Şimdi Ara

Light Tank'lar hakkında düşünceleriniz neler?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Light Tank'lar hakkında düşünceleriniz neler?

    Light Tank'lar tek kişilik, normal tankın neredeyse yarı yarıya küçültülmüş hali. İçindeki personal hem sürücü hem atıcı görevi var.

    Bizdede olmalımı sizce? Savaş alanında üstünlükmü, karmaşamı sağlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bence light tanklar artik modern muharebe sahasinda gereksiz.Bunlarin amaci niceligi on plana cikarip ates gucunu arttirmak , fakat artik sahadaki tek kisilik anti tanklarla cok kolay imha oluyor.Zaten cografi olarak da bizim tanklari etkin kullanabilecegimiz tek ortam trakya(olasi bir muharebe durumunda) Bu tanklar trakyadaki Yunan Leopardlarina cok kolay yem olur.



    Bizim yapmamiz gereken 1000 Altay (Aktif koruma sistemi + ERA ). Iddia ediyorum su siyasi ve teknik problemler asilsin ve tam anlamiyla tanki donatalim bu 70 tonluk canavar dunyada ilk 3e oynar.



    Ha illa da bu tip yuksek ates gucu istiyorsaniz biraz daha fazla 8x8 Arma tedarik edersiniz ve uzerine 105lik top koyarsiniz.Ama bence gereksiz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aletler tek kişilik değil ki. FNSS ve PT Pindad'ın geliştirdiği Kaplan MT'nin Sürücü, Nişancı ve Komutan olmak üzere 3 tane mürettebatı var.
  • Light tanklar tek kisilik mi? Light tankin amaci ates gücü saglamak. Zirhi zayıf mobilite yüksek modern ulkelerin çoğunda light tank benzeri bir arac vardir illa light tank adi altinda olmasina gerek yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ferrari

    Bu aletler tek kişilik değil ki. FNSS ve PT Pindad'ın geliştirdiği Kaplan MT'nin Sürücü, Nişancı ve Komutan olmak üzere 3 tane mürettebatı var.

    Allah Allah . Ben tek kişilik diye okumuştum konuyu açarken. Yalnız Vikipediye giremiyorum. Belki okuduğum yerde doğru bilmiyordur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackGhost12 kullanıcısına yanıt
    Light Tank'lar hakkında düşünceleriniz neler?
  • Anti tank füzeleri ile ağır zırhlı tanklar bile sorun yaşarken çok da işimize yaramaz. Bizim hali hazırda öncelikli ihtiyacımız olan alanlarda zaten karşımızda öyle ağır silahlar falan yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.