Şimdi Ara

LG V10 GARANTİ ve İade sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler arkadaşlar,
    Gene LG gene garanti problemi,
    Hikayemiz bu kez gerçekten uzun ama özetleyeceğim.
    2016 yılında tarafımızca satın alınan ( tarafımızca diyorum çok yakın dostumuz kendisi ve süreci birebir beraber takip ettik) LG V10 android telefonda ekranda bulutlanma nedeniyle ilgili cıhaz yaklaşık 2016 yılının 5. ayında servise gönderildi. yaklaşık 20 gün süren süreç sonunda teledonda bir hata olmadığı bilgisi ile tarafımıza geri gönderilne cıhazı ilgili konunun resilmer iile geri gönderdiğimizde değişim için onay verildi. Tabiki buraya kadar herşey doğal. Değişim kararı LG nin sisteminde de görüntülenirken servis sorgulamasında depodan çıkış bekleniyor bilgilendirilmesi yaklaşık 2 ay boyunca tarafımızca tekip edildi.
    Ardından kasım ayı cıvarında firmaya ulaşıldığında ellerinde aynı cıhazdan olmadığı ancak %20 kesintiyle para iadesi yapacakları bilgisi tarafımıza iletildi. tabi malın özürlü olmasından kaynaklı bizler kesintiyi kabul etmedik ki hiç bir tüketici yasasında yazmaz bu zaten. Bu durumda para iadesi işlemini LG durdurdu. Malum zorda kalan tüketici mantığıyla biz ilgili kesintiyi de kabul ettik ama bu kez de tarafınıza dönüş yapılcak diye 3 yada 4 aramamız sonlandırılıp tarafımıza hiçbir dönüş yapılmadı.
    ZAten sistemlerinde para iadesi onaylanmış görünürken halen iade de yapılmayınca tarafımızdan il tüketici hakem heyeti başvurusu yapıldı.(İlgili başvurunu detayları aşağıdadır. Ayrıca kararda LG ilgili sıfır marka cıhazı tüketiciye verdiğini beyan etmiş ancak o üründe hiçbir zaman elimize ulaşmadı.)
    Filmimiz bitmedi henüz. Şu an tüketici hakem heyeti kararına rağmen LG ilgili ödemeyi yapmamakta ısrarcı. Karara rağmen tarafımızca 3 kez LG ye ulaşılmıuş olup ilgili firmaya icra yoluna gideceğimizi belirtmemize rağmen ödeme gerçekleşmedi.
    Artık bu hafta itibarı ile konuyla avukat takibe başladı ve icraya gitti mesele.
    LG seni çok seviyoruz. LG V10 GARANTİ ve İade sorunu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANTHYPATHY -- 27 Nisan 2017; 11:59:2 >







  • Sorun yaklaşık 1 yıl sonunda avukatımız vasıtasıyla sonuçlanmıştır. LG ye müşterilerine verdikleri değer ve hizmet kalitesinden dolayı ayrıca teşekkür ederiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.