Şimdi Ara

★★★ LG V30+ ANA KONU ★★★ (396. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12.242
Cevap
96
Favori
837.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 394395396397398
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hobar kullanıcısına yanıt
    kesintisiz kullanım mı gün içinde ara ara kullanım senaryosu mu bu? birde wifi ya da mobil net açık mı? güç tasarruf modu açık mı ?
  • o fiyatta böyle bir rakip telefon yok. fiyata direk değil de en yakın rakipler p30 lite, mi 9 se, mi 9t. onlarında hiçbirinde lg'deki gibi bi ses özelleştirmesi yok. işlemci hızları yüksek olsa da gpu performansı v30+ dan kötü. p30 ips ekran dolayısıyla aod ekranı yok. batarya ömrü olarak mi 9 se yanına yaklaşamıyor. diğerleri de denk batarya ömürleri için 190gr civarlarında geziniyorlar. tasarımlarında ısı borusu yok. telefon ısınırsa sadece kasanın belli bir bölgesini ısıtıyor. pokemon go gibi gps ve mobil internet isteyen bi oyunda ısınmadan durabileceklerini sanmıyorum. 9t hariç hepsinde çentik var. o allahın cezası şeyi sevebilen var mı bilmiyorum?! Mix 2 ve Mix 2s'de düşünülebilir ama öyle devasa bir ekran ips olunca batarya ömrü yerlerde. Malzeme kalitesi göz doldursa da işlevsellik yok Mix cihazlarda. v30 yerine alınabilecek, eksiklerine neyse diyip göz yumulabilecek tek cihaz mi 9t. o da v30'dan 700 lira civarında daha pahalı.

    v30'un da eksikleri var ama cihaz şuan resmen almayanı dövüyorlar konumuna geçti. Ben 2950tl'ye almıştım Ekim 2019'da bence o para bile bu cihazın her türlü hakkıdır. Benzer dönemde çıkan oneplus 5t'ler şuan 3800tl. Samsung s8 ler 3600tl, koca koca lanet çerçeveleriyle boy gösteren sony xz1 bile en son 2700tl civarında satıldı stokları biterken.
  • V 30+'ın ön kamera gibi birkaç eksiğini göz ardı etmiyorum elbette.Gerçi benim selfie ile pek işim olmadığı için mevcut haliyle bana fazlasıyla yetiyor.Ancak şu telefona Samsung logosu basın ve aynı fiyatta satışa çıkarın.Peynir ekmek gibi gider ve belki de Samsung'un en çok satan modeli olur.Gerçi Samsung bunu 3500 TL'den satsa da alırlar.O nedenle marka algısı çok önemli.LG zor elde edilen marka bilinirliği ve güvenilirliğini G2'den sonraki modellerde yavaş yavaş eritti.G6 ve V30+ ile birlikte vaziyeti düzeltmeye başladı.Ama marka algısını hala düzeltemedi.Bundan sonra da zor görünüyor.
  • S8 ile 1080p 60fps video karsilastirmadi yaptim. İkisinde de otomatik moddu.

    S8, v30 plusi ezip gecti. Cok garibime gitti. Ayni yil cikmis cihazlar arasinda bu kadar fark olacagini zannetmiyordum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lg şu takvimi düzelt artık bu kadar mı acizsin...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, LG V30 cihazımı Android 9'a yükselttikten sonra karşıma Wİ-Fİ noktası oluşturma diye bir seçenek çıkmıştı. Erişim noktası oluşturmaktan bahsetmiyorum, farklı. Bağlı olduğun Wİ-Fİ ağını kullanarak telefonu modem olarak kullanıyordun, bir nevi Wİ-Fİ menzili arttırma gibi bir şey. Ancak şimdi o seçeneği telefonda bulamıyorum. Benim gibi o seçenekle karşılaşan var mı?
  • 35 saat bekleme süresi var. Normal günlük kullanım. Çoğu evde ama birkaç saatliğine dışarı da çıktım. Güç tasarrufu kapalı. Aod açık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yagizsvkr Y kullanıcısına yanıt
    Wifi hotspot menüsünün altındaki Wifi paylaşımı özelliğinden mi bahsediyorsunuz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • La Alegria kullanıcısına yanıt
    Sizden esinlenip Samsung İnternet yükledim, karanlık tema yaptım. Google Play Hizmetleriyle ilgili problemi de çözdüm, 1:26'da kaldı daha ilerlemiyor.
    Gelgelelim, sizde Samsung İnternet 3 saatte %7 harcamış ama bende 2 saatte %14.
    Ekran tüketimine yorum yapmıyorum, içeriğe göre değişir, hatta benimki 7 saatte sizin 9 saate oranla çok az tüketmiş.

    ★★★ LG V30+ ANA KONU ★★★

    Sonuç olarak Google sorununu çözdükten sonra 8 saatin üzerine çıkmak artık çok sıradan olacak gibi görünüyor, o konu tamam. Anlamadığım şey sizin uygulamalar gerçten çok çok az batarya kullanmışlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darklord Sauron kullanıcısına yanıt
    Açık olduğu sürede ne yaptığınıza göre değişir tabi söylediğiniz gibi. Ben genelde forum, sözlük veya akademik makaleler için kullandığımdan; sürekli flash çalıştıran, reklam döndüren veya video içeren sitelere göre daha az harcamıştır.

    Bu arada belirtmek istedim, gcamler çok fena şarj harcıyor. Hdr için çoklu çekim yapıp üzerinde işleme yapmak adına işlemci yükü ve tüketimi çok artıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La Alegria -- 30 Ağustos 2019; 16:54:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fakirdepocu kullanıcısına yanıt
    manuel kullanırsanız tam tersi olur.
  • Fakirdepocu kullanıcısına yanıt
    Youtube'a yüklerseniz biz de görmüş oluruz. Merak ettim açıkçası.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben almayı düşümüyorum g3'den geçeceğim g4 de kullandık sattık. Ön kamerası için iyi demiyorlar. 4 gün sonra fiyatı artacak tam da 5 eylülde alacaktık. Fiyatı kaç olursa değmez?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım en kötü ekran süresi bende. Ortalama 3 saat civarı ekran sürem var ama 2 yada 3 günde bir şarj ediyorum. Standby da az pil tüketse benim kullanımımla bir hafta bile gidebilir aslında. Bu arada hala Oreo'dayım.
  • renega kullanıcısına yanıt
    2379tl her zaman bulursunuz. Ön kamera sizin için önemli değilse hiç hesaba bile katmayın. Arka kamera g3'ten çok iyi ama g4 kadar iyi değil. GCam ile iyi fotoğraflar çekiliyor. Batarya performansında iki telefonundan da çok çok iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARroWCoLT kullanıcısına yanıt
    Uygulama tüketimlerine bir bakın bence. Sadece telefon beklemesi o kadar tüketmez. Ben aldığımdan beri hiç 2 günden önce şarja takmadım ama ekran da 3 günün üstüne bile hiç 5 saatin altına düşmedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VYC Majoris

    Youtube'a yüklerseniz biz de görmüş oluruz. Merak ettim açıkçası.
    https://www.youtube.com/watch?v=VYgflDy8bQk&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fakirdepocu -- 31 Ağustos 2019; 11:46:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fakirdepocu kullanıcısına yanıt
    Geniş açı kameranın ois özelliği yok. Ayrıca öyle bir sallama ile video çekmeyin lütfen hocam. O sallamaya dayanacak ois yada eis daha üretilmedi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hopeyoung H kullanıcısına yanıt
    Hocam geniş açı kamerada ois yok ama bu telefonda eis'li geniş açı kamera, ois'li ana kameradan daha az titriyor. Bir kaç ay önce forumda bu mevzu konuşulmuştu. Forumdan bir arkadaşın yaptığı kıyaslamaya göre bu telefonda video stabilizasyonunda(titreme engelleme konusunda) geniş açı kamera > eis(steady shot) kapalı konumdaki ana kamera > eis (steady shot) açık konumdaki ana kamera. Videoyu çeken kişi sanırım iki cihazı da sallıyor ve s8 deki ois buna dayanmış ayrıca videoda geniş açı kamera kullanılmamış, ana kameralar kullanılmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deoksiribonükleotit -- 31 Ağustos 2019; 12:28:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hopeyoung

    Geniş açı kameranın ois özelliği yok. Ayrıca öyle bir sallama ile video çekmeyin lütfen hocam. O sallamaya dayanacak ois yada eis daha üretilmedi.
    Hocam genis aciyla cekmedimki!

    Ayni hareketi s8e de yapiyordum. Birini daha fazla sallama gibi bir sey yapmadim. Yani niye oyle bir sey yapayim ki. Test etmek icin denedim oyle garip geldi. Paylastim sadece. Yoksa gunluk hayatta boyle bir titremeyle ben de video cekmiyorum zorunda kalmadigim surece. Test amacli sadece.

    Benim farkettigim farklar sunlar:
    1-ois
    2- goruntunun kalitesizligi. S8 daha keskin ve net gozukuyor.
    3-gunese gelince v30un patlamasi
    4- normalde samsunga gercek renkleri yansitmiyor derdim ama v30 gecmis. Mesela gunese tutarken apartmanin rengi yesile kayiyor. Normalde de renkler o kadar canli degil yani gercegi yansitmiyor.

    Bu saydiklarim belki de benim yanlis kullanmam sonucu ortaya cikkmis olabilir diyecegim ama ikisinde de otomatik mod 1080p 60fpsdi.

    Arastirdigim kadariyla manuel modda daha iyi cekimler elde ediliyormus. Biraz daha arastirdiktan sonra surekli manuel modda cekerim heralde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 394395396397398
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.