< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehmet34 -- 19 Nisan 2022; 16:47:57 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
☆☆☆ LG WİNG ANA KONU ☆☆☆
-
-
2.el türkiye cihazı hiç denk gelmedi. bende 10 yıllık LG kullanıcısı olarak son noktayı wing ile koyayım diyorum. Hayırlı olsun. kaça aldınız acaba fikir olması açısından soruyorum. yurtdışı cihazlara i-me-i atılıyor mu acaba
-
hocam 9000 tl ye aldım pahalı diyenler oldu keşke iphone alsaydın diyenler oldu ama hiç pişman değilim çünkü cihaz çok farklı ve kullanımı çok değişik ve dikkatleri üzerine çeken bir telefon ayrıca ikinci el olmasına rağmen sıfıra yakın gibi temiz kullanılmış
yurtdışı fiyatları da hemen hemen 6500-10000 arasında değişiyor fakat iki husus var
1) araştırdığım için söylüyorum lg mobile OEM kilidini geliştiricilere açmadığı için imei şuan için atılamıyor
2) satılanların çoğu global versiyon değil kore versiyonu olduğu için tamamen türkce de yapılamıyor
bunları göz önüne alırsak iyi bir fiyata aldığımı düşünüyorum hem de bu cihazın devamını gelmeyeceğini düşünürsek koleksiyonluk bir telefon olmaya aday yani yıllar geçtikçe değeri düşmek yerine artacaktır
-
Kesinlikle haklısın hocam. O fiyatlara hiç denk gelmedim yoksa bende alacağım. Uzun kullanım tecrübelerinizi bekliyoruz. Örnek foto ve video da paylaşırsanız harika olur. Pek kaynak da yok çünkü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Samsung z fold 2 kullanıyorum, türkiye cihazı wings denk gelirse mutlaka denemek istiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ürünler de kaliteli duruyor. Denk gelirse söyleyin bizde alalım hocam Bu ara note 20 ultra bakıyorum. Wing denk gelirse hemen almak isterim.
İstanbul da oturuyorsanız bir tane letgodan ilan buldum türkiye cihazı diyor ama kutu fatura yok diyor bi bakın derim
https://letgo.com/tr-tr/product/0604aa03-1d7d-4b9e-9245-9b3182586729?utm_source=android_app&utm_campaign=product-detail-share&utm_medium=copy-link&af_sub1=ed7faeee-477b-4325-a8b6-93b44d96c1a6&pid=af_app_invites&shortlink=r0gqyaiv&af_sub2=ahmet%20S&af_referrer_customer_id=ed7faeee-477b-4325-a8b6-93b44d96c1a6&af_channel=copy-link&af_siteid=android_app&c=product-detail-share&af_referrer_uid=1651254095650-6514056817087383200
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehmet34 -- 8 Temmuz 2022; 15:49:8 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
LG söz verdiği Android 12 güncellemesini gönderdi
Cihazda görsel olarak çok değişiklik olmasa da performans olarak baya rahatladı telefon pil süresi de daha iyi oldu ben şimdilik beğendim bu güncellemeyi
bu arada sanırım Türkiye cihazı LG wing piyasada çok kullanan yok herhalde
Neyse darısı söz verdiği Android 13 güncellemesine
-
Kardeşim bendede lg wing var türkçe yapamadık nasıl olur servis de yükleme yarıda kalır diye el atmadı
Cihaz model no nedir
Lm-f100n. Software f100n30f kardeşim herşey ingilizce işin içinden çıkamadık
Hocam bu kore versiyonu bunu hem türkçe yapmanız hemde imei atmanız zor dediği için ben de kore versiyonu bulduğum halde almamıştım
Ben dedim pasaport kaydı yapayım cihaza telefon ingilizce olsun sorun yok ama play store dan da ingilizce iniyor :) acaba software güncellemesi alsak düzelmez mi bu arada cihazı 7000 e aldım çok temizdi 0 gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7280 -- 8 Aralık 2022; 18:40:48 >
bende yeni aldım cihazı ( 2. el ) fakat türkçe değil
satan kişi cihazın global ve oem kilidinin açık olduğunu söyledi
nasıl türkçe yapabilirim cihazı ?
-
LG wing Model numarası nedir oradan anlarsın global mi değil mi eğer LM-F100EMW ise global versiyondur
model nosu f100vm
buna yapılmaz mı ?
https://www.phonemore.com/models/lg/wing/
Burdan baktığımda amerikan operatör versiyonu olduğunu gördüm seni üzmek istemem ama telefonun sim karta açık olması bile iyi denebilir yani operatör versiyonu telefonlar genellikle unlock model olmazlar
Kısacası bırak türkçe yapmayı Türkiye'de ki sim kartınla çalışmasına sevinmen lazım
hiç mi şansı yok hocam ? elde mı kaldı yani ?
Android 10 yüklü. o bile mi yükselmez?
Yazılımdan çok iyi anlayan birine sormak lazım ben sana kesin bir şey diyemem ama uyumlu bir offical rom ile kdz yüklemeyi biliyorsan Android 12'ye yükselir diye tahmin ediyorum
Benzer içerikler
- telefon fabrika ayarlarına dönerse neler silinir
- telefona internetsiz radyo indir
- tr tools pro ücretsiz kullanıcı adı şifre
- mi kumanda vestel klima yok
- lg g9
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X