Şimdi Ara

Limango/Tech Vivator Tripod'lar Örümcek ve Sabit 24,99 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.235
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki Adet tripod yakaladım. Paylaşmak istedim. Vivator tripodlar. Örümceği almayı düşünüyorum nasıl sizce

Vivitar 52 Tripodhttp://tech.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=1105617
    Vivitar 6 Örümcek Tripodhttp://tech.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=1105619

• Örümcek kısa olmasa iyiymiş. Her yerde kullanılmaz. Ama çekle alınırsa iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carlitoss -- 6 Mart 2012; 14:51:55 >
  • Bende çekle almayi düşündüm :). 20 Tl çek ile 12 tl'ye felan geliyor. Piyasa dolaşan diğer akrobat tripodlardan iyi gibi gözüktü. Bu ara diğer akrobat tripodlarda 16-17 cm. Bunlardan da uzun olan var mı?
  • normal olanından aldım ben çekle. piyasa fiyatına göre iyi fiyat. çek ile çok uyguna geldi. örümcek kısa olduğu için çok işe yaramaz gibi geliyor. tabi kullanım amacı ile alakalı.
  • Evet baya uyguna geliyor normal olanından bende aldım.. bakalım taşıyacak mıyım
  • Normal olanin yuksekligini bilen var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yemre81

Normal olanin yuksekligini bilen var mi?

52 inc 132cm diye geçiyor ama nette 165cm e kadar yükseltilebildiğini yazmış kullananlar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: isok

quote:

Orijinalden alıntı: yemre81

Normal olanin yuksekligini bilen var mi?

52 inc 132cm diye geçiyor ama nette 165cm e kadar yükseltilebildiğini yazmış kullananlar..

eyvallah hocam, bir alip deneyelim bakalim. zaten tripod tasimak ve kullanmak zor geliyor, lazim oldugunda bulunmus olur :)
  • Ben orumcek olani siparis verdim bende digipod tripod var bu yukardaki daha iyiye benziorrrrr tutma yerleri bile var
  • bende şimdi normal olanından sipariş verdim kullanıcağımdan değil ama dursun köşede lazım olur
  • Normal olandan 2 gün önce ben de sipariş vermiştim
  • Benim siparişim az önce geldi biraz inceledim çok portatif ve hafif,f/p ürünü işte ne kaliteli ne kalitesiz orta ayarda bir tripod 11 tl ye daha iyi olamazdı zaten
  • Benim tripod da bugün geldi. Fiyatına göre iyi bence. Zaten amatör olarak şuan bana fazla bile
    İşi ilerletince daha iyilerine düşünürüz artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanist

Benim tripod da bugün geldi. Fiyatına göre iyi bence. Zaten amatör olarak şuan bana fazla bile
    İşi ilerletince daha iyilerine düşünürüz artık

hocam işi ilerletme direk 1 milyarlık tripod alırsın valla hele film video işine girersen sıkıntı bakıyorum 1 milyarlıkta tipi aynı bu da aynı amannn diiimm büyütme işleri

• Konuyu hortlayıorum ama maalesef benim aldığım tripodun dikey ayarlama kolu bozuldu. Görünürde bir kırık vs. yok ama makineyi sabitlemiyor. Garantisi var mıdır acaba yollasak geri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.