LİNK KONUSU KALDIRILDI
-
-
Kural dışı konu sebebiyle kaldırılmış.
_____________________________ -
Kaldırmaları saçma olmuş saçma sapan başlıkları kaldırmıyorlar kaldırdıklarına bak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Geçen senede duyuru linklerinden konular açılmış bu sene benimki kaldırıldı anlamak zor gerçekten. Bir arkadaşta konu kaldırılmadan önce aileme hakaret etmiş onunda neden ettiğini çözemedim. Eğer burayı okuyorsa konu kaldırılmadan önce ekran görüntüsü aldım forumdan uzaklaştırılacaksın dostum. Vaktimi ayırıp sitede bir şeyler buldum bunlarıda diğer forum üyeleriyle paylaşmak istedim belki açıklanır forumdakilerin önceden haberi olsun gibi bir düşünceyle konuyu açtım. Konunun kaldırılmasından ziyade arkadaşın hakaret etmesi ve diğer insanların o yorumu beğenmesi üzdü. Önceki senelerde de buradaydım anonimde olsam yakından takip ediyordum. Forum artık bambaşka bir hal almaya başladı eskisinden eser kalmadı.
Hocam boşver öylelerini değmez. Forum dediğiniz gibi eski şeyini kaybetti. Üniye gitmiş tek mahareti üni adı olan asosyal tayfanın saçma sapan başlıkları açtığı bir hale geldi. Doğru düzgün bilgi veren yer özelliği de kalmadı zaten bu nedenler forumu bitiriyor.
Konu neydi hocam buradan yazar mısın? Bu link meselesi yıllar önce de vardı sanki hatırlıyor gibiyim.
ÖSYM ban mı attırdı acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Senin taktik işe yaramıyor bu arada. İki duyuru arasında 12 fark da olabiliyor. Dgs-ydus mesela
Forum adminlerinin zeka seviyesi...
Onu da cevaplamıştım konu silindiği için görmedin muhtemelen. Araya farklı linkler giriyor.
Mesela 26:
36'ya kadar olanları da yazabilir misin?
Hocam googledan arama ile bulabiliyorum. Başlığını bilmediğimiz için siteden bulmak epey zor.
En son 27 google'a indekslenmiş.
YDUS sınavının numaraları 39 ve 40 da googleda daha yok. O yüzden maalesef 36'ya kadar olanları sayamam.
Bu linkten açıklanacak arkadaşlar. Link ana sayfaya döndürmeye başlamış yani ösym sistemine duyuru eklenmiş paylaşılmayı bekliyor.
Sayısal bilgiler sayfası da bu olacak.
https://www.osym.gov.tr/TR,25641/2023-yks-yerlestirme-sonuclarina-iliskin-sayisal-bilgiler.html
Şimdiden herkese hayırlı olsun umarım sonuçlar istediğimiz gibi gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frmlans -- 19 Temmuz 2023; 13:4:16 >_____________________________
-
Ne zaman gelir yarın mı bugün mü
Bugün açıklanmasını beklemiyorum. Sistem kitleneceği için ALES için başvuru yapacaklar zor durumda kalabilir. ÖSYM normalin dışında bir şey yaparak vaktinde açıklıyor bu sene belki saat olarak da normalin dışına çıkar gece açıklar. O yüzden bu gece dikkatli olmakta fayda var diye düşünüyorum.
evet, eğer private network’ten bir cihaza erişiminiz olursa bu sayfa bizde olduğu gibi anasayfaya yönlendirmek yerine direk açılır. Öyle bir erişiminiz varsa sonuçlarınıza şu andan itibaren bakabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bu attığınız linkler yeni mi eklendi
Nereden buluruz
Bu arada hocam
thttps://www.osym.gov.tr/TR,25641/2023-yks-yerlestirme-sonuclarina-iliskin-sayisal-bilgiler.html
bu linkte 642’de de bir şey var. 642 yönlendiriyor,643 yönlendirmiyor. 642 de dolu ve sayisal bilgilerin bir alt uzantısı
Edit:643 ve sonrası yönlendirmiyor yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FD55DD617 -- 19 Temmuz 2023; 13:16:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Benzer içerikler
- 90 tyt 60 ayt kaç bin sayısal
- 80 obp ne kadar geri atar
- hacettepe yatay geçiş
- istanbul gelişim üniversitesi uçak mühendisliği
- 25 yaşında üniversiteye başlamak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt