Şimdi Ara

Limit cumhuriyet el kitabına gerek var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu anlatım olarak limit el kitabı, fem simetri ve fem cumhuriyet konu anlatım mevcut. Ekstra olarak limit cumhuriyete gerek var mı? Normal limit el kitabındaki Cumhuriyet kısmından ne farkı var, aynı kelimelerle mi yazmışlar yani copy pasta?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha detaylidir o kadar bide hocam 55-56.soru detay olur bazen o da olmuyor mesela 2015 lys 2 soru için hayvan gibi ezber yapmak pek mantıklı değil onun yerine 1-2 mat sorusu çöz bence daha iyidir limit el kitabı bile yeter lys edebiyat için hele 2015 gibi gelirse çok rahat +50 yaparsın limit el kitabı ile

Orijinalden alıntı: RawShed

Daha detaylidir o kadar bide hocam 55-56.soru detay olur bazen o da olmuyor mesela 2015 lys 2 soru için hayvan gibi ezber yapmak pek mantıklı değil onun yerine 1-2 mat sorusu çöz bence daha iyidir limit el kitabı bile yeter lys edebiyat için hele 2015 gibi gelirse çok rahat +50 yaparsın limit el kitabı ile

2015 ygs aşırı zordu --> 2015 lys aşırı kolay oldu

2016 ygs sözde aşırı kolaydı ve yığılma oldu --> 2016 lys gelmiş geçmiş en zor sınav olacak

Alakası yok bence mat geo kolay olabilir geçen seneye göre, edebiyat da aynı ayarda gelir geçen sene 3 5 çok detaylı bilgi gerektiren bilinmedik soru varsa bu sene 7 8 olur en fazla.Ayrıca aşırı zor olursa yine yığılma olur ki o da mantıksız bu seferde atıyorum edebiyatta ilk 100 bin içerisindeki herkes 35 civarında kalır.Geçen sene ki lyslere göre bir tık daha zor bi sınav çözer anca bu işi.

Orijinalden alıntı: J.Valjean

quote:

Orijinalden alıntı: RawShed

Daha detaylidir o kadar bide hocam 55-56.soru detay olur bazen o da olmuyor mesela 2015 lys 2 soru için hayvan gibi ezber yapmak pek mantıklı değil onun yerine 1-2 mat sorusu çöz bence daha iyidir limit el kitabı bile yeter lys edebiyat için hele 2015 gibi gelirse çok rahat +50 yaparsın limit el kitabı ile

2015 ygs aşırı zordu --> 2015 lys aşırı kolay oldu

2016 ygs sözde aşırı kolaydı ve yığılma oldu --> 2016 lys gelmiş geçmiş en zor sınav olacak

ygs den öncede herkes ygs çok zor olacak şöyle zor olacak diye geziyordu. Sınav zor olabilir bu normaldir ama neye göre gelmiş geçmiş en zor sınav olacak diyebiliyorsun?

• Ygs için de aynıları konuşuluyordu.Ben aşırı aşırı zor bir sınav beklemiyorum açık konuşmak gerekirse,orta zorlukta bir lys bekliyorum.
    Arkadaşın dediği gibi aşırı zor bir lys ile de yığılma olacaktır zaten orta zorlukta ya da geçen seneki gibi bir lys tüm sıralama işini düzeltir.
    Bakın hocam YGS onceside söyledim YGS ve lys sorularını artık lise öğretmeni de hazirlicak ve kolay olacak demiştim kimse inanmamisti nerdeyse ve artık tüm ygs ler böyle olacak lys konusuna gelince çalışan yapacak ama uç sorulara hele o 2012 edebiyat tarzı sorulara gidilmez top artık mebin elinde tüm ygsler 2016 düzeyinde lysler 2015 düzeyinde olur artık

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.