Şimdi Ara

Limasol taraftarından F.Bahçe mesajı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe’nin rakibi olan AEL Limasol taraftarları maça dair bir açıklama yayınladı.

tr.eurosport.com'un derlediği habere göre, Sindesmos Filathlwn AEL (AEL Taraftarlar Birliği) adlı taraftar birliği tarafından yayınlanan bildiride 25 Eylül’de Türk takımı Fenerbahçe’ye karşı oynayacakları maçta kendilerinin herhangi bir şekilde politize davranmalarının mümkün olmadığı ifade edilirken, “Biz politik bir kıraathane değiliz ve bu maçı fırsat bilen, AEL’e zarar verecek türde eylemlere girişecek kimsenin yayında yer almayacağız” denildi.

Maçta herhangi bir politik simge kullanmayacakları ifade eden grup, sadece takımlarının yanlarında olduklarını söyleyerek bildiriye son verdi.

AEL Taraftarlar Birliği’nin bu sağduyulu açıklamaları adada yankı bulurken, görüşlerini aldığımız Rum gazeteci Nassos Stylianou, grubun sol tandanslı bir siyasi görüşe sahip ve Kıbrıs’taki en güçlü taraftar birliklerinden birisi olduğunun altını çizdi.

Güney Kıbrıs’ta APOEL taraftarları gibi sağ eğilimli gruplar Türkiye’ye karşı çok daha sert görüşlere sahipken, AEL Limassol gibi bazı takımların Kuzey Kıbrıs’ta dahi taraftarlarının olduğu biliniyor.

AMD Ryzen 5 3600 + Scythe Fuma 2 | MSI B450 Tomahawk MAX | Sapphire Nitro+ 5700 XT 8gb | G.SKill Trident Z Neo 8x2gb ddr4 3600 mhz CL16 | LG 27GL850-B 27" UltraGear QHD 144hz Nano IPS HDR10 1ms | Samsung 970 Evo Plus | Cooler Master MB511 650w 80+| Plantronics RIG 500 PRO 50mm | Corsair K68 | SteelSeries Rival 710 | SteelSeries Qck Heavy Large
  • Yeri gelmişlen paylaşmak lazım, AEL renklerini Fenerbahçe'den alıyor, bu da hikayesi.

quote:

AEL’in renklerini de siz belirlediniz. Bu nasıl oldu?

AEL’de oynadığım dönemlerde formalarımız, beyaz gömlek ve mavi şorttu. Bir gün kulüp başkanı, İngiltere’ye bir ziyaret öncesinde bana, takıma farklı renklerde formalar yaptırmayı düşündüğünü ve ne renk yaptırması konusunda fikrimi öğrenmek istediğini söyledi. Ben de Doğan Türk Birliği ve Fenerbahçe takımlarına olan tutkum nedeniyle, sarı lacivert önerisinde bulundum. O gün itibariyle, takımın renkleri sarı lacivert oldu.

http://yeniduzen.com/detay.asp?a=45759#.UEJGZftn-Ro.twitter

• aman aman sanki yapsalar bize veya ülkemize çok zarar verirlerdi vallaha yüreklerimize su serpti bu açıklama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Orijinalden alıntı: _Sniper

Efendi , akıllı olsunlar, olay çıkartıp ortamı germesinler.Şunlara bi 5 tane atsak ne güzel olur.

Sende bir akıllı olsan?
    Jhon Duran, Fenerbahçe’de.
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkstrom

Adamlar çıkmış gayet medeni bir biçimde çok güzel bir açıklama yapmış ama bizim potansiyel faşistlerin düşüncesine bak .

quote:

Efendi , akıllı olsunlar, olay çıkartıp ortamı germesinler.Şunlara bi 5 tane atsak ne güzel olur.

Sende bir akıllı olsan?

Sensin faşist.Niye Akıllı olsunlar tabirime takıldın anlamış değilim.Doğru düzgün dursunlar , ortamı germesinler dedim , Rum'lardan nefret ederim , onlara verebileceğimiz en iyi cevap sahada vereceğimiz cevaptır.Rumlara 5 atsak keşke dedim.Kalkıp bayrak yakmasınlar , milletimizin dinine küfür edip hakaret etmesinler Ruslar gibi . Akıllı olsunlar dedim , burda yanlış birşey göremiyorum.Rumlar 7 sinde neyse 70'inde de odur , Siyasi boyutuna girmeyeceğim , girdiğim taktirde ne kadar haklı olduğum ortadadır.Rumlar aynı Rumlar , bizler Aynı Türkleriz ,onların yapacağ bir terbiyesizligin cevabını , biz sahada vereceğiz.

• Gerçekten kıraathane demişler midir acaba

quote:

Adamlar çıkmış gayet medeni bir biçimde çok güzel bir açıklama yapmış ama bizim potansiyel faşistlerin düşüncesine bak .

quote:

Sende bir akıllı olsan?

Sensin faşist.Niye Akıllı olsunlar tabirime takıldın anlamış değilim.Doğru düzgün dursunlar , ortamı germesinler dedim , Rum'lardan nefret ederim , onlara verebileceğimiz en iyi cevap sahada vereceğimiz cevaptır.Rumlara 5 atsak keşke dedim.Kalkıp bayrak yakmasınlar , milletimizin dinine küfür edip hakaret etmesinler Ruslar gibi . Akıllı olsunlar dedim , burda yanlış birşey göremiyorum.Rumlar 7 sinde neyse 70'inde de odur , Siyasi boyutuna girmeyeceğim , girdiğim taktirde ne kadar haklı olduğum ortadadır.Rumlar aynı Rumlar , bizler Aynı Türkleriz ,onların yapacağ bir terbiyesizligin cevabını , biz sahada vereceğiz.

Bizim taraftar gidip durduk yere Rumlara laf ederlerse ne olacak farkındamısın? Ki yapacaklardır. Hatta olurda 3-5 tane atarsak medya başlıkları belli. Limassol'u değilde sanki bütün Rumları yenmişiz kıvamında manşetler atılacak. Bu faşistliklir. Türklerde 7'sinde neyse 70'inde odur. Limassol taraftarı bunu bildiğinden bu bildiriyi yayınlamış. Biz geliriz, destekleriz, gideriz ve başkada bir atraksiyon içine girmeyiz demişler. Öyle yapacaklardır çünkü bu bir futbol oyunudur.

Her neyse. Zaman birisini haklı çıkaracak. Göreceğiz bakalım sayın "potansiyel" faşist arkadaşım.

• quote:

quote:

quote:

Sende bir akıllı olsan?

Avatar mesaj uyumsuzluğunu ayrı bir seviyeye taşımışsın hocam.

MSI GTX 1070 GAMING X 8G / Intel® Core™ i5-7500 3.40GHz
    MSI Z270 Tomahawk Arctic / G.Skill RipjawsV 3000Mhz 8GB x2
    Cooler Master Mastercase PRO 5 FT / Corsair CS750M 80+ Gold
    Logitech G410 Atlas Spectrum / MSI Clutch GM60 Gaming Mouse

• aşalım artık bunları zaten.

Adam gibi futbolllarını oynasınlar.

Orijinalden alıntı: Tensa Zangetsu

Gerçekten kıraathane demişler midir acaba

o benimde dikkatimi çekti

P4P800-X - ***FX5500*** - 768 MB RAM - *** CELERON D 2.80 OC <<3.33>> High Power PerformancePro 80Plus Bronze 750 microsoft keyboard+mouse set

old but gold ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.