Şimdi Ara

LG xscreen batarya çıkarıldı hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam, LG xScreen kullanıyorum, dün şehirlerarası seyahat esnasında otobüsün pirizine telefonu şarja taktım, ondan sonra telefonu ne zaman şarja taksam batarya çıkarıldı uyarısı verip telefon kapanıyor, sonra bir süre ekranda pil resmi ve içinde soru işareti görünüyor, sonra yine açılıp aynı döngü devam ediyor.

    Cihaz ithalatçı firma garantili, uzun süreceğini düşündüğüm için telefoncuya gittim, soket değişicek dedi, tatmin olmadım ordan çıktım, çünkü sokette arıza yok ya yazılımsal yada batarya ile alakalı diye düşündüm, bi başka telefoncuya girdim anlattıklarımı dinledi açar bakarız bilmiyorum dedi, yine güvenemedim vermedim. Şarj aletini değiştirdim, hard reset attım ama netice değişmedi, daha önce aynı sorunu yaşayan varmı yada muhtemel sorun nedir bir fikriniz var mı?



  • Bataryamı değiştirdim hard reset attım ama sorun devam ediyor. Önerisi olan yokmu?
  • Hocam aynı şey bugun birkaç saat önce başıma geldi. Bende hemen araştırmaya koyuldum. Onun dışında sarjım %30 iken 29-28-27-26 ....... 10-9-7-6 diye 30 saniyede teker teker düştü. En son %5 de sabit kaldı. Yok mu konu hakkında bilgi sahibi olan?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık çok rahatsız edecek şekilde kapanıp açılmıyor, batarya değiştirdim, sadece şarja takınca bazen kapanıp açılıyor. ama kalıcı çözüm bulamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.