayan üyeler kesinlikle bu durumdan etkilenmemektedir. Bu noktada çok titiz davranarak normal kullanıcıların kazançlarının etkilenmemesi için gereken ince ayarlamaları yapmış durumdayız. BOT ve Makro kullanarak CPM oranı düşmüş olan kullanıcıların kesinlikle destek talebi oluşturmamaları veya oluştursalar bile cevap verilmemesi durumunda gereksiz yere şikayetlerde bulunmamaları rica olunur. Bu sistemi kimsenin kirletmesine müsade etmeyiz. Herkes hak ettiği kadar kazanç elde edecektir. Tüm üyelerimize ilgilerinden dolayı teşekkür eder, bol kazançlar dileriz.




  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.