Şimdi Ara

LG Wing için Android 13 müjdesi: Yakında geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • LG Wing için Android 13 müjdesi: Yakında geliyor
    Bir dönemin popüler akıllı telefon üreticisi LG, LG Velvet, LG G serisi ve LG Wing ile pazarda ses getirmeyi başarmıştı. Ancak iki yıl önce pazardan çekilen marka, günümüzde Android telefonlara olan desteğini sürdürmeye devam ediyor. Bugün LG tarafından üretilen son akıllı telefon LG Wing için Android 13 güncellemesi başladı.



    LG Wing için Android 13 güncellemesi başladı



    Bildirilenlere göre Android 13 güncellemesi LG Wing'e 'F100N40a' yapı numarasıyla geliyor ve Mart 2023 güvenlik yamasını beraberinde getiriyor. Halihazırda Güney Kore pazarında erişime açılan yeni sürümün, yakında Kuzey Amerika ve Avrupa pazarına ulaşması bekleniyor. Ayrıca Android 13’ün cihazın son büyük güncellemesi olacağını da hatırlatalım.



    Detaylara inersek, yaklaşık 1,4GB boyutlara sahip olan Android 13 güncellemesi, kilit ekranında kısayol simgelerine erişim, kopyalanan metin ve görüntüleri ön izleme, paylaşma ve düzenleme, basitleştirilmiş çoklu pencere işlevi ve ayrıntılı kontrol gibi yeni özellikleri beraberinde getiriyor. Ayrıca kullanıcılar her uygulama için bildirim izinleri, aktif uygulama kontrolü ve iyileştirilmiş müzik ve video kontrolleri ile karşılaşacak.



    Ayrıca Bkz.LG yeni marka logusunu duyurdu: İşte yeni tasarımı



    Yeni güncellemenin küresel çıkış tarihi hakkında ayrıntılı bir bilgi paylaşmadı. Bu nedenle ülkemizde yer alan kullanıcıların aralıklı olarak güncellemeyi kontrol etmelerinde fayda var diyebiliriz.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/04/14/lg-wing-final-android-update/







  • LG geri dön şu akıllı telefon piyasasına. Samsung'un karşısına rakip olarak çıkan tek Çin dışı marka LG idi.

    Trajikomik. LG kadar innovatif bir firmanın sonu böyle olmamalıydı.

  • Premium marka olmak bunu gerektirir. LG daima Android furyasının premium markasıydı. Fiyat/performans dengesi yerine daima en üst düzey donanım ve yazılım mevcuttu.

  • LG'nin telefonları aslında fena değildi. Fakat G2 sonrası bir türlü adam gibi bir telefon çıkaramadılar. Her modellerinde bir kronik sorun vardı. Onun harici gerek ekran, gerek kamera, gerekte yazılım olarak telefonları gayet iyiydi.


    Mesala bu telefon saçma sapan bir telefon. Ne gerek var kızaklı ve yana doğru açılan ekrana ? Bu kullanıcıya ne katıyor ?

  • İlk LG telefon olarak Optimus G Pro kullanmıştım. O telefonda aldığım tattan dolayı ara ara Lg cihazlara döndüm. Lg G5, G6,V30 gibi. Umarım bir gün geri dönerler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0537 kullanıcısına yanıt
    G3/G4/G5 sorunluydu ama sonrasında çıkan V30 ile geri döndüler ve sorunsuz bir modeldi. Ama üç kez üst üste kronik sorunlu amiraller çıkarması sonunu getirdi. O saatten sonra sorunsuz model de çıkarsa kurtaramadı. V30 kullanan biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 15 Nisan 2023; 3:44:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne saçma bir tasarım:) g2 deki yeniliklerden sonra bu yenilik değil bence

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Her LG haberinin altına g2 muhabbeti sıktı artık yıllardır

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Keşke donanım düzgün olsaydı, çok çabuk bozulan "narin" cihazlar ürettiler ne yazıkki. G serisi LGnin sektördeki tüm itibarını yok etti. Çok kaliteli panelleri olsada ekranı sorun çıkartıyordu.Cihazların özellikle smd ve chipsetindeki kalite sorunları yüzünden kendi kendine susan cihazlar insanları markadan uzaklaştırdı. Hatta bu kalite sorunları o zamanlar haberde olmuştu. Yıllar önce anakart üzerindeki lehimlerin kalitesinden bile berbat denilerek söz ediliyordu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 15 Nisan 2023; 3:14:3 >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım tavsiyemle G7 almıştı, yıllardır kullanıyor ve çok memnun. Evet G5'ten sonra toparladılar ama maalesef yetmedi. G2'nin o muhteşem furyası 3 tane arka arkaya sorunlu cihazla yerle bir oldu.

  • ssbrutality S kullanıcısına yanıt
    Bence de LG üst üste ilk çift çekirdekli 2X ve ilk dört çekirdekli 4X HD telefonlarını sunmuş bunun üstüne ilklerden 4K kayıt, OIS, kablosuz şarj, gestures ve Knock Code gibi eşsiz özellikleri de kullancısında yer edindirmeyi başarmış bir firma.

    Samsung LG Nexus 4 gibi bir canavarı çıkarmışken karşısına rakip olarak plastik kasalı S4'ü koyabildi ancak.

    LG'nin tek eksiği eski arayüzü idi. G3 hele de G4 ile geçiş yapılan LG UX stili hak ettiği takdiri toplayamadı, cihaz problemleri yüzünden arayüzü de gölgede kalmıştı.

    Öte yandan LG'nin WebOS'i içselleştirip üstüne ekosistem olarak dışarı açması çok isabetli oldu. Palm'dan geriye kalan tek hatıramız da televizyonlarda yeşermiş oldu. HP çok kolay vazgeçti Palm ve PalmOS'den bu bir gerçek.

    Benzer olay da Firefox OS devamı olarak kabul edilen Panasonic'in My Home Screen OS şeklinde fork yapılarak devam ettirmesi oldu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Nokia htc ve lg bence geri cekilmemesi gereken 3 firmanin trajedilk hale düşmesi üzücü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bloodin kullanıcısına yanıt
    iPhone 14 Plus aldım ama V30’un ses kalitesinin yanında esamesi bile okunmaz. Hiçbir telefonda böyle bir ses kalitesi yok. Ancak kullananlar bilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

    N91'den iyimi hocam LG Wing için Android 13 müjdesi: Yakında geliyor 


    Abim kullanıyor yıllardık V30'u gerçekten çok güzel bir cihaz.

  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    Evet ses kalitesi olarak N91’den daha iyi. Unuttum söylemeyi LG kadar iyi ses kalitesi veren tek telefon ROG Phone 5s serisi. Onda da ESS9280AC Pro DAC kullanıldı. Hatta ses kalitesinin V60 ile aynı seviyede olduğunu okumuştum. Reddit’te her iki telefonu kullanan bir kullanıcının yorumunu okumuştum. Hatta sonrasında gelen ROG Phone 6’nın ses kalitesi olarak hayal kırıklığı olduğunu yazmıştı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasada saçma sapan hergun cihaz çıkaran Çin firmaları devamlı yukselisteyken , LG , HTC , Sony , Blackberry gibi kaliteli markalar yok olup gittiler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.