Şimdi Ara

LG Ultragear 27GL83A-B Kullananlar Klubü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
16
Favori
12.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    %100 doğru bu yazdığın. Merdiven altı firmalar değil bu bahsettiğimiz firmalar. Ama artık tüketici olarak güvenimiz yerlerde olduğu için hep bir şeyler arıyoruz altında.
  • Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt

    Lg monitörü bende çok beğendim. Görüntü yağ gibi akıyor, hiç ghosting olmuyor ama bana denk gelen modelde aşırı fazla ışık sızması vardı. Üstte 2 tane kocaman ve solda ve sağda vardı, anlayacağınız tolere edilecek düzeyde değildi ve bu yüzden iade etmek zorunda kaldım yoksa kesinlikle kullanırdım monitörü.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deathness666 -- 26 Kasım 2021; 15:44:34 >
  • Bakıyorum iadeler çoğaldı. Ben takipte kalmaya devam
  • lg deutschland
    27'' Nano IPS Gaming-Monitor mit 1 ms Reaktionszeit und QHD-Auflösung - Energieeffizienzklasse B (Spektrum: A+++ bis D) | 27GL83A-B | LG Deutschland
    https://www.lg.com/de/monitore/lg-27GL83A-B

    Bu arada 27GL83A-B Almanya LG'de nano ekran olarak belirtilmiş.



    Bende astigmat olduğu için mi bilmiyorum ama beyaz renkler gözümü yordu. İlk başta sizde böyle bir olay oldu mu?

  • Arkadaşlar birde şunu belirtmek isterim, ürünün güç tüketimi oldukça fazla. Enerji verimliliği G sınıfında.
  • Surpentor kullanıcısına yanıt

    ilginç nano ips olduğunu düşünmüyorum, olan versiyonu LG 27GP83B-B diye biliyorum.LG Ultragear 27GL83A-B Kullananlar Klubü 

  • Surpentor kullanıcısına yanıt

    Bilemiyorum. Almanca olan sitede nano ips olarak geçiyor. Benim aldığım monitörde 27GL83A-BB yazıyor. Üretim tarihi Haziran 2021 olarak gözüküyor.

  • Surpentor kullanıcısına yanıt

    nerde yazıyor o kutuda mı nerden bakabiliriz.

  • Benim monitör de geldi. TN panel 1080p Viewsonic XG2402'den geçmek istemiştim. İstemiştim diyorum çünkü aradığımı bulamadım maalesef. Bana gelen monitörün sol üst kısmında ve orta-sağ kısmında BLB çıktı. BLB yine tolere edilebilir düzeyde ama daha önce bilmediğim için glow olayına tahammül edemedim. Monitörün sol alt kısmı sanki parlak bir nesne yansıma yapıyor gibi oluyor siyahlarda. Parlama yapan kısmı görmek için istemsizce bakış açımı değiştirmek istedim. Son olarak siyahlarla ilgili monitörün isteneni veremediğini biliyordum ama TN panelden geçeceğim için benim için sorun olacağını düşünmüyordum ancak benim için bile sorun olacak kadar kötü bence siyahlar.

    Çektiğim fotoğrafla gördüğüm aynı olmasa da az da olsa fikir verebilir belki.


    LG GL83A-B (Fotoğrafın sağ kısmındaki parlamayı ben çıplak gözle göremedim ama sol üst BLB ve sağ alt Glow'u görebiliyorum)

    LG Ultragear 27GL83A-B Kullananlar Klubü

    Viewsonic XG2402 (Çıplak gözle herhangi bir sorun görmedim şimdiye kadar)

    LG Ultragear 27GL83A-B Kullananlar Klubü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dehşet- -- 26 Kasım 2021; 22:32:4 >
  • helll_599 kullanıcısına yanıt

    Ekranın arkasındaki etikette yazıyor. BB'nin ne farkı var bilmiyorum.

  • Surpentor kullanıcısına yanıt

    Üretim tarihine nereden bakabiliyoruz?

  • Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt

    monitörün arkasında ki etikette yazıyor.

  • -dehşet- kullanıcısına yanıt

    sol alttaki ışık sızması bende de aynı şekilde bu modelde kronik diyeceğim ama Eski Asus IPS monitörümde bile vardı bu durum panelin yapısı ile ilgili malesef


    ben çok takmadım ama sizin için çok sıkıntı ise iade talebinde bulunabilirsiniz amazon o konuda hiç sıkıntı çıkarmıyor değişim isterseniz yeni gelende buna benzer olacaktır.


    siyahlar konusunda %100 katılıyorum VA panelden geçtiğim için o derin siyah tonu malesef yok bu modelde zaten siyah-beyaz dengesine çok dikkat eden birisi IPS veya TN panel almamalı direk VA panele yönelmeli

  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt

    yok üstat oraya baktım zaten yazmıyor bende. Benim monitör eski seri. Sizde arkada olan LG logosu da yok mesela bende. Geçen sene bu zamanlar almıştık biz yine forumdan oldukça kalabalık bir topluluk olarak :) bjkyener kardeşimizin konusundan aldık aldırdık bu monitörü. Şimdi lafı geçince meraktan sordum seri no ile netten falan mı bakılıyor acaba diye ama değilmiş. Muhtemelen 2020 üretimidir bendekide.

  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt

    VA panellerin çoğunda da Ghosting gibi sorunlar çıkıyor ve hatta ışık sızması bile çıkabiliyor. Hangi paneli alacağız bu durumda? Benim gözlemlediğim, monitörlerin kalitesi düşmüş yada Türkiye'ye gelen partiler sıkıntılı. Monitör alıp iade etmekten sıkıldım. Sonunda gidip elden 2.el test edip alacağım.

  • Merhabalar, xbox series s ile kullanirken surekli oyunlari 4K ya çekiyor bu monitor. Bunu disable nasil edebilirim? 1440p 120hz ayarli xbox ayarları :(
  • sonerason S kullanıcısına yanıt

    Görüntü ayarlarında menüsünü tam hatırlayamıyorum auto hdr 4k vs var onları disable yap.


    Auto hdr açık olunca ekran 1440p olsa da hdr açmak için tüm hdr destekli oyunları 4k olarak supersampling yapar. Kapatınca değiştirmez. Gene değiştirirse bazı oyunlarda Kökten çözüm 4k yı kapatmak.

  • Storm Raider kullanıcısına yanıt

    monitör ayarlarında o yoktu fakat 4K yı kapat gibi seçenek var xbox ayarlarında o şekilde düzelttim :) Fakat öyle yapınca da HDR açılmıyormuş xboxda o yüzden mecbur öyle kullanmaya devam :(

  • deathness666 kullanıcısına yanıt

    Kusursuz monitör bulmak çok zor. Ayrıca fiyat da yükseliyor ki o kusurlu çıkabiliyor. O yüzden en az kusuru en uygun fiyata bu monitör verdiği için aldım ben.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.