Bildirim
LİG TV AYDA 34.90TL UYDU ALICI BEDAVA KAMPANYASI 03 AĞUSTOS SON ACELE EDİN
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
acaba buna spormax ı da ekleyip izleyebilirmiyiz -
Eutelsat üzerinden abone oldum. TRT, NTV, NTV Spor ve Star TV'de şifreye girmiyor maçlarda... -
@levo2005
istedigin sekilde genişletebilirisn pakedi.hd spormax için 10 tl normali icin 8 tl falan istiolardi sanırım ama 6 ay falan bedava verdikleride oluo pazarlikla
bende 5 yillik aboneyim bana bile bu fiyata vermiyorlar bende taahhutumde bittigi için bu hafta içi iptal isteyip bu kampanyaya gececegim
bu pakede +7,90vererek digiplus a da gecebilirsiniz -
HD şampiyonlar paketi+NBA tv izlemek bana kaça patlar aylık? -
nba tv sinama paketine dahil lig tv ie birlikte süper paket alman lazım oda 90 kusurlarda aylık -
quote:
Orijinalden alıntı: next-urla
nba tv sinama paketine dahil lig tv ie birlikte süper paket alman lazım oda 90 kusurlarda aylık
Oh maşallah NBA tv yalan oldu.TBL maçlarınını Spormax mi veriyor? -
quote:
Orijinalden alıntı: next-urla
LİG TV ye üye olmayı düşünenler elinizi çabuk tutun indirimli kampanya aylık 34.90 uydu alıcı bedava olan 31 temmuz 2010da sona eriyor ve daha sonra full 9maç izlemek isterseniz 57kusur ödersiniz ayda
Hocam sana bir soru. Ben şimdi 39.90 veriyorum tahhahütsüz. Bu 34.90 için kredi kartı isteniyor. Ben şimdi arasam benim parayı kredi kartından çekin desem acaba bana 34.90 yaparlar mı. -
Digiturk'un ne yaptığı belli değil. 9 yıllık üyeyiz, eko-spor paketi için 12 ay taahhütlü 68.00 TL para istiyorlar. Bende gittim odama bu konudaki paketten aldım. Kurulumu bugün yapıldı ve kanalları bekliyorum. 12 ay boyunca 34.90 TL ödeceğim ve keyfime bakacağım. @invisible bu paket için faturada gelebiliyor. Ben faturalı başvurdum, isteyen kredi kartlı da başvurabilir. -
Ben modüllü üyeyim. Eve 2. kablo gelmesini istesem direk hd sine geçerim. Modüllü üyeliğide kaybetmek istemem. Ne yapalım heralde 39.90 dan devam edecek yine benimki. 5 senedir 39.90 ödüyorum. Hiç pazarlık yapma fırsatı olmadı:) Hep onlar bu fiyatı verdi. İlk sene modül taksidinden dolayı 39.90 verdim sonrada hep 39.90 vere vere ödedik. Bu sonuncusunuda tahahütsüz yaptılar bu fiyat. -
bu üyelik için aktivasyon ücreti alıyorlar mı? -
En iyisi sizin ki heralde invisible. Aralık 09'da bir zam yaptılar, farkında olanlar isyan etti olmayanlar kuzu kuzu ödedi. Yeni üyeleri kırmızı halıda karşılıyorlar, eskileri umursamıyorlar.
Zammı fark edenler arasında yazarlar olması da mutlu edici :http://cadde.milliyet.com.tr/2010/01/31/YazarDetay/1192952/Digiturk_ten_24_liralik_indirimi_nasil_aldim_
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tenes -- 26 Temmuz 2010; 14:04:14 > -
bu 34-90 HD değil dimi?HD cihaz veriyorlar mı taahüt ile? -
quote:
Orijinalden alıntı: RccP
bu 34-90 HD değil dimi?HD cihaz veriyorlar mı taahüt ile?
HD değil. Digiturk Plus almak için belli bir ücret istiyorlar sanırım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Tenes
quote:
HD değil. Digiturk Plus almak için belli bir ücret istiyorlar sanırım.
Yani digiturkün bana vereceği cihaz HD reciver ben HD yayın almak için mi ek ücret ödeyeceğim? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Tenes
quote:
HD değil. Digiturk Plus almak için belli bir ücret istiyorlar sanırım.
Yani digiturkün bana vereceği cihaz HD reciver ben HD yayın almak için mi ek ücret ödeyeceğim?
Doğrudur. Plus'ın kiralama ücreti uygun diye biliyorum. -
+7,90 TL ve +19,90 TL'lik HD kiralama bedelleri var.
Aralarında receiver farkı var biri kayıt falan yapabiliyor, diğeri sadece izlemeye yarıyor... -
quote:
Orijinalden alıntı: aLTuu
+7,90 TL ve +19,90 TL'lik HD kiralama bedelleri var.
Aralarında receiver farkı var biri kayıt falan yapabiliyor, diğeri sadece izlemeye yarıyor...
-
Bu hediye uydular abonelik bittikten sonra çalışmıyor diyorlar bu doğru mu? Bir de sizce türksat paketimi yoksa eutelsat pakaeti mi daha iyi? -
Eutelsat paketi daha iyi... Neden?
TRT - F1 ve Maçlar
NTV, NTV Spor - İspanya Maçları
Star TV - Şampiyonlar Ligi Maçları şifrelenmiyor.
Türksat alırsanız şifreleniyor.
Benzer içerikler
- 212 900 nereye ait
- tuner çıkışı aşırı yüklendi ne demek
- ip tv
- lg smart tv oturum açma problemi
- digiturk açılmıyor kırmızı ışık yanıyor
- paramount plus türkiye
- türksat frekans
- digitürk kimin
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X