Şimdi Ara

★★★ LG V20 ANA KONU ★★★ (161. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.919
Cevap
35
Favori
209.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • meeb kullanıcısına yanıt
    Haklısınız ips ekran doğal renkleri gösterme konusunda çok iyi fakat Lg nin üretmiş olduğu ips lcd ekranda ghost gibi sorunların çıkmasıda çok saçma geliyor, samsung hariç hemen hemen her telefon üreticisi ips lcd ekran kullanıyor ben duymadım bugüne kadar lg hariç ghost screen,ışık sızması vs gibi sorunları olan bence üretim ile ilgili bir sorundan kaynaklanıyor lg panelin özelliklerini değiştireyim güçlendireyim derken içine sıçtı benim en olur yönlü tahminim bu, telefon üreticilerinin mantar gibi ardı ardına telefon çıkarıp piyasaya sürmeden önce 6 ay 1 sene telefonu test etmeleri gerektiğini düşünüyorum, bu oled olsun ips olsun önce denenmeli sorun varmı var ise sorunun nedeni ve çözümü bulunmalı belki ufacık bir sorun yüzünden telefon patlama noktasına gelicek ve ufak sorun insanların markaya olan güvenini yerle bir edicek, bakın ben net söylüyorum eğer ki lg bu ips üzerinde oynama yapmaya çalışmasaydı yada altında hangi neden yatıyorsa onu yapmaya çalışmasaydı eminim şuan samsungun oturduğu yerde lg olabilirdi, fakat dünyanın ikinci en büyük ekran paneli üreticisinin telefonlarında ekran paneli kaynaklı sorun olması aşırı ironik, g2 ile milyonlarca insanı sevindiren marka diğer modelleri ile resmen insanları hayattan soğuttu ben iphone'dan geçtim geçtiğime pişman oldum, iphone diğer markaların teknolojik anlamda gerisinde olabilir 2017 yılında hala 720 p ekran kullanıyor olabilir ancak bir düşünmek lazım bu zamana kadar iphone telefon ekranlarında ghost screen sorunu yaşayan olmuşmu yok e peki aynı ekranı kullanan iphonede yokda panel üreticisi lg de neden var ben açıklayayım size lg samsungun mobil pazarda büyüdüğünün ve liderlik koltuğuna oturmaya başladığının farkına vardığında samsungun önüne geçmek amacı ile g3 de dünyanın ilk 2k ekranlı telefonunu piyasaya sürdü tabi panelde nasıl oynama yaptıysa ekran telefonun anakartını cayır cuyur yaktı, g4'ü çıkardı aynı sorunu çözmeden piyasaya soktu yine elinde patladı, g5'i soktu yine aynı sorun yine elinde patladı g5 kullanan mı var değişime giden cihazlar g6 ile değişti hep, v serisine girmiyorum hiç malesef bu seride elinde patladı demem o ki aslında yapılan en büyük hata cihazların uzun süre test edilmemiş olmasıdır özellikle panel anlamında cihazı yormak lazım ısıya,soğuğa vs denenmesi lazım yoksa Lg gibi telefon çıkarıp tanıtıp 1 yıl geçmesine rağmen bir çok ülkede daha 1 adet satış yapamazsınız.İnşallah mobil pazardan çekilirlerde insanlara daha fazla mağduriyet ve güven kaybı yaşatmazlar.
  • yorumlarınıza fazlasıyla katılıyorum herşey aslında 2k ile başladı pil tüketimi grafik yonga setinin yorulmasına bağlı ısınma vs. Şimdi adama sorarlar daha hala piyasada koskoca tv ler full hd iken iphone gibi marka hala 720p kullanırken sen niye 2k çıkartıyorsun.1080p full hd bence fazlasıyla yeterli iyi bir ppi parlaklık kontrast değeri ile çok iyi görüntü verenler cihazlar var.600 liralık venüsün ekranı benim v20 den doğal parlak beyaz tonlu gösteriyorsa kimse 2k dan bilmem neyden bahsetmesin bence.



    lg nin paneldeki hataları quantum teknolojisi ile başlıyor bence tam hakim olmasamda paneli inceltmek adına aradaki soğutucu katmanlar dahil birçok katmanı incelttiler anakarttaki lehimleme hatalarına hiç girmiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanıcı şartları herşeyi belirler. LG V20 satıyor ilanda önyüzündeki jelatinin üstü tamamen çizik dolu belli ki arka cepte sıkıştırılarak gelişigüzel kullanılmış. Bu cihazlar normal boyut ve çözünürlükte telefon gibi kullanılırsa her türlü sorun çıkarabilir. Ufak bir tablet boyutunda; ben zaten yolculuklarda e-book okurum diye de bu modeli seçtim. Arkadaşlara resim video göstermek için de. Evde ofiste kendim video seyretmek için değil, orda zaten laptop var. Bu cihaz bilgisayar özelliklerinde. Şu anda kullandığım Lenovo N500 terfi sonrası 4GB RAM, bu da 4GB , laptop 1280p çözünürlük bu onun 2x ve laptop bataryası fabrikasyon iken 2 saat ancak dayanıyordu bu 2 gün dayanıyor ancak öyle diye sürekli bu LG'yi kullanmıyorum.



    TCell sinyal az cekiyor vs. TCell yıllarca faturada kabarık sinyalde sorun yaşadım, sonunda POCell'e geçtim faturam yarıdan aşağı indi ve sinyal sorunu nedir unuttum. Cihazı ya ceket palto cebimde ya da masa üstünde bulundurduğum süet üstüne koyduğum halde Spigen marka kap aldım fakat kap aldım diye gelişigüzel kullanmaya başlamadım.Zaten ofis içindeyken Sony Bluetooth kulaklık bağlı, telefon masaüstünde ben hareketli. Herşey kullanıma bağlı.



    Tüm bunlara rağmen yarın öbürgün, zamansız yersiz şekilde bir problem yaşayayım, örneğin ne bileyim videoda rahatsız edici takılma, kamera odaklamama, dokunmatik bazı bölgelerde parmagı hissetmeme, touchID (Apple ifadesi galiba:|) çalışmamaya başladığında, batarya aniden azalmaya başladığında, vs. bu yorumuma tekrar gelip güncellerim : |

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meeb

    geçmiş olsun ne diyem valla yalan dolan herşey haktır bu lg ye.Hatta samsungtan bile tiksindim eşimde 5580 vestel venüs var note 8 in.

    ekranın durumunu görün yani.Huawei xaomi sanırsam artık bunlara yönelmek lazım.

    Soldaki note 8de mavi ekran filtresi açılmış. Nasıl farkına varmadınız? Millette gelmiş altına destan yazmış.

    Bu arada lg pişmanlıktır.
  • gokhans19 kullanıcısına yanıt
    özellikle baktım gece modu okuma modu kapalıydı özellikle dikkat ettim ayrıca note 8 de venüste full parlaklıktaydı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam kimse cihazı bozulsun diye uğraşmaz 2800 lira verdiği cihazı hor kullanmaz.Ben mesela kılıfsız kullanıyorum ama masaya koyarken bile yumuşak malzeme peçete cüzdan vs ne varsa onun üstüne koyarım google play dışından uygulama kurmam .Ayrıca bu cihazın askeri standartlarda belli bir yere kadar dayanıklılık sertifikası var yerden 1 metre den fazla düşmede kırılmama gibi.



    Zaten kimse ben düşürdüm kırıldı çizildi dağıldı diye şikayet etmiyor ki kimse 2800 lira verdiği cihaza sırf sertifikası var diye yere atmaz.



    Kronik sıkıntılar şebeke düşmesi (sanırsam arka kapak metal ondan dolayı oluyor )



    ghost screen (bende 7. ayda çıktı)



    arayüzde stabilite düşmesi ara sıra anlık takılma ( buda cihaz ilk 7.0 ile gelenlerden biri alel acele derlenmiş olmalı ayrıca aldığımdan beridir 1 kere güncelleştirme geldi oda güvenlik güncellemesi )



    pil yüzde 10 20 lerdeyken aniden kapanma.Bu da lg hatasından dolayı pile koruma koymamışlar ben çoğu kez yüzde1 lerden sonra komple kapanınca şarja koymak zorunda kaldım pil bozuldu n11 den 40 liraya orjinal pil denkledim aldım şuan yüzde 15 lerde şarja takmaya gayret ediyorum şimdilik sorun yok.



    yani sıkıntılar tamamen cihazdan kaynaklı.



    Ayrıca turkcell in pocell den kötü olduğunu söylemek istemişsiniz buna gülerler.Pocell türk telekom altyapısını kullanıyor 5 yıldır avea kullanıyorum son zamanlarda gına geldi yeni yılda kesinlikle turkcell e geçiçem.Bölgesel istisnası hariç türkiye genelinde özellikle kırsal ve dağlık bölgelerde turkcell tartışılmasız çekim kalitesinde 1. sıradadır ki yakın zamanda bunu geçeçek operatör çalışması görmedim.Özellikle trakya bölgesi için konuşuyorum lüleburgaz kırklareli balkanlara yakın kesimde türk telekom 2g dahi geçmezken turkcell bu bölgelerde 3g bazı yerlerde 4.5 g çekiyor.Araştırdığı ma göre Türkiye genelindede durum pek farklı değil.Ha şunu söyleyeyim son zamanlarda Türk telekom vodafone dan daha az sorunlu bu bir gerçek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeb -- 10 Aralık 2017; 14:33:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meeb kullanıcısına yanıt
    Kullanımdan kullanıma farkı göstermek için resim ekledim 5 sene kullandığım HTC Desire Z Tabi ki kimse telefonu bozulsun diye uğraşmaz fakat herkes bir güzel de kullanır. Şu anda bu telefon ilanlarda ya her tarafı dağılmış ya da perte cıkmış y.parça olarak satılıyor :| Kullanım cok önemli. Ve temiz göründüğü kadar çalışması da tam.



    TCell konusuna gelince, TCell'i tam 16 yıl kullandım (1998-2014) 2014'e kadar defalarca bulunduğum bölgede sinyal cekmiyor, görüşmeler kesiliyor diye başvurdum. Formalite icabı 'bakıyoruz, sorununuz çözülecektir' denildi sonra 'sorununuz çözülmüştür' denildi. Ancak kesintler aynen devam ettiği için tekrar başvurdum ve yine aynı şekilde baştan savdılar. TCell iyi ceksin diye kaldığım daireyi mi değiştirseydim yani :| Gittim TCell'i değiştirdim ancak aynı zamanda POCell'de uygun fiyatlı ve Internetli paket bulduğum için de değiştirdim. TCell'de sadece görüşme ve sms faturam 42TL'ydi, POCell'de görüşme sms ve internet 15TL ydi ve ne görüşmeler ne internet hiç kesilmedi. POCell faturam arta arta şimdi 19TL oldu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla hocam Allah yukarıda benim kullandığım g2 v10 g4 ve şuanda v20 de çiziksiz eziksiz durumda.Hatta şöyle örnekleyeyim g2 yi dayımın oğlu ile aynı zamanda aldık ben ondan kat ve kat titizimdir o atıp tutar ben ise dediğim gibi üzerine titrerim koyarken yer seçerim kaldıki dayımın oğlu asansör işinde çalışıyor .Netice benim g2 1.5 yılda ekranı titredi yapamadılar zar zor ücret iadesi aldım.Adamınki hala taş gibi bozulsun dağılsın diye uğraştı bozulmayınca gitti sony xz premium aldı sonunda.



    g4 v10 için de durum farklı değil kronik sorunlar bootloop oldular.



    Demekki kullanmak çokta önemli değil .elektronik işi şans diye de birşey yok.Buradan lg nin ciddi bir kalite kontrol tasarım sonrası test süreçlerinde sıkıntılar var demektir sonucu çıkıyor.Bu sıkıntılar cihaz üretim sorunsuzca dayımın oğlunda olduğu gibi hiç görülmez , benim gibi hergün yoğun ama temiz kullanırsanız 1.5 yılda sizin gibi az kullanırsanız 2 yılda görülür.Süreç değişebilir ama marka lg olunca bootloop ghost screen gibi sorunlar kaçınılmazdır.







    turkcell konusunda ise yukarıda yazdığım gibi bölgesel istisnalar hariç yazdım .Sizin evinize yakın türk telekom benim eve yakın turkcell baz istasyonu yakındır.Ben sadece genel olarak demek istedim.Bu gerçeği tüm Türkiye biliyorki Turkcell in fiyatlarının yüksek olması rekabet kurumundan dolayı.İnanın fiyatları emsal olsa kimse diğerlerini kullanmaz hal böyle olunca tekelleşme olur ki rekabet kurumu bu yüzden düşük tarife fiyatlarına izin vermiyor.Tabi burada Turkcell in kalite olgusunu korumak amacı da yok değil 5 gb netli paketin 2 gb tını gece vermek gibi saçma sapan uygulamalar da bu yüzden.Bant genişliği vs geniş tutmak için işlerine geliyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meeb kullanıcısına yanıt
    Örnek verdiğim HTC Desire Z sorunsuzluğu ile ünlenmiş bir telefon deil, tersine hassas ve sorun çıkarmaya eğilimli. İlk sahibi bazen kendi kendine kapanıyor şikayetiyle satıyordu. 2012'de o şekilde aldım. Pil bağlantı yerlerini alkolle temizleyince sorun kalmadı, arkası metal kapaklı olduğu için biriken toz pil bağlantısını etkiliyordu. Senede veya 1,5 senede bir o şekilde temizleyerek sorunu hallettim.



    Bu arada V20 ile Spigen marka bir kap kullanılmalı bence cunku telefon büyük ve ince, yere düştüğü zaman pek bir şansı yok.Ayrıca kamera çıkıntısına da birşey değme çarpma iht yüksek, Spigen'le kaplayınca kamera geride kalıyor. Bir de kap olunca yanlardan parmaklarımla daha sıkı kavrayabiliyorum. Bir kere keyfe keder kabını çıkardım incecik ve kaygann yüzeyinden tutmakta zorlandım, elimden kayıp gidecek gibi oldu kabı hemen geri taktım :|



    TCell'deki sorun sadece sinyal kesintisi ve yüksek faturanın ötesinde. Sinyal kesiliyor, kimseyle rahat görüşemez oldum lütfen düzeltin diye 2. defa başvurduğumda 'Bölgenizi kontrol ettik, sinyal herşey yerli yerinde' diyerek başvurumu sonlandırmışlardı ki bunun öztürkçedeki adı insanı öküz yerine koymaktır. İnsan bir bakar, 16 yıldır kesintisiz müşteri 2. kez aynı konudan başvuruyo, somut birşeyler yapılır değil mi tamam hiçbişey yapamadılar başvuru sonucunda 'bölgenizde maalesef yeterli sinyal kalitesi sağlayamıyoruz' desinler bari teselli olayım değil mi o da yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bende de basladi. Bu sorun nedeniyle (gostscreen) servise başvuran oldu mu arkadaslar? Telefonum 9 aylik bu arada...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ghost screen bendede başladı
    ama ne hayalet ekranmış üstü altı sağı solu bazen bir önceki ekranla yada ana ekran halini yansıtıyor.
  • 3 sorunum var (basit ancak kıl)

    1- El feneri app'ini sadece üstteki menüden veya o menüyü aşağı indirerek seçerek acabiliorum, onun ikonunu alttaki büyük kısma koyamadım, nasıl konulur? Ayrıca fener açık/kapalı seklinde 2 secenekli ve açtığımda aşırı yüksek ısık verio oysa ki amacım sadece karanlıkla önümü aydınlatmak. bu app'in ışığı kademeli olanı reklamsız var mı?

    2- kronometre uygulaması.Kahvaltıda yumurta kaynatırken 11dk ayarladığm geri sayma kronometresinde süre dolunca alarma ek olarak titresim de yapıyor ve kapatamıyorum ve titreşimi kapatma ayarını bulamadım.

    3- resim cekerken en düşük çözünürlük 3 yada 6 megapixel. oysa ki bazen whatsapp vs üzerinden göndermek üzere düşük boyutta resim cekmek gerekio örneğin 1024 pixel, 640 * 480 pixel gibi ancak o secenekler yok. Ayrıca resim cekerken çözünürlük deiştirmek için settings te 2-3 adımda ancak değiştirebiliyroum onun pratik kısayolu var mıdır?

    Sağol.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 20 Aralık 2017; 14:56:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    1- ikinci ekrana telefonun kendi el feneri uygulamasını ekledim. Ekranı dahi açmadan kullanıyorum.
    2- Baktım ama öyle bir ayar bende bulamadım.
    3-En düşük 3.4 megapiksel var. Facebook zaten çözünürlüğü düşürüyor yüklerken. kota için diyorsan yapacak birşey yok.
  • dancingman kullanıcısına yanıt
    Heh heh; HTC Desire Z'de o 3 şey hiç sorun deildi cunku fabrika çıkışı (üstüne hiç App yüklemeden) el feneri kademeli çalışıyor, kronometrede titreşim saçmalığı zaten hiçbir telefonda yok (bir bu telefonda var), kamerayla cekim yaparken çözünürlük ayarlamak ise cok pratik ve 640p - 8000p arası kolaylıkla ayarlanabiliyor. Bu sorunlar biraz anlayış meselesi. LG'deki tipler el fenerini oda lambası ile karıştırmışlar cu nku açınca aşırı yüksek ışık verio, karanlık odada aç oda aydınlanıo. ikinci ekrana eklemek pek pratik değil cunku orada yer kısıtlı, orası Bluetooth, 3G, Wifi aç kapa butonları ile zaten dolmuş durumda. Fakat orada yer olsa dahi ana ekrana taşımanın yolu yok mu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: revivo72

    Heh heh; HTC Desire Z'de o 3 şey hiç sorun deildi cunku fabrika çıkışı (üstüne hiç App yüklemeden) el feneri kademeli çalışıyor, kronometrede titreşim saçmalığı zaten hiçbir telefonda yok (bir bu telefonda var), kamerayla cekim yaparken çözünürlük ayarlamak ise cok pratik ve 640p - 8000p arası kolaylıkla ayarlanabiliyor. Bu sorunlar biraz anlayış meselesi. LG'deki tipler el fenerini oda lambası ile karıştırmışlar cu nku açınca aşırı yüksek ışık verio, karanlık odada aç oda aydınlanıo. ikinci ekrana eklemek pek pratik değil cunku orada yer kısıtlı, orası Bluetooth, 3G, Wifi aç kapa butonları ile zaten dolmuş durumda. Fakat orada yer olsa dahi ana ekrana taşımanın yolu yok mu?

    Hocam fener konusunda odayı aydınlatıyor demişsiniz doğru fakat bu iyi bişey değil mi..hanım da xz premium var geçen karanlıkta giderken onun feneri bi açtım hiçbirşey göremiyorum v20 hakiki fener gibi aydınlatıyor..ki zaten görevi de bu bence yersiz bir eleştiri olmuş..



    Ha kademe olsa çok güzel olurdu o ayrı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onca telefon kullandım V20 sürekli kullanmak isteyeceğim bir cihaz tekrar tekrar alır kullanırım. V30'un fiyatı düşene kadar bununla devam :)
  • Arkadaşlar lg v20 telefonumun kamerası tuhaflaştı çamur gibi çekiyor ..ayarlara baktım 8 mp gösteriyor.!!! Başka kamera uygulaması indirdim onda da öyle sizce sorun nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar bir konuda bilgi ve yardım almak istiyorum
    işyerindeki bilgisayarımdan (laptop değil) you tube dan video izlerken yön tuşlarından sağ tuşa bastığımda video 5 sn sonraya öteliyorum bunu video izlerken gereksiz beklemelerden kaçınmak ve mesela dizileri daha kısa sürede izlemek için klavye ile hallediyorum

    şimdi sorum şu LG V20 ile you tube izlerken bunu yapabiliyor muyum (klavyem olmadığından yapamadığımı düşünüyorum)
    bu olay yapılabiliyor mu yada telefona klavye usb ile bağlansa (küçük klavyeler gibi) bu istediğim şey yani videoyu ileri geri 5 er saniye öteleme işlemi yapılabilir mi.

    (Malum zaman çok önemli 2 saat süren bir videoda gereksiz bölümleri elersek dizi yad ne isliyorsak 1 saate hatta daha aza düşebiliyor.)
  • modoste M kullanıcısına yanıt
    evet yapabilirsin. izlediğin videonun sağına yada soluna çift tıklayarak 5-10-15-20-3-60 sn ileri yada geri gidebiliyorsun. eğer denediğinde olmazsa bunu ayarlardan açabilirsin. youtube ayarlarında "Genel" içerisinde "İki kez dokunmayla atlanacak süre" olarak ayarlayabilirsin.
  • bu sorumu sorduktan sonra internetten araştırdığımda you tube videoları androidden izlenirken ekranın sağına çift tıklama anında 10 saniye ileri alındığı ekranın soluna tıklandığında 10 saniye geriye alındığı ile ilgili özellik olduğunu buldum fakat
    10 saniye ayarı değiştirilebiliyor mu 5 saniye olabilir yor mu
  • 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.