Şimdi Ara

LGBT ayağına bir genç kızın hayatı söndü! Özgürlükler ülkesi amerika!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • https://twitter.com/DrLoupis/status/1654767087259197440


    Resimdeki kız bir doktor operasyonu geçiriyor. operasyonda koldan kaslar alınıp, sahte penis yapılılıp; böylece çalışmayan bir penis ile "erkek" yapılmış olacaktı. lakin operasyon beklendiği gibi gitmedi ve dokular kendini yenilemek yerine daha da ölmeye başladdılar. böylece bu kız artık kolunu eskisi gibi kullanamayacak. sürekli özel sargı bezi içinde gezmesi gerekecek.


    ailesinin bu saçmalığa verdiği destek, küçük yaşta psikolojik sorunları olup kendisini "erkek" hisseden kızın; hayatının bundan sonrasını tramvalar içerisinde geçirmesini sağlamış oluyor.


    Allah akıl fikir versin. özgürlük ülkesiymiş bilmem ne. Allah'a şükür hala İlim ve AKIL sahibi doktorlar var ki bunları okuyabiliyor, öğrenebiliyoruz.




    _____________________________




  • transseksüelliğin değil transfobinin tedavi edilmesi gerekir.

    _____________________________
  • Kızım kafayı mı yedin erkek olup başına iş mi alcan demek istediğim mağdur birey. Olaya tek yorumum bu hacı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    _____________________________
    1. kas dokusu kaldırılmaz. Alınan doku deri ve o kendini yeniler.
    2. kadın bedenin de bir erkek gibi hissetmek nasıl bir duygu olabilir ? Şu an sana zorla bir bikini ve mini elbise giydirmek zorunda bıraksak kendini bulamazsın değil mi ? Bu da aynı durum.
    3. Hormonları ve geni veren yaratıcı değil mi ?

    tedavi edilmesi gereken zihinler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
    Yaşa öl
  • lgbt en tehlikeli terör örgütlerinden biridir..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • 1 - gördüğün gibi kendisinii yenimeliyor. doktorun da mesajında belirttiği üzre kız bir daha eskisi gibi olmayacak

    2 - ruhsal bozuklukları bilemem. sonuçta izlediğim tarihte ünlü seri katillerin %80'ni eş cinsel eğilimliler. çikatilo mesela. hem pedo hem homo. bu ikisi homolarda daha kolaylıkla gözleniyor sanırım. eşim mesela bayan olmasına rağmen bikini giymeyi sevmiyor. bu bikini giyme olayı cinsel değil de kişisel görüştür. yani saçma bir örnekleme yapmışsın.

    3 - yaratıcı da bozan ise adem oğlu. bugün yediğin bir çok madde kimyasal olarak östorjen ve testestoron hormanlarını bozuyor.


    tedavi edilmesi gerekenler; herşeyi normal karşılamamızı bekleyen zombiler. 50 yaşında erkek adamı 6 yaşında kız kabul etmemizi isteyen zombiler...

    _____________________________
  • baya feyk bi twitte benziyor

    _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DambıIdor kullanıcısına yanıt

     

    _____________________________
    Başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan 11 yaşındaki Mustafa Erçetin (9 Kasım 2022) ve 9 yaşındaki Muhammed Muaz (11 aralık 2024) kudurarak ölmesinler diye uyutuldular.Köpekler uyutulmasın diye çocuklar uyutuluyor!
    Hakan FİDAN
    Türkiye için: Nükleer silah!
    Kıbrıs, Müslüman Türk milletinin küfürden alınmış mülküdür tıpkı Anadolu gibi: Kapalı Maraş imar olsun!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.