Şimdi Ara

LG V30+ KULLANICILARI KLÜBÜ (31A EU Sürümüne Geçiş Eklendi) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.293
Cevap
28
Favori
79.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coolman33

    lg bridge sunucu hatası veriyor,2 bilgisayarda denedim.Güncellemeyi görüyor ama indirmeye başlamadan sunucu hatası diyip iptal oluyor.Sizde böyle sorun var mı?Güncelleme oto da gözükmüyor bende.
    Hocam antivirus ü ve defenderı kapat varsa. Güvenlik duvarı ayarlarına bak birde ordan engellenmiş olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni konu hayırlı olsun, emeğinize sağlık.
    Konu başlıklarını renkli yazarsanız ayırt etmesi daha kolay olur hocam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eawen -- 17 Eylül 2019; 19:58:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wolverine55

    Hocam antivirus ü ve defenderı kapat varsa. Güvenlik duvarı ayarlarına bak birde ordan engellenmiş olabilir

    Alıntıları Göster
    2 bilgisayarda denedim olmuyor.Benim tele vermiyor güncelleme galiba :)

    edit: Superonline da indirmiyor bende,cepten bilgisayara internet verdim indiriyor şimdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman33 -- 17 Eylül 2019; 18:37:52 >
  • Öncelikle merhabalar,yeni bir v30+ kullanıcısı olarak aranıza katıldım
    Sorum şu ki pie sürümünde gcam 6 sürümünü(ilk mesajdaki linkten indirdim) kullanmaya çalışınca kamera sekmesinde siyah ekranla karşılaşıyorum ancak portre modu vs gayet sağlıklı çalışır durumda.Sebebini bilen arkadaşım var mıdır acep hayret ettim ya.

    Düzenleme:Sorun çözüldü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limon- -- 17 Eylül 2019; 19:47:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30C Pie tek kelime ile mükemmel olmuş. Jilet gibi çalışıyor cihaz şimdilik.
  • Henüz güncelleyemedim ama sorunsuz bir sürüm olduğu yönündeki yorumlar mutlu etti. Umarım android 10 da gelir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otayı beklemek daha sağlıklı olur. Kimi cihaza iyi kuruluyor kimi cihaz da kötü oluyor yorumlarda tam net bir şey yok. Beklemek en iyisi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ctrl-alt-delete

    30C Pie tek kelime ile mükemmel olmuş. Jilet gibi çalışıyor cihaz şimdilik.
    Ayarlarda kısa bildirimler varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ghaneli

    Ayarlarda kısa bildirimler varmı?

    Alıntıları Göster
    Evet var. Çok da güzel çalışıyor.

    LG V30+ KULLANICILARI KLÜBÜ (31A EU Sürümüne Geçiş Eklendi)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese iyi akşamlar.Daha önceden de konu sahibine danıştığım fakat bir cevap alamadığım konu hakkında bilgili arkadaşların bana yardımcı olmasını rica ediyorum.Sorum şu TEMİZ KURULUM daha önceden yapmadım bilmiyorum bilen bir arkadaşın bana öğretmesi gerekiyor isterseniz özelden yazın isterseniz genelden açıklayın ki benim gibi bilmeyenler de öğrensin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-9DD680ED1

    Herkese iyi akşamlar.Daha önceden de konu sahibine danıştığım fakat bir cevap alamadığım konu hakkında bilgili arkadaşların bana yardımcı olmasını rica ediyorum.Sorum şu TEMİZ KURULUM daha önceden yapmadım bilmiyorum bilen bir arkadaşın bana öğretmesi gerekiyor isterseniz özelden yazın isterseniz genelden açıklayın ki benim gibi bilmeyenler de öğrensin.
    Ben yarın boş vakitte anlatırım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    keşke animasyonun zaman ayarı da olsaymış
    ben aod kullanmadıgım için bu kısa bildirimler bir nebze olsun ihtiyacımı karşıladı ancak bildirim geldikten 2-3 sn sonra bu kısa bildirimin bitmesi benim için kötü oldu illa ekranı açmam gerekiyor bildirim gelmiş mi diye kontrol etmek için.Açıkcası o küçük kutucuğun sürekli ya da bildirim ışığı gibi yanıp sönmesini isterdim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Crazy Goat

    keşke animasyonun zaman ayarı da olsaymış
    ben aod kullanmadıgım için bu kısa bildirimler bir nebze olsun ihtiyacımı karşıladı ancak bildirim geldikten 2-3 sn sonra bu kısa bildirimin bitmesi benim için kötü oldu illa ekranı açmam gerekiyor bildirim gelmiş mi diye kontrol etmek için.Açıkcası o küçük kutucuğun sürekli ya da bildirim ışığı gibi yanıp sönmesini isterdim
    Belki ileride eklerler hocam.
  • Diğer konudaki mesajı buraya taşıyorum. Oradan buraya link vereceğim. Keşke Spoiler tuşu çalışsaydı da mesaj sayfayı doldurmasaydı ama spoiler forumun küçük bir bölümünde aktifmiş sadece. Biraz daha düzenleyeceğim bu mesajı sonradan.

    ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////

    Gcam ayarlarıyla alakalı mesaj atacaktım ama stabil bir Night Sight sürümünün gelmesini bekliyordum.

    Cstark27'ye bağışlarla bir G7 alınmıştı ama vakti olmadığı için Arnova8G2'ye yollamıştı. Cstark ABD'de Arnova ise sanırım Rusya'da. O yüzden telefonun ulaşması biraz uzun sürmüş olabilir. Daha önce Lg telefon kullanmadığı için telefona alışması da biraz sürmüştür ama hala ses seda yok. Hatta elindeki telefonlar için sürekli yeni versiyonlar yayınlayan adamdan 2 aydır hiçbir sürüm gelmiyor. Umarım sağlığı yerindedir :) Kısacası sanırım bir süre daha stabil bir night sight sürüm gelmeyecek.

    Aslında güzel çalışan Night Sight sürümleri var ama bir süre sonra telefona reset attırıyorlar. Aşağıdaki sürüm reset attırmıyor ama ufak bir sorunu var. O da; çok karanlık bir durumda gece görüşü açılınca vizördeki görüntü donuyor. Bunun çözümü ise ekranın donmadığı biraz aydınlık bir bölgede odak ve pozlamayı kilitlemek. Ardından karanlık bir böyleye bile doğrultsanız ekran donmuyor. Ayrıca pozlamayı kitlememize rağmen kadrajdaki bölgeye göre pozlama yapıyor yine.

    *** NOT ***: Aşağıda yazacağım ayarlar bu mesajı ilk yazdığımda eklediğim sürümlerdeki ayarlardır. Diğer sürümlere de uygulanabilirler. İsimler değişik olsa da çoğu sürümdeki ayarlar aynı zaten. Bazı sürümlerde daha fazla veya daha az ayar bulunabilir. Ayrıca bir sürümde gerekli olmayan veya çalışmayan bir ayar başka bir sürümde gerekli olabilir. O yüzden; güncel sürüm için kendi ayarlarımı içeren config dosyasını kullanabilirsiniz.

    Linkler:
    https://f.celsoazevedo.com/file/gcamera/cstark27_GCam_5.1.018_24_v4.2t3.apk
    https://f.celsoazevedo.com/file/cfiles/gcm1/Gcam_6.1.021_Advanced_V1.7.190716.1800.apk

    Tüm Gcam versiyonları:
    https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/

    Night Sight'lı sürüm önceki versiyonun çoğu özelliğini kapsadığı için sadece onu kullanabilirsiniz. Arayüzünü sevmeyebilirsiniz veya aradığınız bir özellik yoktur, o zaman eski versiyonu da yükleyebilirsiniz. Bende ikisi de mevcut. Düşük ışıkta Night Sight açıyorum ama başka zamanlar eski versiyonu kullanıyorum, 1 senedir alışkanlık olduğu için.

    Önemli NOT: Bazı ayarların aktifleşmesi için uygulamaya sağ tıklayıp uygulama bilgilerine girip "zorla durdur" demek gerekiyor. Hangi değişikliklerde gerektiği tam net olmadığı için her değişiklikte bunu yapmakta fayda var. Zaten sürekli ayar değiştirilmiyor. "HDR+ Gelişmiş"ten "HDR+"a geçme veya flaşı açıp kapatma gibi basit seçeneklerden bahsetmiyorum. Onlarda durmaya zorlamaya gerek yok tabii ki. Menülere dalıp değiştirilen ayarlardan bahsediyorum.

    \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/

    Bu giriş bölümünden sonra ayarlara girelim. Öncelikle Gcam 5 için:

    Uygulamanın içinden ayarlara giriyoruz.

    - Genel kısmında "Konumu kaydet", "kamera sesleri" ve "hareketler" ayarlarını anlatacak bir durum yok zaten.

    Fotoğraf bölümünde "gelişmiş" alt başlığına girelim.

    - "HDR+ kontrolü" fotoğraf çekerken hdr+ ayarının hangi seçenekte olduğunu (off, on veya enhanced) görüp değiştirebilmeyi sağlıyor. Bunu açıyoruz.

    - "Normal lens Default HDR+ Mode" ve "Wide lens Default HDR+ Mode" ayarları üstteki ayardaki HDR+ seçiliyken 2 ayrı kameranın değişik HDR modlarında çekebilmesini sağlıyor. Kafa karıştırmaya gerek yok. İkisini de "HDR+ Enhanced" seçelim.

    - "Resim kalitesi" %95 olsun. Fazlası fotoğraf boyutunu ciddi şekilde artırır ama kalite %99 oranında aynı kalır. 95'ten fazlası gereksiz.

    - "Model" 2 XL(Taimen) olarak kalsın. Stok romda bu ayarda bir sorun çıkmıyor. Farklı bir rom falan kullanan varsa ve uygulama sorun çıkarıyorsa bu tarz ayarlar değiştirilebilir. Stok romda problem yok.

    - "Disable ZSL Config" ayarı "HDR+ ZSL" seçiliyken (bizde Hdr+ Enhanced seçili) 2 ayrı telefon modeli arasında seçim yapmayı sağlıyor. ZSL seçerseniz ve uygulamas sorun verirse bu ayar değiştirilebilir. Bizde Enhanced seçili olduğu için değiştirmiyoruz. ZSL sıfır gecikmeli çekmeyi sağlıyor. Bizdeki de sıfırımsı olduğu için ZSL seçmeye gerek yok. Enhanced seçiyoruz ki kalite en iyi olsun.

    - "Disable Portrait Mode Zoom" Portre modunda zoomlu olarak çekşiyor normalde ve bu ayarla zoom'u kaldırıyoruz. İstenirse kırpma yapılabilir zaten o yüzden bunu seçmek daha mantıklı ama zoomlu çeksin derseniz bu ayar kapalı kalabilir.

    - "LG G6 Color Fix" - Düşük ışıkta HDR+ Enhanced ile morumsu fotoğraflar alıyorsanız seçilebilir. Bu ayar çok eskiden beri var. Çoğu versiyonda bu sorun yok ama belki karşılaşan olur diye bu tarz bazı ayarları kaldırmıyorlar.

    - "Forced on Portrait Mode" - Portre modunda HDR+ Enhanced açılsınmı diye soruyor. Açık olması kalite açısından iyidir tabii ki. ZSL ipal oluyor ama problem yok.

    - "Adaptive Shutter Speed" - Fotoğrafların kalitesini en çok artıran ayardır. Ben kapalı tutuyorum. Neden diye sorarsanız, adından da anlaşılabileceği üzere düşük ışıkta pozlama süresini çok artırıyor. Bu da bulanık fotoğraflar elde etmenize yok açıyor. Gündüz problem yok çünkü 1/1000 gibi hızlarla fotoğraf çekiliyor ama geceleri 30 saniyeye kadar çıkabilir. Yaptığı şey isoyu minimuma çekmek. Yani kaliteyi artırıyor fakat kullanışlılığı düşüyor. Düşük ışıkta Night Sight'lı sürümü kullandığımız için bu ayara gerek yok. Ellerim çok stabildir, telefonu bir yere sabitleyebilirim veya tripodum var derseniz açılabilir tabii ki. Night Sight'tan bile daha kaliteli sonuç verir genellikle.

    - "Pozlama Süresi" - HDR+'ın mantığı bir çok fotoğraf çekip onları birleştirip size tek bir fotoğraf vermesi. Bu ayar, arkaplanda çekilen her fotoğrafın pozlama süresinin ne kadar olacağını belirliyor. Slow'a gittikçe kalite artar ama her fotoğraf daha uzun sürede çekileceği için fotoğraf çekme süreniz artar.

    - "Frame Count" - Bu ise kaç fotoğrafın çekilip birleştirileceğini belirler. High'a gittikçe kalite artar ama yukarıda olduğu gibi fotoğraf çekilme süresi artar.

    Bu 2 ayarın son seviyeleri seçiliyken fotoğraf çekimi size uzun geliyorsa ortalarda bir şeyler seçilebilir. Slower-High gibi mesela. Kalite biraz düşer ama daha hızlı çekilip kaydedilir.

    Gelişmiş kısmından çıkalım. "Panorama çözünürlüğü" ayarı da anlatıma gerek duyulacak bir şey değil.

    "Deneysel" bölümünde;

    - "HDR+ RAW+JPEG" ile jpeg dosyalarının yanında sensörden gelen işlenmemiş RAW dosyasını da isteyip istemediğiniz soruluyor. Fotoğraf düzenlemeye meraklıysanız maksimum kalite için seçilebilir. Her fotoğraf çektiğinizde büyük boyutlu bir DNG dosyası da kaydedilir böylece. Düşük ışıkta RAW dosyaları biraz fazla kumlanmalı olur. Telefonlardaki sensörlerin boyutlarıyla alakalı bir durum. O yüzden düşük ışıktaki fotoğraflarda jpeg olanlar (yani HDR+ ile işlenmiş olanlar) kalite anlamında daha mantıklı.

    - "Use Hexagon DSP" - Snapdragon işlemcilerin içindeki bir performans geliştiriciyi kullanıp kullanmayacağını soruyor. Değiştirmenin herhangi bir etkisi yok. Deneyimleyebilirsiniz ama ben değiştirmiyorum.

    Bu ayarlardan sonra fotoğraf çekimine geçin ve en üstten "HDR+ Gelişmiş" ayarını seçin.

    Normal ve geniş açılı kameralar arasında geçiş yapmak için sol attaki yeşil tuşa basılı tutun.

    Ağır çekim, panaroma gibi seçeneklere girmiyorum. Onlarda pek ayarlama yok ama olanları da yaptık zaten. Gerisi sizin kabiliyetiniz.

    \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/

    Gelelim Gcam 6'ya. Ayarlara girelim yine.

    "BSG Mod Settings! bölümündeyiz:

    - "Input Model" kısmında bir değişiklik yapmıyoruz. Program hata veriyorsa değiştirebilirsiniz. Farklı rom kullananların hatayla karşılaşma ihtimali daha fazla. Onlar değişiklik yapabilir.

    "HDR+ Parameters" bölümündeyiz:

    - "Min.ISO limited by exposure" - Yukarıda anlattığım gibi arkaplanda çekilen her fotoğrafın maksimum pozlama süresini ayarlıyoruz. Ortam ışığı düştükçe pozlama süresi burada seçtiğimiz değere kadar yükselir. Programın kullandığı "exposure", yani pozlama ne kadar yüksekse kullanacağı iso değeri o kadar düşük olur. Bu da kaliteyi artırır. Yani bu ayar ne kadar yüksekse o kadar iyi ama bulanıklık ihtimali de artar. 1/2 saniye ideal benim için. Elleriniz titremiyorsa 1 de yapabilirsiniz veya çok titriyorsa daha düşük değerler de seçilebilir. Kaliteden ödün verirsiniz ama bulanık olmaması kaliteden daha önemli.

    - "High ISO in the dark" ayarını kapalı tutuyorum. Pek iyi sonuç vermiyor bence. Siz farklı düşünebilirsiniz, bilemiyorum.

    - Min Frames ve Max Frames ayarları ise programın en az kaç fotoğraf çekmesini istediğimizi (aynı şekilde max olarak da) seçmemizi sağlıyor. Ortam ışığı çok yüksekse min değerdeki sayı kadarçekim yapar ama ışık düştükçe max değere kadar çıkabilir. Fotoğrafın çekimi ve işlenmesinin uzayacağı şeklindeki mantık burada da geçerli. Eski uygulamadaki "Pozlama süresi" ve "Frame Count" ayarlarının kuzenleri bunlar. Bende 7 ve 20 seçili.

    "Night Sight Parameters" bölümündeyiz:

    - İlk ayar üsttekiyle aynı. Ben yine 1/2 seçtim. Bu ayarda elim titremeden net çekebiliyorum. 1 saniye seçilirse iso yarıya düşer doğal olarak ama bulanıklık ihtimali de 2 katına çıkar.

    - "Forcibly enable NS config for A8.1" - Android 9'da olmamıza rağmen bu ayarı açmamız gerekiyor çünkü açmazsak, çok düşük ışıktayken gece modunda ekran donabiliyor. Fotoğraf yine çekiliyor ama vizör gitmiş oluyor yani. O yüzden bu hatayı bertaraf etmek için aktifleştiriyoruz.

    - "Use Flash if enable in HDR+" - Ne işe yaradığını pek bilmiyorum çünkü hiç açmadım. HDR+ ile flaş kullanmak için açın diyor ama açmadan da flaşlı çekilebiliyor zaten.

    - "Pixel auto HDR+" - bu ayarı da bilmiyorum ama adından anladığım kadarıyla kaliteyi etkilemeyen kullanışlılığı etkileyen bir ayar.

    Tekrar "BSG Mod Settings"in içine döndük:

    - Jpeg kalitesi %95 olsun yine. Zoom Google Photos uygulamasını aktifleştirme, portrede zoom'u kaldırma ve portrede hdr+ açma ayarları burada da mevcut.

    - "Add AUX to Camera Switch" - bu ayarı seçiyoruz ki geniş açılı kameraya geçebilelim. Yoksa sadece normal ve ön kameralar arasında geçiş yapabiliyoruz.

    - "Option libs" ayarına hiç girmeyin.

    - "Saturation" - bölümünden aydınlık ve gölge bölümlerin doygunluk oranlarını ayrı ayrı ayarlayabiliyorsunuz. Gölgeler biraz fazla doygun geldiği için 1.3 yaptım ben. Burası biraz kişisel tercih.

    - "FIX" bölümü sorun yaşamıyorsanız gereksiz. Yaşasanız da çözüm olma ihtimali düşük. Yeni sürüm beklemek daha mantıklı oluyor o durumda. O yüzden hiç girmiyorum bu bölüme.

    - Bunların dışında "Gelişmiş" bölümünde "kirli mercek", "HDR+ açık mı değil mi", "RAW da kaydedeyim mi?" gibi önceki sürümle aynı ayarlar var. Onları anlattık zaten. Ekstra olarak X265 codec ayarı var. X265 yaklaşık yarı boyutta yer kaplayan video çekimine olanak verir. Bunu açalım.

    Sonra yine fotoğraf çekimine dönüp "HDR+ Gelişmiş" seçelim.

    *** NOT ***: Benim kullandığım ve en stabil şekilde çalıştığına inandığım ayarları yüklemek için aşağıdaki dosyayı indirebilirsiniz. Ardından Gcam/configs klasörüne taşıyın bu dosyayı ve daha sonra kamerayı açıp deklanşörün bulunduğu siyah bölgeye çift tıklayıp, VycMajoris isimli dosyayı "restore" edin.
    https://drive.google.com/file/d/109mlWhBRAj9rKOQ0c4Lm48ELkCkLp3wM/view?usp=drivesdk

    \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/

    Birkaç tane de püf noktası:

    * Yüksek hdr aralık gerektiren sahnelerde (hem gölge hem de çok aydınlık bölümler bulunduran) çekim yaparken gölge olan kısımlara tıklamanız fotoğrafın hdr kalitesini büyük oranda artırır.

    * Fotoğrafı çekerken ortada bir çemberin dolduğunu göreceksiniz. İdeal olan o dolana kadar hareket etmemek ama o %30 civarı dolunca sağ alttaki galeri bölümüne bir fotoğrafın düştüğünü göreceksiniz. O düşene kadar hareket ettirmemek çok önemli. Ondan sonrasında da hareket ettirmezseniz maksimum kaliteyi alırsınız fakat biraz hareket etse bile fotoğrafı pek bozmuyor. Yani bu program ilk %30'luk fotoğrafları kullanıyor daha çok. Sonrasındakileri ekstra kalite için çekiyor. Gündüz 1 saniye içinde tüm fotoğraflar çekiliyor zaten ama geceleri daha önemli bu durum. Bazen 10 saniyeye kadar sürebiliyor çekim işlemi. İlk 2-3 saniye pek titretmezseniz %90 oranında kalite yakalarsınız yani. Müthiş bir stabiliteden bahsetmiyorum tabii ki. Programın işleyiş mantığı ve OIS küçük hareketleri bertaraf ediyor ama ne kadar sabit tutarsanız o kadar iyi.

    * "HDR+ Gelişmiş" ayarı maksimum kaliteyi verir ama aynı zamanda hem çekim hem de fotoğrafı işleme süresi uzundur. Onun yerine ard arda hızlıca fotoğraflar çekmek istediğiniz durumlarda "HDR+ Açık" (Ortasında + işareti olmayan dolunay yani) ayarını da kullanabilirsiniz.

    Işık seviyesi yüksekken "HDR+ Gelişmiş" ve "HDR+ Açık" birbirine çok yakın seviyede fotoğraflar üretirler. Aşırı dinamik aralık gerektiren durumlarda (Yani mesela arkadaşınızı çekiyorsunuz ve arkadan da güneş vuruyor diyelim, burada HDR+ Gelişmiş bir nebze daha iyi performans verir. Bu ekstrem bir durum tabii ki) "HDR+ Gelişmiş" biraz daha iyidir ama geri kalan her şeyde aynılar.

    Düşük ışıkta da bir noktaya kadar benzer performansları var. Oda ışığında benzer sonuçlar verirler mesela. Işık seviyesi gece lambası seviyesine düşünce "HDR+ Gelişmiş" çok daha iyi sonuç verir. O durumda da "Gece Görüşü" kullanmak lazım zaten.

    Kısacası %90 oranında "HDR+ Açık" yeterli oluyor. Kendiniz de deneyerek hangi ışık seviyelerinde Gelişmiş ayarı kullanmanız gerektiğini bulabilirsiniz. Ben şahsen sürekli "HDR+ Açık" kulanıyorum ve ışık seviyesi aşırı düşükken de Night Sight özellikli sürüme geçiyorum. "HDR+ Gelişmiş"den çok daha iyi sonuç veriyor tabii ki.

    Aklımda birkaç şey daha vardı ama unuttum. Güncellerim yine bu mesajı.
  • VYC Majoris kullanıcısına yanıt
    Hocam konu başındaki GCAM rehberi bu yazdıgınız yorumun pdf haline çevrilmiş hali olarak bulunmakta.isterseniz silebilirsiniz yorumumuzu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    Bu bilgileri güncellemek istediğimde nasıl yapacağım ki o zaman?
  • Hocam pie da oreo kadar performans aldım diyen varmı bence geçişler oreodan daha yavaş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wolverine55 kullanıcısına yanıt
    Ben de pie ye geçtim biraz yavaşlık var cidden.1 hafta oreo kullanıp pie geçince gayet hissettim.Bakalım pil performansını değerlendirmek istiyorum daha iyi giderse çok da sıkıntı edilecek bir şey değil.Oreo güzel performanslı ama standby pili çok harcıyordu 20 saat bekleme olsa en az %15 standby yiyordu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VYC Majoris kullanıcısına yanıt
    güzel soru ancak bu yorumun hocam ister istemez sayfalar arasında kaybolacak ne yazıkki ben düşüneyim bir yolunu buluruz.Keşke yorumunuzu başa sabitleme gibi bir seçenek olsa iyi olurdu
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.