Şimdi Ara

LG V60 ThinQ akıllı telefon modelinin render görüntüsü sızdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Akıllı telefon üreticisi LG'nin yaklaşan amiral gemisi modeli LG V60 ThinQ ile ilgili yeni detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı. Cihaz, iptal edilen Mobil Dünya Kongresi 2020'de tanıtılacaktı ancak Koronavirüs salgını cihazın tanıtım tarihinin de muallakta olmasına yol açtı.



    Ayrıca Bkz.Pixel 5 serisinin detayları netleşiyor: İşte sızan yeni görsel



    24 Şubat'ta tanıtılabilir



    Güvenilir kaynaklardan AndroidHeadlines'ın sızdırdığı görsele göre konuşursak, LG V50 ThinQ'nun halefi olacak LG V60 ThinQ'nun tasarımı önceki modelden çok farklı görünmüyor. Akıllı telefonun ön paneli ince çerçevelere ve birçok kişi tarafından modası geçmiş olarak değerlendirilebilen bir çentiğe sahip. Ancak bu çentiğin LG V50 ThinQ modelinde olan çentikten daha küçük olduğunu söylemek mümkün.





    Görselde cihazın çerçevelerinin altın renginde olduğu görülüyor. Telefonun sol tarafında ses açma kapama düğmelerine ek olarak Google asistan düğmesinin yer aldığı ve açma kapama düğmesinin ise cihazın sağ tarafında yer aldığı belirtilmiş. Son sızıntılara göre de cihazın 5.000 mAh kapasiteli bir pil ile gelmesi bekleniyor. 5G destekli Snapdragon 865 yonga seti, 8GB RAM ve 128GB depolama alanı ise LG V60 ThinQ modelinin diğer özellikleri arasında. Telefonun ekranındaki ipucuna bakılacak olursa, cihazın 24 Şubat tarihinde tanıtılması kuvvetle muhtemel görünüyor.








  • Lg telefon haberleri nedense heyecan vermiyor. Geçmişteki kronik sorunlar buna sebep olsa gerek. 5.000 mAh batarya LG için sürpriz olur. Tecrübe ile sabit.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bırakın olmuyor işte

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kucukyenici K kullanıcısına yanıt
    Bir Samsung gibi patlayan telefon yapamadılar ama en azından kronik yapmayı başardılar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.