Şimdi Ara

Liglerdeki değişiklikler !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • -Geçen sezon nasolsa düşmüyorum qnq diyerek trolleyen elmas V platin V gold V oyuncularından çok mu çektiniz? Artık bu olay olmayacak
    "For the 2014 season, it’s possible for a player to get demoted out of a league if they continuously play at a much lower skill level while losing games. You’ll be sufficiently warned of the demotion if it looms, but the change will improve ranked play at division V tiers."
    Artık liginizden düşük seviyede oynarsanız sürekli ve kaybediyorsanız, düşebilirsiniz artık, uyarı alakmışız sanırım düşmemiz yaklaştığında ve bu değişik 5. kümelerdeki oyun kaltiesini arttıracak.

    - Bronze 1/Silver1/Altın 1/Plat 1 de lp gelmemeye mi başladı bir maç kazanınca sadece 5 lp mi geliyor bu sistem de kalkıyor artık !
    We also removed “LP clamping” where players would only see tiny LP gains at division 1 of their tier. Clamping will still be in effect at Diamond I (because Challenger should rep the best players, so it needs to be strict), but all other tiers will see regular LP gains from now on.
    Bu LP clamping diye tabir ettiği sistem pek çok oyuncu bilmesede vardı bir oyuncu bir ligin 1. kümesinde oyun sayısı arttıkça kazandığı lp azalıyor 4-5'e kadar düşüyordu bunun nedeni bu oyuncunun çıkacak düzeyde olduğundan kesinlikle emin olmaktı çünkü bir kere lig çıktınız geri düşemiyordunuz sezon 3de , Bu ssitem artık kalkıyor 1. kümler normal kümeler gibi olacak mmrınıza göre lp kazanacaksınız. Bu elmas 1 için geçerli değil çünkü Challenger için seçilen oyuncuların en iyi oyuncular olduğundan emin olmak için çok sayıda oyun atması gereklidir.

    -RiotPwyff'ın resmi forumda ki bir mesajından alıntıdır bunlar, sizin için açıkladım bir de türkçe değerimi bilin







  • Türkçe sitede zaten orjinal çeviri vardı
  • Ooops görmemişim
    Neyse yine yararlı konu benim gibi görmeyenler vardır başka
  • Bak bu iyi oldu işte, elo boost yada duo girip bi hevesle yukselen tipler, tekrar diplerde toplanıcak, bronze silver onların mekanı olucak, 1.ligde tıkananlarda yukselicek. Denge oturdu diyebiliriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biri şunu biraz sadeleştirsin lütfen
  • 1.ligde çok puan gelme muhabbeti çok kotu olmuş sanırım son günlerdeki lp sistemi geçerli olacak hakketmeyen bir suru insan lig atlayacak şansa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Oberyn

    1.ligde çok puan gelme muhabbeti çok kotu olmuş sanırım son günlerdeki lp sistemi geçerli olacak hakketmeyen bir suru insan lig atlayacak şansa

    ben hariç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.