Şimdi Ara

Limitless filmine konu olan uyarıcı ilaç piyasaya çıktı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
6.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • 2011 yılında Bradley Cooper’ın başrolü oynadığı ve beyni üst seviyede uyaran NZT-48 adlı bir ilacı konu alan Limitless filmi oldukça ilgi görmüştü. Filme konu olan +IQ Points adlı ilaç dün itibariyle piyasaya çıktı.


     


    Superman olabilir miyiz?


     


    Beynin viagrası olarak adlandırılan +IQ Points, dünyanın en güçlü beyin uyarıcı ilacı olarak tanımlanıyor. Yıllardır geliştirmesi devam eden ilaç bir dönem yasaklandı ve yarışmalarda dahi bahsedilmesi engellendi. Sonrasında ise gerekli kurumlardan onayı aldıktan sonra satış için gerekli hazırlıklara başladı.


     


    İlaç içerisindeki bir bileşen beyinde NRXN3 adında bir geni uyarıyor ve beynin daha aktif olarak çalışmasını sağlıyor. Pek çok uzman ilacın çok güçlü bir uyarıcı etkisinin olduğunu bir prospektüs olmadan satılmaması gerektiğini savunuyor. Bazı uzmanlar ise ilacı kullanan kişilerin ilacı kullanmayan kişilere karşı haksız bir avantaj oluşturacağı düşüncesinde.


     


    Ayrıca Bkz.Swype uygulamasına elveda

    Özellikle yaptığı işe odaklanamayan ve zayıf kaldığını düşünen kişilerin çok ilgisini çeken ilacı kullananlar sonrasında bir bağımlılığa kapılıyor, uyanık durumunu korumak için sürekli ilaca ihtiyaç duyuyor.


     


    4 haftalık periyot boyunca ilacı deneyen editörler 30 dakika sonra yüksek konsantrasyon ve dikkat seviyesine ulaştıklarını, daha önce karşılaştıkları odak eksikliğini tamamen yok ettiğini, stresle başarılı bir şekilde mücadele ederek sakin kalmayı başardıklarını, sabahları son derece dinç kalktıklarını, geçmişte olan pek çok şeyi en ince ayrıntısına kadar hatırlayabildiklerini ve iş performanslarının üst seviyeye çıktığını ifade ediyor.


     


    Elbette bir Superman veya bir dahi haline gelme durumu yok. Aslında ilaç beyni üst düzeyde uyararak kendisini yavaşlatan etkenlerden kurtulmasını ve günlük yaşama daha fazla odaklanmasını sağlıyor.


     


    Herhangi bir yan etkisinin olmadığı belirtilen ilacın tanıtım amacıyla 5$ gibi bir fiyatı var ancak şimdiden çok yoğun talep olduğu için satışlar kısıtlı miktarlarda yapılıyor.


     
  • @Devletbüyükleri kanka bir bak istersen.

  • İncelemesini bekliyoruz:)
  • Cubbeli Ahmet gibi gelenekçi hurafeciler bu ilacı alsa ne olur almasa ne olur...Kuran dışı Gelenekçi hurafelerine panda gibi sıkı sıkıya bağlanmış bağnaz zihniyete etki etmez...

  • bune ? donanım haber bey ne yapıyorsunuz ?

    bu nasıl bir sallama haberdir

    başka sitenin reklam içerikli haber olarak yayınladığı zırvalığı alıp, buraya bu saçmalı çakmak nedir?

    yemin ediyorum 3-5 liseli toplansa şu dh anasayfasındaki çoğu içerikten daha kaliteli içerik üretirler

    o değil bu ekrem arkadaşın kaynak olarak verdiği sitede de reklam var zaten tıkla al vs.

    2013 den bu yana dh bi nevi "merüba ardaşhklar kanalıma oşgeldiniz" kalitesine düştü

  • Placebo olabilir, deneyenlerin söyledikleri normal birinin yaşayabileceği durumlardan farklı değil adam ben ilacı aldım artık daha iyi olacağım diye kendine telkinde bulunmuş bu sayede dikkat ettiği için bir fark görmüş olabilir. Etkili bir sonuç için ilacın işe yarayacağına inanmak gerekli.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekrem senden hapi kullanip inceleemsini bekliyoruz
  • hayatımızdan stresi çıkarabilirsek ilaçsız kurtulmuş olacağız ama aynı derten bende muzdaribim. stres nedeniyle çoğu şeyi unutur çoğu şeyide telafuz edemez hale geldik. modern dünya bu olsa gerek.

  • 5-10 yıl sonra ekmek su gibi herkesin ulaşıp kullandığı bir şey olduğunda bugünkü duruma tekrar dönülmüş olacak.
    Herkes bu ilacı kullanıp bir seviye üst seviyeye atladığında yine birisi diğerine göre daha az konsantre olacak. İlaç kullanılınca belirli bir zirve değere ulaştırmıyor, ilacı kullanan iki kişi yine birbirlerine kıyasla farklı düzeylerde konsantrasyona sahip olacak. (hükümetler/şirketler/sınavlar/okullar adil bir ortam için herkesin bu ilacı kullanımı zorunlu kılabilir, şirketler daha çok verim bekler)

  • hepsi ileride alzheimer hastası.

  • S A Z A N . A V I L E N D İ N



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerim5100 -- 21 Şubat 2018; 16:39:21 >
  • Beyin, ilaçtan gelen uyarıcılara bağışık gösterdikten sonra ürettiği bazı hormonları üretmeyecek ilacı almadığında da aptal olacaksın, depresyona girip intihar eşiğine bile gelebilir bunları alanlar. Beyinle şaka olmaz o satın alanları uzun vadede takip etmek gerek elbet bir hastalık belirtisi görülür onlarda hem fiziksel hem psikolojik.

  • 6 ay ömrü kalan varsa deneyebilir öbür türlü her hap bir risk.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cuğara da konsantrasyonu artırıyor, içip bırakanlarda depresyon ve konsantrasyon problemleri, kilo alma gibi sorunlar çıkıyor. Hiç başlamayanlar ise sigara içenlerden daha fazla konsantrasyona sahip ve elbette bırakanların yan etkilerinden muaflar.

    Sigara içmeye başlayıp sonra bırakanların durumuna düşürebilir mi insanları bu ilaç? Sorgulanması gereken en önemli sorun bu. İlacın mevcut yan etkileri değil, sonradan yoksunluğu sigaradan çok daha beter sonuçlar doğurur mu? Ciddi şüphelerim var bu konuda. Bu büyük bir risk.

  • Feyk haberi ciddi zannedip cevirip yayinlamis DH!

  • Memleketteki koyunlara lazım bundan. Umuyorum aldıktan sonra atmosfere doğru yükselip uzayda kaybolurlar.

  • Üniversite sınavına veya KPSS'ye hazırlananlar, sınav gününden 1 ay önce ilaca başlar ve sınav günü de kullanırsa, işe yaradığını görebilir. Ancak sınav süresince uyumadan dayanabilir mi onu denemek lazım işte :D

  • Arkadaşlar kaynak olarak verilen linki incelerseniz sizde fark edeceksiniz ki bu site +iq pills in reklam için hazırlanmış nbcnews görünümünde sahte reklam sitesi, hiç bir editörün deneyip kullandığı faydalandığı yok. Maalesef ekrem arkadaşımız pek dikkat etmeden haberi yazmış. Böyle bir hapın yan etki olmadan var olabileceğini düşünmüyorum yani düşünsenize tüm işlerinizde iyi olduktan sonra en kötü başarısızlık korkusundan bağımlılık yapar. Sonuçta kimyasal madde, uyarıcı madde, ilacı ala ala bünyeyi mahveder çökertir bi yerden sonra. Ekrem biraz uyanık ol be abi 500 tane haber yazdın.

  • Kerim5100 kullanıcısına yanıt
    Reçetesiz avuç avuç kullanınız! :]

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mtnsyln

    bune ? donanım haber bey ne yapıyorsunuz ?

    bu nasıl bir sallama haberdir

    başka sitenin reklam içerikli haber olarak yayınladığı zırvalığı alıp, buraya bu saçmalı çakmak nedir?

    yemin ediyorum 3-5 liseli toplansa şu dh anasayfasındaki çoğu içerikten daha kaliteli içerik üretirler

    o değil bu ekrem arkadaşın kaynak olarak verdiği sitede de reklam var zaten tıkla al vs.

    2013 den bu yana dh bi nevi "merüba ardaşhklar kanalıma oşgeldiniz" kalitesine düştü

    Haber değil zaten direkt reklam olarak verilmiş, linke tıklayıp bakarsanız daha iyi anlarsınız :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.