Şimdi Ara

★★★ LG V30+ ANA KONU ★★★ (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
12.252
Cevap
97
Favori
838.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yabgufurkan Y kullanıcısına yanıt
    açılıyor youtubeda falan videolari var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekürler hocam.
  • VYC Majoris kullanıcısına yanıt
    kardeşim şöyle diyim eger sen bir telefon aldıgında imei numarasıyla kontrol ettiginde atıyorum sen telefonu bugün yani 25.10.2018 de aldın aldıktan sonra telefonu imeu numarasından kontrol ettiginde 15.10.2018 vesare gibi birdönemde başlandıgı yazıyorsa bu o satıcı o telefonu daha önceden satmış sonra o telefon iade edilmiş e sıfır olarak gösterilerek size gönderilmiş demektir yani aslına bakarsn 2.el burada satıcının yaptıgı dolandırıcılık adam o telefonu tabiki çöpe atacak hali yok geri satıcak ama kapalı kutu gibi gösterip sıfır demesi dolandırıcılıktır bana kalırsa kısacası bu
  • ya arkadaşım niye sokuyorsun kafama v35i?? ben kaç gündür kendimi 4gb ramle yaşamaya hazırlıyordum ne güzel. root filan bakınıyordum. şimdi işin yoksa v35 için başa al herşeyi..
    gelirse fiyatı ne olur acaba? amazon bile sadece prime üyelerine satıyormuş şu an 650$ dan...
  • Amazonda fiyat 2560 a düştüğünde forumdaki arkadaşlarında gezına gelip aldım bende :) Uzun süredir takip ediyordum konuyu ve cihazı
    huwai nin telefonları dolar kuruyla çok arttı . bu fiyat bandında bu telefon rakipsiz görünüyor acıkcası

    İlk sarjı full dolduktan sonra 30 saat filan kullandım bunun 4 küsür saati full oyun oynayarak geçti , 8 saat kadarda ekran açık kalmış , sarjınıda tam bitirememiştim yüzde 18 filan kalmıştı ve 4-5 saat daha gider yazıyordu pil ekranına gelince . pil tasarruf modundada değildim. (sonra sarja taktım dısarı gideceğim için)

    İlk izlenimlerimle kesinlik f-p ürünü . Arka kamaralar kesinlikle yeterli . ultra wide kamara süper benim için kullanışlı. Üstteki arakadasın verdiği linkten programı kurdum portre modu baya düzeliyor . macro modu ekliyor bide.

    5 saate yakın online oyun oynadım düşme ısınma oyundan filan gibi en ufak bir sıkıntısı olmadı
    telefonu oglen aldım ertesi gun sabah 9 gibi getirdiler :)
    Kullanılmış telefon olma ihtimalı yok , anlardım heralde.
    İnceliği tutuşu ben gayet memnunum .

    n11 sitesinden 20tl arkadas kılıf paylasmıstı(nano cam koruyuculu) onu sipariş ettim başka kılıf koruyu önerileriniz bekliyorum.




  • komando3985 K kullanıcısına yanıt
    Öyle bir kontrol etme mekanizması var mı işte onu soruyorum. Nereden kontrol edeceksin?
  • Bu telefonla Nokia 7 Plus ya da Mi Pocophone' u karşılaştırsak kamera kalitesi, şarj süresi ve malzeme kalitesi olarak hangisi tercih edilmeli sizce ? Nokia 7 Plus ve V30 2700 Tl suan Pocophone ise 3250nin üzerinde. 7 Plus ve Pocophone u gördüm ancak V30 u hiç canlı test edemedim. Suan LG G4 kullanıyorum. Sarj konusunda çok sorun çıkartıyor. Son zamanlarda ısınma sorunuda başladı. V30 da bunlarin olmadığı yazılmış ama LG den çekinmiyor değilim. Ozellikle fotoğraf konusunda telefon ne kadar başarılı? Bu modelleri karsilastirabilecek olan var mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaşlar konuyu takipteyim amazon indirimi bitmiş ben 4 ünü mecburen beklemedeyim karttan dolayı beklemişken 11 inide görebilirim bakalım nekadara nasip olucak bize 2500 süper fiyat olur benm için 3000 leri görürsem üzülürüm telefon gerçek anlamda f/p canavarı rakipsiz dışarda mate 10 pro mi8 ile aynı paradan satılıyor alan arkadaşlara hayırlı olsun inşallah sorunsuz uzunca zaman kullanırlar telefonun fiyatı düşünce forum baya hareketlendi
  • Hocam arka kamera iyi de ön kamera baya vasat. Diğer dediğin telleri kullanmadığım için bişey diyemem. Arayüz sade ama öylr çokta akıcı değil. Telefonun kasası s8 e benzer. Daha öncede yazdım kenarlarda ışık sızması var. Ses çıkışı güzel. Ben Amazondan 2560 a aldım, aldığım fiyata göre bence çok iyi bir telefon.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefonda ekran görüntüsü almanın kısa ve kolay yolunu bilen varmı, ses kısma ve açma kapama tuşuna aynı anda basmak zor oluyor...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VYC Majoris kullanıcısına yanıt
    kardeşim sen garantiyi kontrol etmek istiyorsan telefonu aldıktan sonra arıyorsun lgyi söyleyorsun imeni oda söylüyor yok eger sen çizik vesare varmı onlara nasıl bakıcam diyosan tabiki açıp bakıcan ama iadedede sıkıntı çıkartabilirler bu nasıl mantıksızlık onu bende bilmiyorum açmadan nasıl bakcaz neyse ben vazgeçtim o riske giremem 100 telefondan 1 tanesi bile ayıplı olsa bana denk gelir size kolay gelsin beyler inşallah sıknıtı çıkmaz ürünlerinizde ben magazadan alıcam
  • Cem_16 kullanıcısına yanıt
    bildirim cubugunu biraz indir solda kare icinde kalem var ona tıklayıp öyle alıyorum ben

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • komando3985 K kullanıcısına yanıt
    ben de rootcrack'tan aldım ve alır almaz lg desteği arayıp önceden garanti sürecinin başlayıp başlamadığını kontrol ettirdim imei ile. telefonumu ilk açmamdan önce herhangi bir işlem yapılmamış imei ile. gönlünüz rahatlar belki hocam. tabi size kalmış ama alıp bir deneyin olmadı iade edersiniz derim ben.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternetten telefon almak daha garantili, elden aldığında 2. gün arıza yapsa servise göndermek zorundasın ama internet üzerinden alırsan iade edebilirsin, bu yıllardır böyle, eticaret ile 6-7 telefon aldım hiç açılmış kutulu ya da sorunlu cihaz gelmedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aceylan1922 kullanıcısına yanıt
    Hocam önceden nasıl başlıyor garanti. Lg de iphone gibi aktif olunca sistemdemi gözüküyor ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DS kullanan benim. H930DS modeli var bende, fakat ben tek sim olarak kullanıyorum. İkinci sim ile hiç denemedim. O yüzden ikinci hat ile ilgili yorum yapamam.Bende ikinci yuvada 256GB micro sd var.
    Ayrıca kilidi açtım ve rootladım. Magisk manager yüklü dörtlü dac ile ilgili özelleştirmeler açık. V20D global yüklü. 2 hafta önce android 9 yükleyip twrp den yedekten geri döndüm %100 hazır değildi
  • Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parmal izi okuyucusu sadece dokunmayla cihazı uyandırıyormu?
    o tuşun açma kapama görevi de var basarak
    tereddütte kaldım
  • Bootloader acma girisimim husranla sona erdi. XDA 'daki konuyu acan vatandas o kadar sacmalamis ki, konuyu detaylicam diye corbaya cevirmis.



    Su bootloader acma isinin konusunu aramizdan bir arkadas acarsa minnettar olucam...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • balkan tv B kullanıcısına yanıt
    Dokunur dokunmaz açılıyor hocam basmana gerek yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.