Şimdi Ara

★★★ LG V20 ANA KONU ★★★ (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.919
Cevap
35
Favori
209.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: revivo72

    Satın aldığımız her üründe bozulma riski var, €88.000'e sıfır BMW alıp otomatik şanzumanı bozuk çıkan ve 2 sene boyunca sorun giderilmeyen, parçası değiştirilmeyen, iade ve değişim yapılmayan BMW'sini paramparça eden adamı biliyo musun :|



    https://www.youtube.com/watch?v=fHmQczVLZBY



    Verdiğiniz örnek alakasız ..bmw x milyon araçta bir tane sıkıntı yaşar..fakat lg sorunlarıyla meşhur hale geldi artık

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadşalar 10o yazılım güncellemesini yükleyip memnun olan var mı? Değişiklik var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10o yazılım sürümünü kullanan yok mu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DADAŞ2500 D kullanıcısına yanıt
    bir fark yok zaten güvenlik güncelleştirmesiymiş.
  • meeb kullanıcısına yanıt
    Peki sıkıntısı var mı? Şarj ısınma vb.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DADAŞ2500 D kullanıcısına yanıt
    farkettiğim yada farkedilen bir sorun yok.Ancak şarj konusunda yazılımdan başka 4.5 g nin yüzde 30 dan fazla etti ettiğini gördüm .İmkanınız varsa 4.5g kullanın.
  • meeb kullanıcısına yanıt
    Mobil olarak mı diyorsunuz yoksa wi-fi yerine mi 4.5g kullanın diyorsunuz? Burda ve başka sitelerde son gelen güncellemenin ısınmaya,şarjın çok çabuk bitmesine ve telefonun birden kapanmasına yol açtığı yorumlarını okudum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim yazılım hala fabrikasyon; özellikle hiç güncellemedim:



    Android güvenlik yama düzeyi 1.Mart.2017,

    Baseband version: MPSS.TH.2.0.1.c3.00037-M8996FAAAANAZM-1

    Kernel-version: 3.18.31

    İnşa No: NRD90M

    Yazılım version: V10f-TUR-XX



    ve hiçbir sorun yok (ghostscreen yok, sadece sol üstte 2-3 mm bir fazla aydınlık kısım var, sorun yapmıyor), boot loop, aniden kapanma bataryanın birden gitmesi yok, zaten pil 15% altında inmeden şarj ediyorum. Genelde ofiste cihazı yormadan kullanıyorum; şarjı 2 gün kadar gidiyor, dışarda gün boyu 4.5G ile kullansam belki durum farklı olurdu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anda bende 10f sürümünü kullanıyorum. Son gelen güncellemeyi güvenlik güncellemesi olması sebebiyle yüklemek istiyorum. Ama yorumlar pek iç açıcı olmadığı için tereddütteyim. 10f de ısınma var ısınınca telefonda takılmalar oluşuyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DADAŞ2500 D kullanıcısına yanıt
    Telefon için kesin gerekli olmadığı sürece yüklememek gerekli. Özellikle telefondaki uygulamalar, ayarlar vs. kalacak şekilde üstüne yapılan güncelleme her telefonda risk taşır yani en temiz güncelleme tüm uygulama veri ayarları silip (FlashTools gibi bir yazılım ile) sıfırdan güncellenmiş Android imajını yazdırmak şeklinde olandır; Sony Ion Lte'de yeni app'leri kullanabilmek için 4.0.4'ten 4.1'e güncellemeyi o şekilde yaptım ve cok temiz oldu, üstüne yapsaydım sorun çıkabilirdi.



    Benim V20 şarj hariç hiç ısınma yapmıo. Skype gibi telefona yüklenen yazılımlar cok gerekmedikçe kullanmıyorum fakat. Skype kullanıyorum fakat Laptop'ta.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üst taraflarda başlayan ghost screen artık aşağılara doğru indi, tam 1 senelik telefon, servise vereyim diyorum, ghost screen ile ilgili veren oldu mu, sonuçlar nedir arkadaşlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaman ilerledikçe komple kaplıyor işin kötüsü ghost screen uygulamasıda işe yaramıyor belli bir süre.Neyse 9. ayda şöyle biraz daha kullanayım şebeke gidiyor kulaklık yeri temas etmiyor vs küçük yalanlar ekleyip değişime zorlarım.Daha eşimin v10 nu tamir edemeyip kendileri ücret iadesi kararı verdiler 3 aydır bekliyoruz bakalım .Haktır lg ye yalan atın on kerede olsa gönderin kurtulun bu markadan g6 forumundada ghost olayları sarı ekran olayları başladı.Ben ki sıkı bir lg severdim g2 g4 v10 v20 aldım hepsi sorunlu...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlgilenenler varsa V20 ile gelen LG HI-FI Plus'ı satıyorum arkadaşlar. Kutuları hiç açılmadı:
    https://forum.donanimhaber.com/sifir-lg-360-cam-ve-lg-hi-fi-plus-b-o-play-tasinabilir-amfi-dac--130261451#130261451



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 19 Aralık 2017; 11:31:48 >
  • telefon alma arifesindeyim kronik sorunu var mıdır telefonun
  • Ghost screen hariç yok gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece ghost değilde ghost,kendi kendine kapanıp açılma,ısınma,donma,arayüzde takılma,ışık sızması sebeplerinden vermiştim batarya ve ekran değişti cihaz geldi bir kaç gün sonra kendi kendine kapanıp açılma sorunu devam ettiği için tekrar verdim 10 gün durdu sorun yok diye geri verdiler, şuan ghost,ışık sızması, ara ara tekleme ve arayüzde takılma sorunları devam ediyor v30 türkiyeye gelince bende garantiye gönderip değişim zorlucam ama birdaha lg mi asla...
  • meeb kullanıcısına yanıt
    Yalan söylemenize bile gerek kalmaz belki bende şuan şebeke sorunu yaşıyorum yada bana öyle geliyor Turkcell kullanıyorum nereye gidersem gideyim şehir merkezi yada dışı şebeke 3 çubuk üstünü görmüyor iş yerimde 1 çubuk ile bağlanıyor sorunu turkcelle ilettim 2 defa değişen yok v30 tr ye gelsin bende v30 ile değişimi zorlucam olmucak yoksa böyle.
  • geçmiş olsun ne diyem valla yalan dolan herşey haktır bu lg ye.Hatta samsungtan bile tiksindim eşimde 5580 vestel venüs var note 8 in.

     ★★★ LG V20 ANA KONU ★★★ ekranın durumunu görün yani.Huawei xaomi sanırsam artık bunlara yönelmek lazım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meeb kullanıcısına yanıt
    İnsanlar Lg telefonlara saydırdıkları kadar keşke samsung cihazlardaki amoled yanığı ve amoled panelin sarımtırak ekranına saydırsalar ikinci el sitelerinde gezinirken sürekli samsung s7 s6 note 5 cihazlar denk geliyor önüme sürekli 5-6 aylık sorunsuz cihaz diyorlar açıklamada kesin sorunsuzdur ondan 6 aylık cihazını ölü fiyatına veriyorsun kimse kimseyi yemesin valla Lg deki ghost sorunundan daha büyük bir ekran sorunu var samsung'un amoled diye övündükleri ekranın rengine bak ya 5000 tl ver sarımtırak ekran ile oyun oyna olacak işmi bu dediğiniz gibi bundan sonra ya iphone geçerim yada huawei,xiaomi gibi markaları denerim baktıkça gülüyorum o nasıl bir sarı renk ya




  • bence ips renk doğallığı acısından oldukça iyi bir teknoloji ama işte ışık sızması ghost gibi sıkıntılar olmasa işte.Aslında bu sıkıntıların çoğu lg de çıkıyor.Eşimin venüs ün ekranını ismini bile bulamadığım çin malı ekran ancak şuana kadar tek bir sıkıntı çıkmadı.Bence hala yeterli bir teknoloji ki apple düne ladar hep ips kullandı asahi markaydı sanırsam ürettirdiği firma ve bilinen bir sorun görmedim iphone ekranlarında.Hatta geçen duydum bir sitede apple maliyetten dolayı bir sonraki modelde tekrar lcd ips kullanabilirmiş.Özellikle yeşil şerit renk gibi sorunlardan olsa gerek apple da oled in sıkıntılı olduğunu anlamış olabilir.



    hep derim lg kadar güzel ancak dandik bir telefon üreten firma yoktur diye.g6 nın forumu takip ediyorum ekran yarısı sarımsı ghost ışık sızması sorun ları baş göstermeye başlası.



    bu arada yukarıdaki resimdeki venüs aşağılanan dalga geçilen vestelin 5580 modeli belirtmek istedim tekrar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.