Seni de takip listeme ekledim Sonucu bildir lutfen.
Bu arada hangi versiyondan geçiyorsun? unlock problemin var mı?
Biraz maceraci olmakta fayda var
Ama bende unlock problemi var ve elimde aktivasyon kartı yok. Bu yuzden hala 3.1.2. kullanıyorum . yurtdısı + jb. Bu yuzden maceracı olamam. Cunku baska telefonum yok yedekte
Arkadaşlar ıtunese bağlı olarak mı programı calıştırıp beklıyeceğiz.Yoksa ıtunes kapalı olarakmı ben denedım.Itunes kapalı ıken dfu modunda kaldı sımdı restore edıyorum bu konuda bılgı verebılırımsınız 3gs telefonum..teşekkurler.
Biri anlatabilirmi sim kilitsiz 4.1 iphone 4a sahibim
quote:
Orijinalden alıntı: DOBERDEN2009
Arkadaşlar ıtunese bağlı olarak mı programı calıştırıp beklıyeceğiz.Yoksa ıtunes kapalı olarakmı ben denedım.Itunes kapalı ıken dfu modunda kaldı sımdı restore edıyorum bu konuda bılgı verebılırımsınız 3gs telefonum..teşekkurler.
BEnde aynı durumda kaldım ne recovery moddan çıkabiliorum nede dfu moda geçebiliyorum deneyecek arkadaşlar dfu moda alsınlar
Aynen kiltsiz 4.1e sahıbım ip4 ama sorun çıkar diye korkuyorum uykum war..
quote:
Orijinalden alıntı: DOBERDEN2009
aynı sorunu yaşıyoruz arkadaşla biriniz yardım edebilir mi?
quote:
Orijinalden alıntı: giyotinberq
Biri anlatabilirmi sim kilitsiz 4.1 iphone 4a sahibim
limerain i indir iphone u pc ye bağla make it rain e tıkla bu kadar
reboot edince geliyor logolar
quote:
Orijinalden alıntı: SiYaHıMSı
bende sürekli aynı şeyler oluyor sanırım ben beceremedim. Önce hold home + power yazıyor. basıyorum ikisine aynı anda sonra değişip relase power button diyor. onuda yapıyorum tekrar başa dönüyor bana yardım edebilecek olan varmı?
Release power button dediğinde yukardaki butona basmayı bırak ama home button a basmaya devam et. DFU moduna girdiğinde bırakabilirsin home buttonı da. Daha sonrasını kendi hallediyor.
Eğer ikonlar beyaz çıkarsa telefonu herşey bittikten sonra kapatıp açın düzeliyor.
Diğer bir konu ise kırılmış .ipa ları yükleyebilmek için MobileInstall diye birşey vardı Cydia 'da bulamıyorum. Acaba iPhone 2G den sonra adı falan mı değişti bileniniz var mı? Installous kurdum ama TomTom indireceğim çok büyük. Bilgisayara indirip atayım diyorum iTunes dan.
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetjanx
Aynen kiltsiz 4.1e sahıbım ip4 ama sorun çıkar diye korkuyorum uykum war..
aynı düşüncesel ve fizyolojik tepkileri veriyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: ZeneX
quote:
bende sürekli aynı şeyler oluyor sanırım ben beceremedim. Önce hold home + power yazıyor. basıyorum ikisine aynı anda sonra değişip relase power button diyor. onuda yapıyorum tekrar başa dönüyor bana yardım edebilecek olan varmı?
Release power button dediğinde yukardaki butona basmayı bırak ama home button a basmaya devam et. DFU moduna girdiğinde bırakabilirsin home buttonı da. Daha sonrasını kendi hallediyor.
Eğer ikonlar beyaz çıkarsa telefonu herşey bittikten sonra kapatıp açın düzeliyor.
Diğer bir konu ise kırılmış .ipa ları yükleyebilmek için MobileInstall diye birşey vardı Cydia 'da bulamıyorum. Acaba iPhone 2G den sonra adı falan mı değişti bileniniz var mı? Installous kurdum ama TomTom indireceğim çok büyük. Bilgisayara indirip atayım diyorum iTunes dan.
Çok teşekkür ederim acemilik zor iş diğer arkadaşlarda anlattığınız gibi yapınca oluyor. Sağolun.
Arkadaşlar ilk defa jailbreak yapıyorum. Telefona Cydia'yı kurdum, sonra ne yapmam gerekiyor? Installoustur ya da bilgisayardan uygulama atmak için vs. neler yapmam gerekiyor? Biri anlatırsa ilk sayfaya da eklenir herkes yararlanır.
quote:
Orijinalden alıntı: ZeneX
quote:
Bu tur dosyalari iTunes'dan atmak daha mantikli. Kesinlikle Installous gibi programlari onermem. Bir de IDM veya benzeri bir programla indirirseniz boylece internet kesintisinden de etkilenmemis olursunuz.
Ya arkadaşlar elimde telefon bekliyorum, abd den gelme sim kilitli ip 4 4.0.2 var, jailbreak ve unlock edilebiliyor mu? lütfen yapan biri varsa söylesin... unlock önemli benim için, kartımı takıp kullanmaya başlamak istiyorum artık
Arkadaşlar acele etmeyin. Yarın na kadar bekleyin daha temiz bir JB yaparsınız.
Brackrain henüz tam stabil değil. yazılıma bir çok eklenti atıyor cihazı şişiriyor.
bu kadar aceleci olmayın.. 2 aydır bekliyorsunuz bi yarım gün daha bekleyin yav :)
arkadaşlar ip4 4.0.2 simlock var şiimdi bu programla hem jb+unlock yapabiliyormuyuz bilen arkadaşlarımız ayrıntılı olarak açıklayabilirmi lütfen???
quote:
Orijinalden alıntı: Max_Kolesne
Arkadaşlar ilk defa jailbreak yapıyorum. Telefona Cydia'yı kurdum, sonra ne yapmam gerekiyor? Installoustur ya da bilgisayardan uygulama atmak için vs. neler yapmam gerekiyor? Biri anlatırsa ilk sayfaya da eklenir herkes yararlanır.
aşağıdaki siteden uygulama indirip, itunes yardımı ile iphpne atabilirsiniz