Şimdi Ara

LG UH850v Kullanıcı Klübü (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.138
Cevap
46
Favori
82.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustimiss


    quote:

    Orijinalden alıntı: MFT85


    quote:

    Orijinalden alıntı: mustimiss

    Her seyinden memnunum su tv ninde birde kanal duzenlemesi yok mu. Guncellemeden sonra fabrika ayarlarina döndüm stabil calismasina faydali olur diye sonra yeniden kanal taramasi yaptırdım. Bende hotbird de var. Yarim saat arama sürdü. Belki 2 saatte siralamaya dizmek sürdü. Kardeşim o bilgisayar gibi çalışan tarayiciyi şunu bunu bu tv ye koyuyorlarda madem o teknolojiye sahipler de neden adama akilli bir kanal düzenleme sekli yapmiyorlar anlamadim gitti yaw.

    :) dostum doğru diyorsun sıkıntılı tv de kanal düzenleme ancak Chansort diye bir program var kanal düzenleme programı yazarsan çıkar zaten. Tv den usb ye kanalları kopyala sonra bilgisayarda bu program sayesinde istediğin gibi düzenle. Çok basit bir kullanımı var taşıma var zaten. direk başına sırasını yazarak kısa bir sürede de ayarlayabilirsin. En son kaydederken tv den aldığınız isimde kaydetmeyi unutmayın yalnız yoksa görmez tv

    Dostum o programı kullandim

    O dahada beter şöyleki. Hazır liste atinca manuel ayarlama yapamiyorsun. Yeni kanal geldi diyelim ne yapicaz? Ayrica programda kaydettigin listeyi tekrar yukleyince bir bakiyorsun ki arada bosluk olusmus. Mesela 223 kanal var 224 yok. Cunki o an 224 teki kanal ya frekans değiştirmiş yada uydudan çıkmış. 223 ten 225 e geciyo tv. Bide o programla yaptigin düzenleme de hotbird ide duzenleyince birden fazla uydu olunca bu kez hata veriyo. Bazen sinyal yokmuş gibi yapiyo bazende 5 sn sonra tv yeniden acilacak kanal listesi yuklendi diyo. Tkgs cok ise yariyo ama onun sirasinda ben begenmiyorum. E mecbur tek tek ugrasiyorum o zaman.


    Hımm olabilir dostum benim ihtiyacımı rahat karşıladı o yüzden önermiştim. Yani gönlümün istediği gibi kanalları sıraladım arada boşluk bende olmadı boşluk kısımları siliyorum sıralama yaparken en başta belki ondandır . Tkgs yi ben bir türlü yapamadım focus bir ara yazmıştı kanal ayarlamayı oradan ayarlayıp buradan da sıralama yapıyorum. Yoksa tv de çekilecek dert değil dediğin gibi deli ediyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kumandada teletex tuşu var ama televizyonda çalışmıyor. Sanırım teletex özelliği yok. İMKB sonuçlarına bakarken çok işe yarıyordu.
  • kenan9593 kullanıcısına yanıt
    Dostum ayarlardan kanallar sonra orada hbbtv var onu açar mısın çalışması lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba hayırlı sahurlar benim 49 inç 850v Tvmi en sonunda servis geldi kurduk ölü piksel testi yaptım ışık sızması varmı diye baktım led karartma yüksek olunca sadece imledin olduğu yer azda olsa gri oluyor led karartma kapalı olduğunda her tarafı daha gri ama yazı ve imlecin olduğu yer aynı duruyor rahatsız edici bir durum yok genel anlamda tvden memnun oldum güncellemeleri yaptım tarayıcı hızlı ve güzel geçenlerde internetten indirdiğim bazı mkv videolarının görüntüsünü oynattı ama sesini desteklemedigini söyledi aslında YouTube'dan indirmiştim ses ayarımı olması lazım ben kendi 10 sene önceki Vestel tvme görüntü olarak alışık olduğum için buna alışması biraz Zaman alacak arkadaşlar şu görüntü ayarlarınızı ve ses ayarlarınızı bir yazsanızda bir denesem birde iphonedan ses ve video gönderebilirmiyim diye sordum servise yok dedi ama ben AppStore dan bir kaç program yükledim on numara resim video ve müzik gönderiliyor ve ses harika...bu YouTube'dan indiripte sesini dinleyemediginiz video varmı merak ettim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atimar -- 21 Haziran 2016; 3:10:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MFT85

    Dostum ayarlardan kanallar sonra orada hbbtv var onu açar mısın çalışması lazım

    Bende digitürk hd kutusu var. Sanırım kendi uydu alıcısı üzerinden bu hbbtv özelliği çalışıyor. Bu özelliği açtım ama değişen bir şey olmadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenan9593 -- 21 Haziran 2016; 12:53:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kenan9593

    quote:

    Orijinalden alıntı: MFT85

    Dostum ayarlardan kanallar sonra orada hbbtv var onu açar mısın çalışması lazım

    Bende digitürk hd kutusu var. Sanırım kendi uydu alıcısı üzerinden bu hbbtv özelliği çalışıyor. Bu özelliği açtım ama değişen bir şey olmadı.

    Tabi ondandır dostum sonuçta yayını kutu üzerinden alıyorsun bence dijitürk ün kumandasından denemelisin tabi varsa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • focus1 kullanıcısına yanıt
    ABİCİM HİÇ KARŞILAŞTIRMA YAPMIYOSUN. GÖRÜNTÜ AKICILIĞI NASIL RENK DOYGUNLUĞU FELAN AKSİYON FİLİMLERDE BİR DENESEN. LG NİN HDR ÖZELLİĞİNİN ARATAN BİR DURUM VARMI... VS VS ŞU AN JU7500 NETTE 4000 TL CİVARI VAR AMA ARADA Kİ FİYAT FARKI BUNU ALMAYA DEĞERMİ . UH 850 DEKİ SIKINTILAR BENİ SOĞUTTU AÇIKÇASI 6501 LERİ İNCELEDİM İKİ GÜNDÜR ALANLARIN ÇOĞU MEMNUN AMA ODA HIZLI SAHNELERDE HERHAL FLULAŞMA ÇOK OLUYOMUŞ...

    LG BEN IŞIK SIZMASINDAN ZİYADE EKRANIN BİR TARAFINDA İZ OLUYO BANDİNG OLUYO FİLAN DÜYORSUNUZ O DÜŞÜNDÜRÜYO BENİ. BENİM ESKİ LM640 TV DEDE IŞIK SIZMASI VAR. AMA FİLM OYNARKEN BU IŞIK SIZMAASI ANLAŞILMIYOR YADA ETKİ ETMİYOR DİMİ SADECE KARANLIK EKRAN OLUNCA GÖZÜKÜYOR...
  • CANBABA34 C kullanıcısına yanıt
    Hocam suan burda karşılaştırma yapsam yine birileri dicek samsung bilmem ne severler gelmis dicekler ama ben size şunu kesinlikle söyliyeyim şu bir ay içinde alip değiştirdiğim üçüncü tv en ilk ju6570 sonra uh850v ve en sonuncu ju7500 tarafsizca soylim size ju6570i geçin 850v kullanmış biri olarak suan ju7500 de aradigim tek eksik 850v nin sesi bana gore tek eksik bu banding olayı yok denecek kadar az goze takılmıyor bile cok cok dikkat etmeniz lazim 850v deki gibi degil isik sizmasi yok en azindan bana gelen panel böyle suan kullandigim halde 3 tane musterisi cikti 4000 tl versem hemen alacaklar. Sormak istedigini gormek istediginiz bisey varsa aksam saatlerinde ozelden yazın hemen yardimci olurum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar euro 2016 hevesiyle 1 ay önce 55Uh850v aldım
    tv kuruldu ve birde ne göreyim ekranın ortasından sağına doğru özellikle maç yayınlarında çıkan vertical banding dedikleri dikey çizgiler mevcut
    pişman oldum 20 gündür serviste değişim onayı bekliyorum halen haber verecekler
    belki 50 sefer bütün birimlerle görüştüm televizyonda bariz bir şekilde hata var kabul etmiyorum dedim hala cevap verecekler
    zaten dilekçemi de hazırladım değişti değişti değişmedi BANA TÜKETİCİ MAHKEMESİ YOLU GÖRÜNDÜ

    BÜTÜN EVRAKLARIM DİLEKÇEM HERŞEY HAZIR
  • Arkadaşlar iyi sahurlar benim tvde hotbird dahil 1127 kanal var eski next uydu cihazımda olan kanalların çoğu yok acaba servis tarama yaparken bir yanlışlıkmı yaptı hotbird ve Türksat uyduları taratıp kullanan arkadaşlar kaç kanal olduğunu yazabilirlermi acaba

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • atimar A kullanıcısına yanıt
    Bende ayni cihaz varken 1447 kanal vardi. Servis hazir kanal listesi yuklemistir siz manuel veya otomatik bir tarama yapın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CANBABA34 C kullanıcısına yanıt
    Isik sizmasi denen sey aydinlatma ledlerinin yaydigi isiktan fazlasinin olmasi.Yani ekran simsiyah gece karanlik isik almayan bi odadasin ve ekran ortasinda bi yazi var diyelim.Bu yazi UH850V olsun ,bu modelde alttan aydinlatma var ve yazi nin bulundugu kisim ve yazilari baslangici olan U ve bitisi olan V kenarlarindan birazcik fazla isik gelir yani sorunlu ise cok rahatsiz edici bi isiktir ama sorunlu olmayan panelde led aydinlatma dogal gorevini yapar.Arka aydinlatmali bi panel degil.
    isik sizmasi diyebilecegimiz goeuntuler knceki mesajlarda paylasildi.Bende paylastim bende normal durum soz konusu fakat isik sizmasi olan panellerin resimlerini gormussunuzdur ekrandaki yazi veya bi logoyu siyah ekranda iken siyah bolgelerin hemen her bolgesini grimsi yani led isiklarda sizmayi gorursun.
    Bu tv de bu problemi en az seviyey indirmak adina yazilimsal olarak led yerel karartma koyulmus ve tv nin islemfisi de bunu en iyi derecede yapiyor.
    Bu ozelligi acmazsaniz zaten yerel bi karartma olmayacagindan ekranda tum ledler ekranin her yanini aydinlatmaya calisicaktir.
    Bu sekilde mesela kullanip da sorunlu demek dogru degil bilmeyen arkadaslarimiz varsa mesela led yerel karartmayi kesinlikle yuksekte kullansinlar.
    Led yerel karartma yuksekte iken kapali durumdaki gibi bi durum soz konusu olursa ozaman panel arizali isik sizmasi yapiyor denilebilir.
    Isik seviyesi gercekten sorunlu olmayan bi panelde rahatsizlik veren bi duruma yol acmiyor.
    Ben mesela bundan once Toshiba lcd kullandim banding ve isik sizmasi vardi tv de.Fakat bunlari mesela tv nin kapasitesi bu diye problem etmiyordum.
    Simdi mesela bu tv ye bakiyorum ona gore bin kat daha iyi.Bi filmde bandingmi oluyor hemen trumotion aciyorum titreyerek ilerleyen kamera acisi yag gibi akiyor.
    Ben memnunum tv yani okadar abartilacak duzeyde sorunlu panel denilecek bi model degil fiyat performans olarak cok iyi bi tv.
    Simdi en iyi siyahi ve siyah ekranda herhangi bi sizma vs nin olmadigi oled tv lerde bile problem olabiliyor logo yanigi vs gibi gibi.O tv ler daha pahali daha iyi ama iste en iyi denilebilecek teknolojide de sorunlar olabiliyor.
    bunlar hep ticari amacli seyler bence.
    cok fazla ayrintiya takilirsanizda icinden cikilmaz hal alir.
    ben uzun sure arastirdim bi Sony tv ye karar verdim ardindan samsung olmadi lg sonra gine diger tv lere vs bakiyim derken enson lg de karar verdim.
    Ben bide sunu anlamiyorum tamam gece isik sizmasi olmasin en az derecede olan panel olsun fakat herkes te lambalari sondurup tamamen yalniz gece karanlikta ekranda hicbisey degilde siyah testleri yada bi logo yazi gibi bir video acip tv nin siyah seviyesi nasil diyemi izleniyor :)
    Ekranda herhalukarda goruntu oluyor ve goruntunun bi tv izlerken olmasi kadar dogal bisey olamaz ve sizma gormezsiniz sizma olarak gordugunuz minimum yada orta seviye grimailesme panelin siyah ekrandaki yazi vs nin led isiklar ile aydinlatilmasidir.Tabiki yine soyluyorum fazla olani sorunlu paneldir.Ekran komple grimsi olmayacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: zubox

    Arkadaşlar euro 2016 hevesiyle 1 ay önce 55Uh850v aldım
    tv kuruldu ve birde ne göreyim ekranın ortasından sağına doğru özellikle maç yayınlarında çıkan vertical banding dedikleri dikey çizgiler mevcut
    pişman oldum 20 gündür serviste değişim onayı bekliyorum halen haber verecekler
    belki 50 sefer bütün birimlerle görüştüm televizyonda bariz bir şekilde hata var kabul etmiyorum dedim hala cevap verecekler
    zaten dilekçemi de hazırladım değişti değişti değişmedi BANA TÜKETİCİ MAHKEMESİ YOLU GÖRÜNDÜ

    BÜTÜN EVRAKLARIM DİLEKÇEM HERŞEY HAZIR

     LG UH850v Kullanıcı Klübü

    aynı yazıyı 770V konusunda kes kopyala yapmış biraz enteresan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marto1 -- 24 Haziran 2016; 10:53:11 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: marto1

    quote:

    Orijinalden alıntı: zubox

    Arkadaşlar euro 2016 hevesiyle 1 ay önce 55Uh850v aldım
    tv kuruldu ve birde ne göreyim ekranın ortasından sağına doğru özellikle maç yayınlarında çıkan vertical banding dedikleri dikey çizgiler mevcut
    pişman oldum 20 gündür serviste değişim onayı bekliyorum halen haber verecekler
    belki 50 sefer bütün birimlerle görüştüm televizyonda bariz bir şekilde hata var kabul etmiyorum dedim hala cevap verecekler
    zaten dilekçemi de hazırladım değişti değişti değişmedi BANA TÜKETİCİ MAHKEMESİ YOLU GÖRÜNDÜ

    BÜTÜN EVRAKLARIM DİLEKÇEM HERŞEY HAZIR

     LG UH850v Kullanıcı Klübü

    aynı yazıyı 770V konusunda kes kopyala yapmış biraz enteresan


    Bu problem her modelde çıkıyor 850- 770 ne farkeder
    herkez haberdar olsun

    enteresan olan birşey yok ...kardeş




  • Dün game of thrones izledim usbden. Böyle bir görüntü yok. Daha evvel toshiba 46inch 350p vardı panel arızası çıktı 7 sene sonunda full hd ydi. Görüntüsü çok iyi geliyordu. Ama bu tvye geçince bambaşka bir dizi izledim sanki.

    Yalnız şöyle bir sorun var. H264 kodlu 1080p leri oynatıyor. H265 kodlu hevc 10 bit videoları usb'den oynatamadım. Acaba lisans sıkıntısı mı oluyor yoksa usb den desteklemiyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stardustzero S kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen kodek ile alakalidir.Tv nin oynaticisi birseyi desteklemiyordur.
    Mesela bende 10 tane full hd mkv formatli film var.Birtek oblivion acilmadi.Ayni problem Ps4 deki oynaticida da oldu.
    Bunun gibi biseydir heralde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba biliyorsunz ki ben 850v tvimi bazi sorunlardan dolayi iade edip samsung ju7500 ile degismistim bu tvinin herseyi güzelde dun gece ince bir kontrolden gecirdim piksel olayini falan tvde ekranin solunda iki adet ölü piksel gördüm bu sabah hemen musteri hizmetlerini aradim servis yonlendirdiler bu aksam gelip kontrol edecekler. Sizce bu tvi hatalimi ne yapmami onerirsiniz.

    Olu pikselin oldu bolume ayit resimler.


    Bu mesaja eklenen görseller:

     LG UH850v Kullanıcı Klübü LG UH850v Kullanıcı Klübü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • focus1 kullanıcısına yanıt
    lg bildiğim kadarıyla 5 ölü pikselden sonra değişim yapıyor, samsung da durum nedir aceba, bence lg ye geri dönün:), şaka bir yana değiştirin varsa imkan.
  • focus1 kullanıcısına yanıt
    ah be hocam bi yüzün gülmedi be :(
  • @ezmoce Hocam az biraz araştırınca bu ölü piksel konusuyla ilgili bir kac bilgi edindim normalde mahkemelerin ve yargitayin verdigi karara göre bir adet ölü piksel bile değişim ve iade nedenidir.
    Konuyla ilgili link:http://mobil.hurriyet.com.tr/tv-de-olu-piksel-oyunu-bozuldu-23622410

    Egerki yine degisime gidecekse bu cihaz uh850v 55 inc olanini düşünebilirim ama ışık sizmasi ve bulutlanma olur diye cekincelerimde var.

    @54Conqueror54 valla sorma hocam yaw bu kaçıncı oldu hep bir sorun çıkıyor bu konuda şansım yok sanirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.