Şimdi Ara

Limuzin Fırın Boya Yaptırabileceğim Güvenilir Yer Arıyorum (İstanbul yada Samsun)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Almanya’dan gelecek olan limuzin Türkiye’de fırın boya yaptırmak istiyoruz. Araç tahmini Mayıs ayında Türkiye’ye giriş yapacak.

İstanbul veya Samsun civarında güvenilir, büyük araç kabul eden, pürüzsüz ve dalgalı boya olmayan, fiyatı çok uçuk olmayan bir fırın boya yapan servis arıyorum.

Geçenlerde Esenyurt civarından bir yerle görüştüm.

Eylül ayında yaklaşık 100.000 TL fiyat vermilerdi, fakat Aralık ayında tekrar gittiğimde:

• "Seneye fiyatta değişiklik olabilir" dediler,
    • Fırının limuzin gibi uzun araçlar için yeterli olmadığını, her yerin böyle büyük aracı kabul edemeyeceğini söylediler.

Bu yüzden;

👉 İstanbul veya Samsun civarında,

👉 Limuzin gibi uzun/büyük araçlar için fırın boya yapabilen,

👉 Uygun fiyat veren ve güvenilir yer bilen varsa, paylaşabilir misiniz?

Pontiac Grand-Prix 2005 model.

https://store.donanimhaber.com/52/4e/33/524e3398aee4f9b1c479413b77baec90.jpeg

Limuzin Fırın Boya Yaptırabileceğim Güvenilir Yer Arıyorum (İstanbul yada Samsun)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coderMX -- 28 Aralık 2025; 19:23:44 >

VİP Minibüsler çıktığından beri limuzin işi eski cazibesini kaybetti.

bu vip'ten farklı bir amaca hizmet ediyor bence. düğün dernek için filan. normal bir limuzin değil bu, çok uzun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 29 Aralık 2025; 17:44:54 >

Yurt dışında düğünler iin limuzin tercih edenler var.

Bu tip uzun araçları boya yapan yerler var mı? Çoğu işletme normal arabaları boya yapıyor, yani yerleri kısıtlı olabiliyor.

Uzun aracı kapsayacak fırını olan boya yapan servisler var mı?

Boya yapmak sıkıntı yok aracı boyaya hazırlamak önemli sanatkarlik ve emek istiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ve oto boya servisinin olduğu yer, ara sokak olmamalı, sokağa gitmek ve çıkmak kolay olmalı.

• Otobüs boyayan yerler var ama otobüs boyacılarındaki özen otomobil boyama işi gibi olur mu bilmem. Sonuçta onlar ticari araç, dalgalı olması tonu çok fark etmeyebilir işine özenen birini bulmak lazım. Bir de karavan boyama işi yapanlara bakılabilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ultra lüks F segmentte (Maybach vb.+) daha mantıklı bir iş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanal Bellek -- 30 Aralık 2025; 10:56:33 >
  • Bu arabayı yaptıracak yer buldun da mı ucuza arıyorsun kardeşim, eleştirmek istemezdim ama tutamadım. Zaten Almanya'da daha pahalı demek ki Türkiye'de boyatacaksın, haliyle parasını boş verip bulduğun yere yaptırman daha mantıklı olabilir.

Ya da Avrupa'da daha pahalı değilse de boyatıp getirtmen daha mantıklı olabilir. Belki yetkili servis tarzı yerler bunu yapabilir Pontiac ile bağlantısı olabilecek firmalarla iletişime geç.

Hoş General Motors Türkiye'de henüz yok haliyle direkt Pontiac bakacak serviste bulmak zor olacaktır.

Bir arkadaşında dediği gibi kamyon, otobüs gibi araçları boyayan firmaları bulman daha mantıklı. Bu araçla bir çok sanayi sitesine girmen zaten neredeyse imkansız.

Bu araba aşağıdaki Kul Oto boya isimli yere girer mi? Sokakları geniş midir?

Daha önce Atatürk Otosaniyeye gitmiştim, normal araba için sanayi içinde gezinmesi mümkün ama biraz uzun bir araba bazı durumlarda geçemeyebilir, zorlanabilir.

Boyadan sonra bir kaç işlem daha görecek ve Almanya'ya geri dönecek.

Limuzin Fırın Boya Yaptırabileceğim Güvenilir Yer Arıyorum (İstanbul yada Samsun)kul oto profesyonel kaporta boya · esentepe, kartal oto sanayi sitesi no:17 c/2 blok 17, 34870 kartal/istanbul
    Kul Oto Profesyonel Kaporta Boya · Esentepe, Kartal Oto Sanayi Sitesi No:17 C/2 Blok 17, 34870 Kartal/İstanbul
    https://www.google.com/maps/place/Kul+Oto+Profesyonel+Kaporta+Boya/@40.9099567,29.1923016,17z/data=!3m1!4b1!4m6!3m5!1s0x14cac48e5a475a4f:0xa3c72156a63871c1!8m2!3d40.9099527!4d29.1948765!16s%2Fg%2F11c32kxq1q?entry=ttu&g_ep=EgoyMDI1MTIwOS4wIKXMDSoASAFQAw%3D%3D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.