Şimdi Ara

Lg V10 Kamera Fotoğraflarını Bilgisayarda Göremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, LG V10 telefonum var ve kamera fotoğraflarını daha doğrusu fotoğrafların bulunduğu klasörü bilgisayarda(Win10) göremiyorum. Diğer bütün fotoğrafları ve belgeleri görebiliyorum. Telefonun dosya yöneticisi ile girdiğimde de görebiliyorum. Fotoğraflar DCIM klasörünün içinde Camera klasörüne kaydediliyor. DCIM klasörü boş görünüyor bilgisayarda. MTP olarak ya da başka her şekilde bağlantı denedim, olmadı. USB hata ayıklama falan demişler internette, o da olmadı. Bu sorunu yaşayan da pek yok anlaşılan. Hatta en son DCIM klasörünün içine Kamera isimli yeni bir klasör açtım, Camera klasöründeki bütün fotoğrafları kopyaladım ve bilgisayarda görebildim. Ancak bu şekilde erişebildim fotoğraflara. Çok acayip ve sinir bozucu bir durum. Bilen varsa yardım ederse çok sevinirim.Lg V10 Kamera Fotoğraflarını Bilgisayarda Göremiyorum



  • Çektiğin fotoğrafların nereye kaydedildiğinden emin ol (Hafıza kartı) Değilse fotoğraf için kullandığın uygulamanın stock uygulama olduğundan emin ol.
  • Teşekkürler ilgin için. Stock kamera uygulaması kullanıyorum, hafıza kartı yok. Nereye kaydedildiğine dosya yöneticisinden baktım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.