Şimdi Ara

★★★ LG V20 ANA KONU ★★★ (175. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.919
Cevap
35
Favori
209.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PES_21_Murat

    lg çok sevidğim v20 aldım lanet ediyorum son 15 gündür şarjı hiç gitmiyor android 8 yada diğer çeşitli romlar nerede var türkiye uyumlu cihazlara
    Piller zamanla ölüyor. İphone zaten en baştan pek süre vermiyormuş. Değişebilir pilli tel yapmak da işlerine gelmiyor. En geç 2 yılda pil pert 3 yılda da telefonlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.akilliphone.com/incele/lg-v30-v20-b-o-orjinal-3-5mm-mikrofonlu-kulaklik-98864

    Bu ürün orijinal mi arkadaşlar? Yoksa yan sanayi mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Oreo ile ilgili gelişme duyan var mı, ne zaman geleceği konusunda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android O güncellemesi için Eylülü bulur diyorlar.

    https://www.lgdestek.net/lg-v20-oreo-guncelleme-dagtimi-gec-baslayabilir-40174/
  • Evkur'dan 19.02.2018 tarihinde satın alınmış olan LG h990tr model numaralı LG v20 pazar isimli telefon 2 defa Ankara Güneş Elektronik olarak bilinen LG Ankara İletişim Eektronik Teknik Servis'e 27 Haziran 2018 tarihinde 23070 kayıt numarası ile hayalet ekran, aşırı ısınma, çabuk pil tüketimi ve ekranda ışık titremesi problemleri ile bırakılmıştır cihazı 30 Haziran 2018 tarihinde hazır durumda mesajı ile teslim almam için Güneş Elektronik servisine çağrıldım. Cihazı teslim almadan önce incelemek istedim ve incelediğimde kalıcı hayalet ekran ve ekranda ışık titremesi şikayetleri ile tekrar karşılaştım ve cihazı tekrar incelenmesi için 30 Haziran tarihinde 23161 takip numarası ile tekrar servise bıraktım. İnceleme sonucunda hayalet ekran ve ışık titremesinin bir sorun olmadığı ve cihazı bu şekilde kullanmam gerektiğini söyleyerek beni cihazım onarılmadan geri gönderdiler. Şikayetlerim devam etmekte olup, servisin ve LG yetkili servisinin tavrını yersiz bulmaktayım. Ekranda ışık titremesi sürekli gözün odaklanmasını değiştirerek gözde kalıcı ve geri dönüşü olmayan sağlık sorunlarına sebep olmaktadır. Sorunum sadece cihazın kullanılmasını etkilemekte kalmayıp, kullanıcının göz sağlığını olumsuz etkilemekte ve aynı zamanda kullanım kalitesini düşürmektedir. Bu sebeplere dayanarak aynı zamanda konuyu inceleyen ve teknisyen olarak kendini tanıtan M** bey konu ile alakalı sorunu görmesine rağmen bunu herkes göremez 100 'de 50' si görür %50' si göremez diyerek konuya çok profesyonel olmayan bir şekilde yaklaşmıştır. Aynı zamanda sorunun gözde sağlık problemi yaratacağını söylediğimde ise telefona uzaktan bakın diyerek çok saçma bir cevap vermiştir.





    LG pişmanlıktır. Bunu sorun olarak görmeyen LG insanın göz sağlığını umursamayıp kendi çıkarlarını gözetmektedir. Asla yardımcı olmayan tavırları ise gerçekten insanları LG 'den tamamen soğutmaktadır. Bu kadar para veriyorsunuz ama sonuç kocaman bir 0. LG ile ilgili tüm platformlarda şikayetimi dile getirmeye devam edeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Lg telefonu olup yüzde 15 veya 5 lere gelince aniden kapanan arkadaşlar defrag battery repair isimli programı kullanabilirler.Nasıl yapıyor bilmiyorum ancak benimki düzeldi üstelik programı kaldırdığım halde.Üstelik ve üstelik 2. pilimi de taktım defrag yapmadan denedim farklı yerlerde sorun buldu düzeltti ve 2. pilimde düzeldi.Sanırsam bu sorun yazılımsal ve lg ghost screen de düzeltmediği gibi bu sorunu da düzeltmedi.Denemek bedava...
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devbas.battrepair






    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • meeb kullanıcısına yanıt
    Yaptım ama şarj tüketiminde gözle görülür bir fark yaratmadı açıkçası. 6 saat 16dk olmuş şarjdan çıkaralı ekran süresi 1saat 42 dk şarj şu anda %35..

    Bluetooth açmamış olmama rağmen :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wickedfb kullanıcısına yanıt
    asıl etki yüzde 15 lere gelince kapanmaya yaptı bende.kalan 15 ide kullanabilince en az bir 30 dk uzadı şarjım.
  • meeb kullanıcısına yanıt
    anladım hocam ben pili korumak için 20ye falan geldiğinde takıyorum genelde.. ama telefonu ilk aldığımda akşam saat 9da 20 ye iniyordu, şimdi akşam olmadan kapanıyor :(
  • benimde 2 adet bataryam olmasına rağmen şarjım çok çabuk bitiyor.hele bide azıcık kurcaladıysam öğlen yüzde 40 lara iniyor.
  • V20 Oreo Güncellemesi G.Korede başlamış. Darısı başımıza...

    https://www.lgdestek.net/lg-v20-oreo-guncellemesi-guney-korede-basladi-40227/
  • meeb kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğin prog denedim. Benim batarya sağlıklı yani en az 2-3 gün dayanıyor fakat videoları falan genelde hep laptop ta seyrediyorum, sadece whatsapp tan gönderilen videolara cepten bakıyorum. onun dışında görüşme ve mesajlaşmam az ve counlukla WiFi den bağlı. Bir de 15% altına inmeden muhakkak şarja takıyorum.



    Bu şartlar altında batarya da 8/120 Low Charge, 5/120 Inactive cıktı, 107/120 97% oranında sağlıklı çıktı. Soracağım şey şu: Altta "fix problems' seçeneği ne iş yapıyor? Düzeltelim derken bataryayı kurcalayıp bozmayalım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benzer yöntemi bilişimci olarak bozuk harddisklerde uyguluyorum çoğu diski kullanılcak duruma getiriyorum.Şöyleki hdd ler de zamanla bozuk sektörler oluşuyor sistem dosyaları bu bozuk alana gelirse sistem çökmeleri va oluyor yada sistem kurulmuyor disk denetimiyle bu bozuk alanlar diskin çipinde adresleri ayrıştırılıp işaretleniyor ve kullanılmıyor.



    Şimdi gelelim bu program bataryada nasıl işe yarıyor.Pillerin de içinde hücrelerin kapasitelerini tutan pilin aşırı ısınmasını engelleyen ısı algılayıcı vs devre var.Bu programda tahminen o devreye pildeki bozuk hücrelerin kullanılmayacağınu öğretiyor.



    Bazı arkadaşlar işe yaramadığını söyleselerde benim 2 pilde işe yaradı.Bu program dan önce defalarca pili tam boşaltığ doldurdum yüzde 15 in altına inmeden şarj ettim vs her seferinde yüzde 15 veya yüzde 5 te lap diye kapanıyordu kullandıktan sonra ancak yüzde 2 veya 1 de önce lg animasyonu geliyor sonra kapanıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Oreo güncellemesi Kore'de yayınlanmaya başlamış. Haberde yazdığına göre;

    "Güncelleme kapsamında ayrıca ana ekran ve uygulama çekmesinde bazı geliştirmeler, resim içinde resim modu, uyarlanabilir simgeler, şifreler için otomatik doldurma, yeni bildirim simgeleri, yeniden tasarlanan emojiler, en son güvenlik yamaları, pil ve grafik tarafında geliştirmeler, genel sistem kararlılığı ve daha hızlı açılış süresi gibi temel özellikler yer alıyor."

    Şimdiden hayırlı olsun diyelim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinde orjinal şarj aleti olup satmak isteyen var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon şarjı resmen sömürüyor birkaç gündür.. İnşallah güncellemeyle düzelir bu nedir ya..








    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • wickedfb kullanıcısına yanıt
    valla benim hep öyle satacam telefonu artık.
  • antonow kullanıcısına yanıt
    Bu şekilde satsam da sattığım adama mahçup olurum ya..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wickedfb kullanıcısına yanıt
    doğru diyorsun o da var.Ama sinir bozucu olmaya başladı iyice.İki bataryam var ikisinde de aynı şeyi yapıyor.Sinir olmamak elde değil.
  • antonow kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı şekilde 2 batarya var ikisi de aynı dediğin gibi.. Arka planda ara sıra güncellemeler geliyor instant apps güncelleniyor diyor ama birkaç saniye sürüyor hemen kayboluyor. O güncellemeler telefonun karakteristiğini baştan sona etkiliyor. Bilerek yaptıklarını düşünüyorum bazen..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.