Şimdi Ara

LG X Cam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Forumda yada başka hiç biryerde bu cihazla ilgili bir yazı yorum yada paylaşım bulamadım. Hiç alan yada kullanan olmadı mı şimdiye kadar ?
    Özellikle geniş açı çeken kamerası yüzünden bu cihaza ilgi duyuyorum. Kamera özellikleri G5 kadar olmasa bile şu an geniş açı çekim yapan çok az telefondan biri olduğunu sanıyorum. Önerisi olan yada tavsiye eden var mıdır? Üst segment cihazlarla ilgilenmiyorum, daha çok orta segment telefon tercih ediyorum. Şu an LG G3 cihazım var ve kullananı tam 2 yıl oldu. Ya takas yapacağım yada satıp başka bir cihaz alacağım. Değişiklik yapmak istiyorum ve LG nin arayüzünü sevdiğim için başka cihaz da almak istemiyorum. Aslında V20 tam aradığım bir cihaz ama çıkış tarihi ve Türkiye ye gelişi muamma olduğu ve fiyatının da çok yüksek olacağından dolayı belli bir süre çift kamera deneyimi yaşamak için bu cihazı denemek istiyorum. Oyun oynamam sadece instagram whatsapp ve facebook kullanırım ve birde chromedan sitelere girer haber okurum . Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
    Birde LG garantili olanlarda ne yazıkki radyo donanımı yok ama yabancı sitelerde yada yurt dışı satışlarındaki cihazlarda radyo var nerden bakmamı tavsiye edersiniz. Vatan bilgisayar ve Bimekste bulduklarımda radyo donanımı ne yazıkki yok. Hiç anlam veremediğim bir uygulama çünkü geçen bir telefoncuda ufak bir radyo vardı kulaklık takılan FM frekansını çeken, 30 TL gibi bir fiyatı vardı bu kadar ucuz olan bu donanımın yurt içinde yasaklanması anlamsız geliyor bana. Telefonu 1299 TL yerine 1329 TL ya satabilirler sonuçta :)
    örnek olması açısından
    http://www.vatanbilgisayar.com/lg-x-cam-akilli-telefon-titan.html
    http://www.bimeks.com.tr/urun/151897/lg-x-cam-titan.aspx







  • Bu lg x e 1350 verip paran cöpe gideceğine mi5 al tavsiyem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevabın için teşekkür ederim ancak çift kameralı ve özellikle geniş açı çekim yapan bir telefon aradığım için bu cihazı düşünüyorum. Mi5 tek kameralı sanırım.
  • Geçiniz
    Huawei p9 a bak derim Lg den telefon alınmaz ayrıca bu telefon hiç alınmaz.kesin bir problemi vardır

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • limitim 1300 tl civarı daha fazlasını asla düşünmüyorum. kullanmış olduğum lg g3 ü iki sene önce turkcell den 2300 tl taksitle aldım 24 ay taksit ödedim. şimdi satmaya kalktığımda fiyatının ne kadar ettiğini sanırım tahmin edersiniz. benim için pahalı olmasının hiç bir anlamı yok ihtiyacımı görsün yeter diye düşünüyorum. bu yüzden dediğiniz teli de inceledim çift kameralı değişik güzel bir telefon ama 2000 tl nın üzerinde bir fiyatlandırması var. ve yine dediğim gibi geniş açı çekimi yapmıyor ama alan derinliği konusunda güzel fotoğraflar çektiğini biliyorum. ancak işim gereği geniş açı çekim yapan bir tel almalıyım diye düşünüyorum. bir telefona bu kadar para vermenin artık faydasız olduğunu düşünenlerdenim.
  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UP
  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1000 tl civarında eşime aldım, deniyoruz...
  • kullanım tecrübelerinizi burada paylaşırsanız sevinirim... şu an yoluma j7 prime ile devam ediyorum. ancak compass ve gyro özelliği olmaması kötü gerçekten.
  • şu an x cam kullanıyorum oldukça memnunum . j7 prime ı verip bunu aldım . artı olarak compass ve gyro özelliği var ve kamerası bence daha eğlenceli ve daha iyi.
  • serdaruz kullanıcısına yanıt
    biraz hort gibi olacak ama memnun musunuz ?
  • Evet gayet memnunum öncelikle pil süresi 4 saate yakın ekran süresi alabiliyorum. öyle takılma gibi bir olayını da görmedim, yeni lg ui yüklü olduğu için gayet hızlı menü geçişleri var .. şöyle söyleyim çoğunlukla internet instagram ve whatsapp kullanmaktayım.
    Kamera olarak çok çok kaliteli olmasa bile bence bundan önce kullandığım j7 prime dan daha iyi olduğunu söyleyebilirim. özellikle geniş açı özelliği nedeniyle almıştım, şimdilik memnunum . Tabi lg g5 yada v10 yada v20 gibi kaliteli değil. Ancak geniş açı çekimlerinde onları aratmıyor eğer profesyonel çekim yapmayacak iseniz.
    Hatta şunu da söyleyim etrafımdaki çoğu kişi telefonu hiç görmedikleri ve bilmedikleri için sürekli inceleme moduna giriyorlar.
    Yani sonuç olarak ben gayet memnunum . Yeni çıkacak lg g6 ilerde uygun fiyata buluncaya kadar buna devam etme kararındayım...




  • eşim kullanıyor, sorunsuz bir cihaz, gayet memnun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.